X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به شدت موافقم! :d

دیگه نبینم کریتوس رو با این 2تا مقایسه کنیا :| اتفاقا من کریتوس رو خودخواه نمیدونم! :d از من بپرسی اتفاقا میگم به اسکندر خیلی شبیه تره! :d ساسکه و گیلگمش فقط به فکر خودشونند! بقیه رو آدم هم حساب نمیکنند! اما کریتوس اینطوریه؟ :d یه نگاه به GOWـها بنداز، اصلا چرا کریتوس اینطوری شده؟ به خاطر خانوادش بوده! (ساسکه هم به خاطر خانوادش بوده ولی اون خودشم حتی نمیدونه چی میخواد! ) این نشون میده کریتوس خیلی برای خانوادش ارزش قائله! علاوه بر این کریتوس هرکاری برای اسپارتا میکرده! توی کمیک ـش که نشون میده به بقیه اهمیت میده! (گرچه دلیل اون سفر،به خاطر کلایوپی بوده) GOS که دیگه مرحله ی اسپارتا شاهکار بود!!! اونجا دقیقا مشخص میشه که کریتوس چقدر با مردمش دوسته! از اونطرف هم میبینیم مردم چقدر بهش احترام میزارن و دوستش دارن! توی GOW II هم با لشکر کشی هاش این رو نشون داده، علاوه بر این وقتی با the last spartan هم مبارزه میکنه و میفهمه قضیه چی بوده،زئوس رو به مبارزه میطلبه و موقع جنگ با کراکن هم Rage mode فعال میشه!!! :d
GOW III هم که دیگه حرفی نمیمونه! جادوی BoE همه چیز رو میگه! :d توی GOW:A هم دیدی که اصلا نمیخواست کسی که این همه کمکش کرده رو بکشه! خود طرف از کریتوس خواست که اینکار رو برای جفتشون بکنه! توی CoO هم چندتا فلش بک زد! آها خوب شد گفتم CoO ! دلیل دیگری بر اون نماد ققنوس و نجات دنیا :-" توی CoO کریتوس میتونست با دخترش باشه! ولی از اونطرف اجازه بده دنیا بترکه! اما با فدا کردن دخترش،دنیا رو هم نجات داد:(( (حالا بگید رویا پردازیه اینا! :(( )
حالا مقایسه ـش کن با اسکندر! :d با اون شاهی که اسکندر توی قسمت 11 توصیف میکنه! :d شاه باید همه چیز رو داشته باشه،جوری که بقیه هم دوست داشته باشن شاه بشن! ولی در عین حال با افرادش هم صمیمی باشه! :d من قبل از F/Z هم خیلی گفتم،که از نظر من بهترین جادو/قدرت و ... ، جادوی BoE بوده برام! چون خیلی حرفا پشتشه! :d حالا اسکندر آیونیون هیتاری رو داره که میشه گفت ورژن خیلی خیلی آپگرید شده ی اینه! :x
تنها فرق این 2نفر اینه که کریتوس خارج جنگ شوخ طبع نیست! :d (اینم مثل گبریل گرفته،غمگین،عذاب وجدان و ... داره! ) البته اسکندر هم موقع جنگ جدی میشد! :-" و درسای خوبی به ویور میداد! :d
برای همین من خیلی این 2تا رو شبیه هم میدونم! برعکس گیلگمش که هیچکی رو آدم حساب نمیکرد، ساسکه هم دوستاش ذره ای براش اهمیت ندارن! :|

آره موافقم! :d ولی یه چیزی هم هست! ژاپنی ها خیلی اهل شوخی و اینا هم هستن! توی DMC و بایونتا دقیقا خیلی شوخی میکنند که از حماسه سازی دورشون میکنه :-" وگرنه همین ژاپنی ها MGS4 رو هم ساختن! اونجا رایدن رسما داشت حماسه آفرینی میکرد :-" بدون هیچ شوخیی! :d MGR رو بازی نکردم هنوز ببینم وضعیت از چه قراره :| ولی کلا ژاپنی ها اگر شوخی رو بزارن کنار،خیلی میتونند به این جو ایجاد حماسه کمک کنند! :d(البته رایدن بنده خدا هرچقدر هم زور بزنه بازم از نظر من حماسه ساز نمیشه! :-" کلا دنیاش به گروه خونی حماسه سازی از نوعی که من میخوام نمیخوره! :d جایی که سلاح گرم باشه...راه نداره اصلا! :d ) همون FF:AC هم میتونه چنین چیزی رو بهش گفت تا حدودی! کاراکترهای اصلی حداقل جدی بودن! مبارزاتشون هم خوب بود! :d (اتفاقا همین چند وقت پیش SW رو کامل دیدم،به نظرم اصلا بهش نمیشه گفت حماسی:-" )
فیلم آخرین سامورایی هم درسته ژاپنی نیست،ولی در مورد ژاپنه و من به نظرم میشه گفت یه چیز حماسی بودش! :d
ولی در مورد این چیزای شرقی گفتم قبلا، تو پستای قبلی هم دوباره گفتم! توی این شرقی ها من شخصا قدرت ضربات رو حس نمیکنم! همین که چیزایی که زمین و زمان رو به هم میدوزن! :d برعکس 40 هزار ضربه میزنند توی 1 ثانیه! :d برای همین با سلیقه ی من که تو هم اشاره کردی بهش نمیخونه :-"

در کل سلیقه ـست دیگه! :d من چون از بچگی عاشق اینجور داستانا بودم،حماسه ی غربی(و ایرانی) رو ترجیه میدم! :d و اینکه خدا بر امثال ما(کسایی که سلیقشون با من یکیه :d ) بازی های بیشتری امثال GOW و LOS بدهد! :d LOS که تموم میشه:(( GOW هم که تموم بشه بهتره:-" ولی سانتا بازیی مثل GOW بسازه همچنان! :| زمان رو از LOS 1 جلوتر نیارن:-" جایی که هنوز هیچ توپ و تفنگی اختراع نشده باشه:-"

آخرین ویرایش:
عقب افتادن ریو که به علت فاجعی به نام Ninja Gaiden 3 هست اگه این بازی درست از آب در میومد الان طرفدرای ریو خیلی بیشتر بودن!!!
ناریکو هم که فقط یه بازی داره و چون اوایل عرضه PS3 انحصارا عرضه شد و آنچنان که باید موفق نشد خیلیا بازش نکردن توقعی غیر از این هم ازش نمیرفت!!!
:d

فرمایشات شما متین , واقعا ایتاگاکی که رفت Ninja Gaiden 3 هم فاجعه شد ! ولی شخصیت Ryu Hayabusa فقط بستگی به شماره سوم نداره با اینکه شخصیت پردازیش تو شماره سوم بد نبود ! حالا شاید خیلی ها بیان به خاطر شماره سوم بهش رای ندن اما واقعا Ryu Hayabusa شخصیت به این بزرگی حقشه فقط 3 تا رای بیاره ؟! Heavenly Sword هم بازی هست که شاید خیلی ها تجربه نکردن و شناختی از ناریکو ندارن به قول دوست بزرگوارمون علی :
آن شناسنده‌ی اسرار، آن که از برای نبرد بی قرار، آن دخترک نیکو سرشت، آن نگهبان شمشیر بهشت، آنکه موهایش به رنگ زرشک، آن که سرگذشتش مایه‌ی سرشک، آنکه می‌کند برای Bohan - خشم، آنکه دشمنان زیر تیغش - پشم(منظور پشم حلاجی شدست)، آنکه حکمت دختر شدنش نامعلوم، آنکه پارچه و لباس برایش نامفهوم، آنکه اسم دستیارش Kai، آنکه نه قهوه خورَد نه چای(در طول بازی)، آنکه Raven مغلوب شده‌ی او، آنکه جماعتی مطبوب شده‌ی او، آنکه ترسش از فلای فاکس هست مشهود، آنکه از سخنان ویپ تیل شد مبهوت، آن پایان دهنده معرفت - چو فردین، آن درخشنده در میدان - چو پروین، آنکه دشمنش بود مرگ را لایق، آنکه پیکرش گذاشته شد در قایق، آنکه اسم دوبلرش مشتق شده از Aniko، دختری که نام دارد Nariko.

ذکر ویژگی‌هایشان در جملات نمی‌گنجد، همین نکته بس که گویند پس از مرگ وی بود که بر پشت وانت نیسان‌ها جمله معروف و پر مفهوم "معرفت مُرد" نقش بست. همچنین آمده است که بقدری این بانوی بزرگوار از مادیات و مطامع دنیوی به دور بودند که کلاً دارایی ایشان از متاع دنیا 45 سانتی متر پارچه بوده است و بس.
:d و زحمتی که آقا احسان عزیز کشیده بودن , فقط دو دانه رای ؟! :d

Heavenly Sword جدا توی همون سال که عرضه شد (2007) از نظرم هم از لحاظ شخصیت پردازی (از شخصیت پردازی ناریکو و خودش راضی هستیم) و هم گیم پلی و گرافیک زیبا بود اما شاید به خاطر همین انحصاری بودن بازی و اینکه موفق چندانی کسب نکرد رای نیاورده ولی باز طرفدارای خودش رو داره اما فقط 2 تا رای ؟! کم لطفی شده آقا این انصاف نیست :d
در مورد Dante هم خوب از نظرم تو DmC یک هزارم Dante شماره اول و سوم سری نمیشد و از نظرم دانته DmC فاجعه بود ولی با شنیدن اسم Dante فقط یاد این به قول دوستان G که نمیکنیم .:d ولی بحثم مقایسه به این صورت بین شخصیت ها نیست کلی گفتم .

.........................................................................................

خودم بین کریتوس اعظم و Dante و Ryu Hayabusa در مرحله آخر (Gabriel و Nariko رو هم خیلی دوست میداریم
yahoo_4.gif
) تو موقعیتی بس پیچیده و سخت قرار گرفته بودم !:d از همه کرکتر های نظر سنجی خیلی خوشم میاد (رای نمیدادیم سنگین تر بود
yahoo_4.gif
) هر کدوم ویژگی های منحصر به فرد خودشون رو دارند . آخر یادی از Dante اولین سری کردیم و بهش رای دادیم (شخصیت پردازی قوی داشت)که قبلش می خواستم به کریتوس کبیر رای بدم :d

آخرین ویرایش:
به نظر من اگه بخوایم کاراکترا رو از جهت شخصیت پردازی که توی خود بازی انجام شده بررسی کنیم اول از همه ناریکو ، بعد کریتوس ، بعد گابریل ، بعد دانته و در آخر هم ریو هایابوسا که اصلا شخصیت پردازی نشده ،
از لحاظ قدرت اما قضیه متفاوته . دنیاها متفاوته و مفاهیم قدرت توی دنیاهای بازیها متفاوته . فکر می کنم ریو هایابو سا و ناریکو باهم در قعر جدول قرار می گیرن . رقابت اصلی قدرت بین گابریل و دانته و کریتوسه . که دو تا گزینه ی اولی عملا فناناپذیرن و کریتوس با اینکه فنا ناپذیر نیست ولی همیشه راهی برای فرار از تارتاروس پیدا می کنه . گابریل توی دنیایی که درون قرار داره قوی ترین قدرت و بعد از خدا که همون شیطانه رو نابود می کنه . توی لرد آو شدوز 1 . خوب تا اینجا گابریل تونسته به عنوان دومین قدرت دنیای خودش قد بکشه . کریتوس که عملا توی دنیای خودش بی رقیبه و یه جورایی خدای یکتاست . و دانته یه خورده لولش پایین تر ازین دوتاست و با خدا که به هیچ وجه در نیفتاده و نبردش با شیاطین بوده که همیشه پیروز ماجرا بوده . اما چون توی شماره 4 توی مبارزه با نرو عملا کم آورد . اول بازی که شتک شد . مبارزه ی آخرشم با نرو که به زور تونست یه شکست نسبی و به نرو تحمیل کنه . پس تا اینجا توی دنیای خودشم همچین اول نیست .
بین گابریل و کریتوس هم خوب معلومه ، گابریل نفر دوم دنیای خودش و کریتوس نفر اول دنیای خودشه . پس برنده ی مبارزه
کریتوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس

به نظر من اگه بخوایم کاراکترا رو از جهت شخصیت پردازی که توی خود بازی انجام شده بررسی کنیم اول از همه ناریکو ، بعد کریتوس ، بعد گابریل ، بعد دانته و در آخر هم ریو هایابوسا که اصلا شخصیت پردازی نشده ،
از لحاظ قدرت اما قضیه متفاوته . دنیاها متفاوته و مفاهیم قدرت توی دنیاهای بازیها متفاوته . فکر می کنم ریو هایابو سا و ناریکو باهم در قعر جدول قرار می گیرن . رقابت اصلی قدرت بین گابریل و دانته و کریتوسه . که دو تا گزینه ی اولی عملا فناناپذیرن و کریتوس با اینکه فنا ناپذیر نیست ولی همیشه راهی برای فرار از تارتاروس پیدا می کنه . گابریل توی دنیایی که درون قرار داره قوی ترین قدرت و بعد از خدا که همون شیطانه رو نابود می کنه . توی لرد آو شدوز 1 . خوب تا اینجا گابریل تونسته به عنوان دومین قدرت دنیای خودش قد بکشه . کریتوس که عملا توی دنیای خودش بی رقیبه و یه جورایی خدای یکتاست . و دانته یه خورده لولش پایین تر ازین دوتاست و با خدا که به هیچ وجه در نیفتاده و نبردش با شیاطین بوده که همیشه پیروز ماجرا بوده . اما چون توی شماره 4 توی مبارزه با نرو عملا کم آورد . اول بازی که شتک شد . مبارزه ی آخرشم با نرو که به زور تونست یه شکست نسبی و به نرو تحمیل کنه . پس تا اینجا توی دنیای خودشم همچین اول نیست .
بین گابریل و کریتوس هم خوب معلومه ، گابریل نفر دوم دنیای خودش و کریتوس نفر اول دنیای خودشه . پس برنده ی مبارزه
کریتوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس

اون مبارزه اولشون كه ميشه گفت دانته قصد حمله نداشت ! اين مبارزه آخري فقط تعجب مي كنم كه شما بهش ميگي شكست نسبي و به زور !! Rebellion رو چسبونده بود بيخ گردن Nero اگه ميخواست مي تونست خيلي راحت كارشو تمام كنه اما اين كار رو نكرد ! + شما به اين هم توجه كن كه دانته هيچ وقت در مبارزه با نرو جدي نبوده در حالي كه نرو در حين مبارزه با دانته به شدت عصبي و جدي بود . تنها جايي كه يادم مياد دانته توي مبارزه كاملا جدي بوده باشه مبارزه با ورجيل بود . ديگه هم اينكه نرو در رو در رويي با Sanctus هيچ كاري نتونست بكنه در حالي دانته به راحتي شكستش داد و اگه اون نمي بود نرو مي مرد !

امروز اینو توی توییتر کامیا سنسه دیدم. بند بند وجودم از هم گسست.

54264809712527048085.jpg

=)) =)) =))

اون مبارزه اولشون كه ميشه گفت دانته قصد حمله نداشت ! اين مبارزه آخري فقط تعجب مي كنم كه شما بهش ميگي شكست نسبي و به زور !! Rebellion رو چسبونده بود بيخ گردن Nero اگه ميخواست مي تونست خيلي راحت كارشو تمام كنه اما اين كار رو نكرد ! + شما به اين هم توجه كن كه دانته هيچ وقت در مبارزه با نرو جدي نبوده در حالي كه نرو در حين مبارزه با دانته به شدت عصبي و جدي بود . تنها جايي كه يادم مياد دانته توي مبارزه كاملا جدي بوده باشه مبارزه با ورجيل بود . ديگه هم اينكه نرو در رو در رويي با Sanctus هيچ كاري نتونست بكنه در حالي دانته به راحتي شكستش داد و اگه اون نمي بود نرو مي مرد !
اینکه دانته قصد صدمه رسوندن به نرو رو نداشت قبول دارم . ولی ابدا هم مبارزه رو شوخی نگرفته بود و تلاش خودشو کرد . حتی توی مبارزه ی دوم کاملا از استیل مبارزه و صورتش میشه جدیتش و توی بردن مبارزه حس کرد . کاملا زور خودش و زد تا نرو رو تسلیم کنه و در نهایت هم اینکارو کرد اما بی تجربگی و جوون بودن نرو رو هم در نظر بگیر . حالا نرو سالها بعد اگر پخته شه قطعا رقیب سر سخت تری برای دانته هست و چه بسا به راحتی شکستش بده .

اینکه دانته قصد صدمه رسوندن به نرو رو نداشت قبول دارم . ولی ابدا هم مبارزه رو شوخی نگرفته بود و تلاش خودشو کرد . حتی توی مبارزه ی دوم کاملا از استیل مبارزه و صورتش میشه جدیتش و توی بردن مبارزه حس کرد . کاملا زور خودش و زد تا نرو رو تسلیم کنه و در نهایت هم اینکارو کرد اما بی تجربگی و جوون بودن نرو رو هم در نظر بگیر . حالا نرو سالها بعد اگر پخته شه قطعا رقیب سر سخت تری برای دانته هست و چه بسا به راحتی شکستش بده .

يعني اين Kid ميخواد از ورجيل هم قوي تر بشه ؟!! [-x ورجيل كه اونقدر قوي بود در برابر دانته به سختي تونست پيروز بشه و در آخر هم شكست خورد حالا اگه نرو بخواد دانته رو به راحتي شكست بده كه ديگه ميشه قوي ترين شخصيت سري DMC و دانته با اون همه اعتبارش كه مدت ها به كشتن شياطين مشغول بوده ميره زير سوال ! :| مطمئنا هر چقدر هم بخواد پيشرفت كنه به عظمت ورجيل نميرسه چه برسه به دانته !

يعني اين Kid ميخواد از ورجيل هم قوي تر بشه ؟!! [-x ورجيل كه اونقدر قوي بود در برابر دانته به سختي تونست پيروز بشه و در آخر هم شكست خورد حالا اگه نرو بخواد دانته رو به راحتي شكست بده كه ديگه ميشه قوي ترين شخصيت سري DMC و دانته با اون همه اعتبارش كه مدت ها به كشتن شياطين مشغول بوده ميره زير سوال ! :| مطمئنا هر چقدر هم بخواد پيشرفت كنه به عظمت ورجيل نميرسه چه برسه به دانته !

وقتی یکی و میذارن شخصیت اصلی بازی هر انتظاری میشه داشت . میشه انتظار داشت بعدها از دانته هم قوی تر بشه . الکی که نذاشتن کاراکتر اصلی . تازه توی همین جوونیشم کم از دانته نداره و یه بارم شکستش میده . هر چند نظر شخصیم اینه که مسخره ترین کاراکتر کل سری دویل می کرایه و حتی این دانته ی جدید هم یه سرو گردن ازش بالا تره . ولی بهرحال چیزیه که هست و نمیشه انکارشم کرد . b-) در هر صورت فعلا دانته درگیر نروه و اگه تونست از سدش رد بشه می تونه بیاد و با کریتوس به مبارزه بپردازه ، هرچند سالها از مرگ کریتوس کبیر میگذره و دیگه نیست که از حیثیتش دفاع کنه .

دوستاني كه هنوز راي ندادن ، ميخوان به دانته راي بدن ديگه ؟! ;;)
59357567052924233215.png
:bighug::x

وقتی گابریل کبیر توی نظرسنجی هست ، به هیچ شخصیت دیگه ای به جز گابریل کبیر رای نمی دم :bighug:

از دانته و کریتوس هم خوشم نمیاد :bighug:

دوستاني كه هنوز راي ندادن ، ميخوان به دانته راي بدن ديگه ؟! ;;)
59357567052924233215.png
:bighug::x

The Best Devil Hunter Ever عکسشو تو اسپویلر گذاشتم . الکی القاب غیر واقعی به دانته ندین .
Supernatural_Season_7_BRCover.jpg
به کریتوس هم رای دادم .

دوباره که دارین بحث منو علی رو پیش میکشین که هیچ وقت به سرنجام نرسید( 1=1 شد :d )
میگم بیاید یه بار هم که شده به طور کامل شخصیتشون رو مو شکافی کنیم !:d
در اینکه Kratos آدم خرابی بوده و Dante آدم سالمی شکی نیست :d
و در اینکه هر دو سرشون رو شیره مالیدن شکی نیست :d
ولی دانته زیاد سختی نکشیده، (نمیگم سختی نکشیده، میگم به اندازه ی کریتوس نبوده ) در صورتی که کریتوس کل زندگیش رو سختی کشیده
سختییه این دو رو نمیشه با هم مقایسه کرد، کریتوس خیلی بیشتر از دانته سختی کشیده !
همین موضوع دخترش به تنهایی با کل سختیهای دانته برابری میکنه .
همه قبول دارید ؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or