به شدت موافقم! :d
دیگه نبینم کریتوس رو با این 2تا مقایسه کنیا
اتفاقا من کریتوس رو خودخواه نمیدونم! :d از من بپرسی اتفاقا میگم به اسکندر خیلی شبیه تره! :d ساسکه و گیلگمش فقط به فکر خودشونند! بقیه رو آدم هم حساب نمیکنند! اما کریتوس اینطوریه؟ :d یه نگاه به GOWـها بنداز، اصلا چرا کریتوس اینطوری شده؟ به خاطر خانوادش بوده! (ساسکه هم به خاطر خانوادش بوده ولی اون خودشم حتی نمیدونه چی میخواد! ) این نشون میده کریتوس خیلی برای خانوادش ارزش قائله! علاوه بر این کریتوس هرکاری برای اسپارتا میکرده! توی کمیک ـش که نشون میده به بقیه اهمیت میده! (گرچه دلیل اون سفر،به خاطر کلایوپی بوده) GOS که دیگه مرحله ی اسپارتا شاهکار بود!!! اونجا دقیقا مشخص میشه که کریتوس چقدر با مردمش دوسته! از اونطرف هم میبینیم مردم چقدر بهش احترام میزارن و دوستش دارن! توی GOW II هم با لشکر کشی هاش این رو نشون داده، علاوه بر این وقتی با the last spartan هم مبارزه میکنه و میفهمه قضیه چی بوده،زئوس رو به مبارزه میطلبه و موقع جنگ با کراکن هم Rage mode فعال میشه!!! :d
GOW III هم که دیگه حرفی نمیمونه! جادوی BoE همه چیز رو میگه! :d توی GOW:A هم دیدی که اصلا نمیخواست کسی که این همه کمکش کرده رو بکشه! خود طرف از کریتوس خواست که اینکار رو برای جفتشون بکنه! توی CoO هم چندتا فلش بک زد! آها خوب شد گفتم CoO ! دلیل دیگری بر اون نماد ققنوس و نجات دنیا
توی CoO کریتوس میتونست با دخترش باشه! ولی از اونطرف اجازه بده دنیا بترکه! اما با فدا کردن دخترش،دنیا رو هم نجات داد
(حالا بگید رویا پردازیه اینا!
)
حالا مقایسه ـش کن با اسکندر! :d با اون شاهی که اسکندر توی قسمت 11 توصیف میکنه! :d شاه باید همه چیز رو داشته باشه،جوری که بقیه هم دوست داشته باشن شاه بشن! ولی در عین حال با افرادش هم صمیمی باشه! :d من قبل از F/Z هم خیلی گفتم،که از نظر من بهترین جادو/قدرت و ... ، جادوی BoE بوده برام! چون خیلی حرفا پشتشه! :d حالا اسکندر آیونیون هیتاری رو داره که میشه گفت ورژن خیلی خیلی آپگرید شده ی اینه!
تنها فرق این 2نفر اینه که کریتوس خارج جنگ شوخ طبع نیست! :d (اینم مثل گبریل گرفته،غمگین،عذاب وجدان و ... داره! ) البته اسکندر هم موقع جنگ جدی میشد!
و درسای خوبی به ویور میداد! :d
برای همین من خیلی این 2تا رو شبیه هم میدونم! برعکس گیلگمش که هیچکی رو آدم حساب نمیکرد، ساسکه هم دوستاش ذره ای براش اهمیت ندارن!
دیگه نبینم کریتوس رو با این 2تا مقایسه کنیا
اتفاقا من کریتوس رو خودخواه نمیدونم! :d از من بپرسی اتفاقا میگم به اسکندر خیلی شبیه تره! :d ساسکه و گیلگمش فقط به فکر خودشونند! بقیه رو آدم هم حساب نمیکنند! اما کریتوس اینطوریه؟ :d یه نگاه به GOWـها بنداز، اصلا چرا کریتوس اینطوری شده؟ به خاطر خانوادش بوده! (ساسکه هم به خاطر خانوادش بوده ولی اون خودشم حتی نمیدونه چی میخواد! ) این نشون میده کریتوس خیلی برای خانوادش ارزش قائله! علاوه بر این کریتوس هرکاری برای اسپارتا میکرده! توی کمیک ـش که نشون میده به بقیه اهمیت میده! (گرچه دلیل اون سفر،به خاطر کلایوپی بوده) GOS که دیگه مرحله ی اسپارتا شاهکار بود!!! اونجا دقیقا مشخص میشه که کریتوس چقدر با مردمش دوسته! از اونطرف هم میبینیم مردم چقدر بهش احترام میزارن و دوستش دارن! توی GOW II هم با لشکر کشی هاش این رو نشون داده، علاوه بر این وقتی با the last spartan هم مبارزه میکنه و میفهمه قضیه چی بوده،زئوس رو به مبارزه میطلبه و موقع جنگ با کراکن هم Rage mode فعال میشه!!! :d GOW III هم که دیگه حرفی نمیمونه! جادوی BoE همه چیز رو میگه! :d توی GOW:A هم دیدی که اصلا نمیخواست کسی که این همه کمکش کرده رو بکشه! خود طرف از کریتوس خواست که اینکار رو برای جفتشون بکنه! توی CoO هم چندتا فلش بک زد! آها خوب شد گفتم CoO ! دلیل دیگری بر اون نماد ققنوس و نجات دنیا
توی CoO کریتوس میتونست با دخترش باشه! ولی از اونطرف اجازه بده دنیا بترکه! اما با فدا کردن دخترش،دنیا رو هم نجات داد
(حالا بگید رویا پردازیه اینا!
)حالا مقایسه ـش کن با اسکندر! :d با اون شاهی که اسکندر توی قسمت 11 توصیف میکنه! :d شاه باید همه چیز رو داشته باشه،جوری که بقیه هم دوست داشته باشن شاه بشن! ولی در عین حال با افرادش هم صمیمی باشه! :d من قبل از F/Z هم خیلی گفتم،که از نظر من بهترین جادو/قدرت و ... ، جادوی BoE بوده برام! چون خیلی حرفا پشتشه! :d حالا اسکندر آیونیون هیتاری رو داره که میشه گفت ورژن خیلی خیلی آپگرید شده ی اینه!

تنها فرق این 2نفر اینه که کریتوس خارج جنگ شوخ طبع نیست! :d (اینم مثل گبریل گرفته،غمگین،عذاب وجدان و ... داره! ) البته اسکندر هم موقع جنگ جدی میشد!
و درسای خوبی به ویور میداد! :d برای همین من خیلی این 2تا رو شبیه هم میدونم! برعکس گیلگمش که هیچکی رو آدم حساب نمیکرد، ساسکه هم دوستاش ذره ای براش اهمیت ندارن!

آره موافقم! :d ولی یه چیزی هم هست! ژاپنی ها خیلی اهل شوخی و اینا هم هستن! توی DMC و بایونتا دقیقا خیلی شوخی میکنند که از حماسه سازی دورشون میکنه
وگرنه همین ژاپنی ها MGS4 رو هم ساختن! اونجا رایدن رسما داشت حماسه آفرینی میکرد
بدون هیچ شوخیی! :d MGR رو بازی نکردم هنوز ببینم وضعیت از چه قراره
ولی کلا ژاپنی ها اگر شوخی رو بزارن کنار،خیلی میتونند به این جو ایجاد حماسه کمک کنند! :d(البته رایدن بنده خدا هرچقدر هم زور بزنه بازم از نظر من حماسه ساز نمیشه!
کلا دنیاش به گروه خونی حماسه سازی از نوعی که من میخوام نمیخوره! :d جایی که سلاح گرم باشه...راه نداره اصلا! :d ) همون FF:AC هم میتونه چنین چیزی رو بهش گفت تا حدودی! کاراکترهای اصلی حداقل جدی بودن! مبارزاتشون هم خوب بود! :d (اتفاقا همین چند وقت پیش SW رو کامل دیدم،به نظرم اصلا بهش نمیشه گفت حماسی
)
فیلم آخرین سامورایی هم درسته ژاپنی نیست،ولی در مورد ژاپنه و من به نظرم میشه گفت یه چیز حماسی بودش! :d
ولی در مورد این چیزای شرقی گفتم قبلا، تو پستای قبلی هم دوباره گفتم! توی این شرقی ها من شخصا قدرت ضربات رو حس نمیکنم! همین که چیزایی که زمین و زمان رو به هم میدوزن! :d برعکس 40 هزار ضربه میزنند توی 1 ثانیه! :d برای همین با سلیقه ی من که تو هم اشاره کردی بهش نمیخونه
در کل سلیقه ـست دیگه! :d من چون از بچگی عاشق اینجور داستانا بودم،حماسه ی غربی(و ایرانی) رو ترجیه میدم! :d و اینکه خدا بر امثال ما(کسایی که سلیقشون با من یکیه :d ) بازی های بیشتری امثال GOW و LOS بدهد! :d LOS که تموم میشه
GOW هم که تموم بشه بهتره
ولی سانتا بازیی مثل GOW بسازه همچنان!
زمان رو از LOS 1 جلوتر نیارن
جایی که هنوز هیچ توپ و تفنگی اختراع نشده باشه
وگرنه همین ژاپنی ها MGS4 رو هم ساختن! اونجا رایدن رسما داشت حماسه آفرینی میکرد
بدون هیچ شوخیی! :d MGR رو بازی نکردم هنوز ببینم وضعیت از چه قراره
ولی کلا ژاپنی ها اگر شوخی رو بزارن کنار،خیلی میتونند به این جو ایجاد حماسه کمک کنند! :d(البته رایدن بنده خدا هرچقدر هم زور بزنه بازم از نظر من حماسه ساز نمیشه!
کلا دنیاش به گروه خونی حماسه سازی از نوعی که من میخوام نمیخوره! :d جایی که سلاح گرم باشه...راه نداره اصلا! :d ) همون FF:AC هم میتونه چنین چیزی رو بهش گفت تا حدودی! کاراکترهای اصلی حداقل جدی بودن! مبارزاتشون هم خوب بود! :d (اتفاقا همین چند وقت پیش SW رو کامل دیدم،به نظرم اصلا بهش نمیشه گفت حماسی
)فیلم آخرین سامورایی هم درسته ژاپنی نیست،ولی در مورد ژاپنه و من به نظرم میشه گفت یه چیز حماسی بودش! :d
ولی در مورد این چیزای شرقی گفتم قبلا، تو پستای قبلی هم دوباره گفتم! توی این شرقی ها من شخصا قدرت ضربات رو حس نمیکنم! همین که چیزایی که زمین و زمان رو به هم میدوزن! :d برعکس 40 هزار ضربه میزنند توی 1 ثانیه! :d برای همین با سلیقه ی من که تو هم اشاره کردی بهش نمیخونه

در کل سلیقه ـست دیگه! :d من چون از بچگی عاشق اینجور داستانا بودم،حماسه ی غربی(و ایرانی) رو ترجیه میدم! :d و اینکه خدا بر امثال ما(کسایی که سلیقشون با من یکیه :d ) بازی های بیشتری امثال GOW و LOS بدهد! :d LOS که تموم میشه
GOW هم که تموم بشه بهتره
ولی سانتا بازیی مثل GOW بسازه همچنان!
زمان رو از LOS 1 جلوتر نیارن
جایی که هنوز هیچ توپ و تفنگی اختراع نشده باشه
آخرین ویرایش:

ورجيل كه اونقدر قوي بود در برابر دانته به سختي تونست پيروز بشه و در آخر هم شكست خورد حالا اگه نرو بخواد دانته رو به راحتي شكست بده كه ديگه ميشه قوي ترين شخصيت سري DMC و دانته با اون همه اعتبارش كه مدت ها به كشتن شياطين مشغول بوده ميره زير سوال ! 
unish: