X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
متاسفانه از بحث ترول مستر چیف دور میشیم:d ولی کریس بدبخت برای این جدی تره که صدمات روحی شدید تری خورده. این لیون چون از درون مرده هست شنگول تره.:d حالا میگن کریس 4 تا 4 تا زامبی میترکونه و هیچی هم حس نمیکنه ولی واقعیت اینه که از همون زمان رکون سیتی ضربه ی شدید روحی خورده. لیون افراد کنارش به خاک و خون کشیده میشن میخواد با ضربات آکروباتیک Cool تر دیده بشه. حالا کدوم احساسات دارن؟
کریس هم از یه طرف دلش شورِ جیل رو میزنه از یه طرف کلیر. این لیون تو ;ل دنیا اصلا کسی رو نداره که براش اهمیت قائل باشه (البته به جز آیدا که یا میخواد بکشتش یا ؟؟؟) در هر صورت تنها دلیلی که لیون بیشتر طرفدار داره به خاطر قیافه ی Cool ترشه وگرنه کریس قورتش میداد. البته به کسی برخورد، به من چه تاپیک تروله مثلا:d
تازه لیون یه بار از یه شهر فرار کرده یه بار هم برای تفریحات رفته اسپانیا، الآن چی کار مفیدی کرده؟ توی اسپانیا دختر ریس جمهور رو نجات داده! چه آدم مهمی. اونم تازه با کمک آیدا! کریس دنیا رو نجات داده. بشریت رو از خطر انقراض دور کرده. در آینده فضایی ها رو هم نابود میکنه. در هر صورت کریس اراده کنه اوستخون های لیون رو خرد و خاک شیر میکنه.:| (Seriously:d)
به جان خودم تاپیک ترول نیست :دی
الان کاری که لیان تو RE4 کرد نجات دادن دنیا نبود؟ :-/ کریس یه تنه همه ی کار هارو کرد از کسی کمک نگرفت؟ :-/
اون لیون هم که توسط کامیا خلق شده مال شماره دوم بود:biggrin1: فعلا باید با لیون ننگین شماره 4 و 6 زندگی کنین:biggrin1:

اتفاقا کامیا گفته از لیان شماره 4 خیلی هم خوشش میاد ;)) ولی لیان شماره 6...... :|

این طرفدارای گوردون خودشونو به چی دلخوش کردن ؟ هی عکس میذارن؟

این طرفدارای گوردون خودشونو به چی دلخوش کردن ؟ هی عکس میذارن؟
به اینکه
  • Master Chief
    9 20.93%
  • Gordon Freeman
    7 16.28%
  • Leon S. Kennedy
    16 37.21%
  • Chris Redfield
    9 20.93%
  • Noble Six
    2 4.65%
این بود الآن شده
  • 35 34.65%
  • Gordon Freeman
    21 20.79%
  • Leon S. Kennedy
    30 29.70%
  • Chris Redfield
    13 12.87%
  • Noble Six
    2 1.98%
حداقل همینقدر که از شخصیت لهی مثل کریس بیشتر شد ، کافیه :bighug:

به جان خودم تاپیک ترول نیست :دی
الان کاری که لیان تو RE4 کرد نجات دادن دنیا نبود؟ :-/ کریس یه تنه همه ی کار هارو کرد از کسی کمک نگرفت؟ :-/

اتفاقا کامیا گفته از لیان شماره 4 خیلی هم خوشش میاد ;)) ولی لیان شماره 6...... :|
مرتضی سوالی که اینجا مطرح میشه، اینه که لیون دقیقا چه چیزی رو توی شماره 4 نجات داد؟;;) دختر رئیس جمهور رو؟ یا دنیا رو؟ فکر کنم مورد اول رو میگی چون مورد دوم ویروس رو داد دست ایدا و ایدا هم داد به سازمان و بازار سیاه و ایروینگ دهکده شماره 5 به کل آلوده شد و کریس رفت کثافت کاریشو پاک کنه.:-j برو عامو برو:biggrin1: این لیون ضررش بیشتر از خیرشه:biggrin1:

مرتضی سوالی که اینجا مطرح میشه، اینه که لیون دقیقا چه چیزی رو توی شماره 4 نجات داد؟;;) دختر رئیس جمهور رو؟ یا دنیا رو؟ فکر کنم مورد اول رو میگی چون مورد دوم ویروس رو داد دست ایدا و ایدا هم داد به سازمان و بازار سیاه و ایروینگ دهکده شماره 5 به کل آلوده شد و کریس رفت کثافت کاریشو پاک کنه.:-j برو عامو برو:biggrin1: این لیون ضررش بیشتر از خیرشه:biggrin1:

الان نابود شدن Los Iluminados توسط لیان اصلا به حساب نمیاد؟ :-/ Saddler رو کی کشت دقیقا؟ :-/ اگه Los Iluminados به فعالیتش ادامه میداد چه اتفاقی برای دنیا می افتاد؟ :-/

Re4_04_06_01_06.jpg

:-j
اون دیگه تقصیر ایداست نه لیان :دی نمی دونم چرا با این همه کار هایی که کرده هنوز هم ایدا رو دوست دارم :-/ چون خیلی مرموزه؟ :-/

آدم استادش هرچی میسازه باید هم خوشش بیاد ;;)

مثل شوما که هرچی کامیا میسازه خوشت میاد :دی

:دی :دی :دی

کل سری رزیدنت اویل و لئون و کریس دلشون به زامبیهاشون خوشه ولی نمی دونن که دکتر ما علاوه بر نیروهای کمباین و هزار تا جک و جونور دیگه تو یه مرحله به اسم Ravenholm باید با هزاران زامبی روبرو بشه!!!
بدون شک جز 5 تا از بهترین مرحله هایی هست که تا به حال تو هر بازی ساخته شده,بی نظیر بود فضاسازی و همه چیز این مرحله!!!!!!
133277ravenholm1.jpg

یه کم کاراگاه بازی ما هم گل کرد و آرا را یه بررسی کردم!/:)
از رای های لیان 4 تاش متعلق به کاربرهای جدید هست و اون کاربرهای جدید حتی یه دونه پست هم نداشتن. و با توجه به اینکه قانونی گذاشته شده تا رای های کاربران جدید حساب نشه، الان رای های لیان 29 تا حساب میشه. (33 منهای 4 = 29 )
پس یه کم هوای دکتر را داشته باشیم، می تونیم این اختلاف را جبران کنیم./:)

آخرین ویرایش:
همون کله اهنی به صدتای این میارزه.

اااااااااااوووووووووووخخخخخخخخخخ راست میگی:d اون کله اهنی اول بره انسانیت یاد بگیره بعد بیاد با گوردون بجنگه

مرگ بر کله قابلمه ای

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or