X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یکی دیگه از دیالوگ های استاد کریتوس در مواجهه با پوسایدون:
پوسایدون:انگلیسیش یادم نیسته :دی ولی میگفت:چجوری جرات کردی ک با یک خدا مبارزه کنی؟
کریتوس:a true warrior never hide :x
یعنی وقتی این دیالوگ رو شنیدم اینقد درجه هایپم زد بالا ک میخواستم خودم مگس کش رو بردارم
بزنم تو ال ای دی پوسادون رو بکشم :دی

پس معلوم شد جوابی نداری و اینا همش فن بازیه :دیخیالم راحت شد :-"
همین که سومه خودش خیلیه :دیتازه به دوران رسیدست خوب! :دیاونا هر کدوم یه دهه عمر دارن !! ریش سفیدن واسه خودشون :دی
من هنوز منتظر یه دلیلم . . . :-"
اگه نظر من رو بخوای، من کلا از شخصیت های شوخ و کسایی که ترجیح میدن زیاد دنیا رو جدی نگیرن بیشتر خوشم میاد :دی برای همین شدم(شده بودم:-" ) دانته فن :دی

مخصوصا که دانته هم توی زندگیش یه عالمه زجر کشیده اما با این وجود بازم سعی میکنه شاد زندگی کنه.

در ضمن Awesome بودن که دیگه دلیل نمیخواد :-" :دی

مادارا سنپای@

باو اینجا دیگه علایق هر شخص ملاکه:biggrin1: ربطی به برتر بودن یا نبودن نداره:biggrin1:

من هنوز رای ندادم:biggrin1: سخته لامصب:biggrin1: یه کاری کردیم خودمون توش موندیم:biggrin1:

یکی دیگه از دیالوگ های استاد کریتوس در مواجهه با پوسایدون:
پوسایدون:انگلیسیش یادم نیسته :دی ولی میگفت:چجوری جرات کردی ک با یک خدا مبارزه کنی؟
کریتوس:a true warrior never hide :x
یعنی وقتی این دیالوگ رو شنیدم اینقد درجه هایپم زد بالا ک میخواستم خودم مگس کش رو بردارم
بزنم تو ال ای دی پوسادون رو بکشم :دی
The true warrior does not hide poseidon , leave the see and face me

یه دالوگ خفن دیگش
خطاب به زئوس
What will you do father
You can't hide behind skirts of athena
The hands of dead could not defeat me
The sisters of fate could not hold me
and you
Will not see end of this day
ALL WILL HAVE MY REVENGE

بسیار سپاس گذاریم از دست اندر کاران تاپیک که جانی تازه و دوباره به تاپیک دادند:d

نظر سنجی مثل این هست که پنج نوع (در واقع چهار نوع:d) از بهترین غذاها و خوراک های دنیا رو کنارت بذارن بگن فقط یکی رو باید انتخاب کنی و هر چهار تاش (Gabriel Ryu Kratos Dante:d) رو هم شدید دوست داری :d
با اینکه ارادت خیلی ویژه ای که کریتوس اعظم داریم
yahoo_4.gif
و (همیشه به اساطیر یونانی علاقه مند بودم) شخصیت پردازی قوی و فوق العاده ای داره و اون حس انتقامش تو GOW3 و آخرای GOW2 خون در رگ های گیمر به جریان مینداره و داستان GOW رو بسی دوست داریم و ریو هم که دیوانه کاتانا و ninpo و کمبوها و خودشم (که با شماره سومش یه جورایی بد تو ذوقم زدن !) ولی یاد Dante اولین قسمت از Devil May Cry که افتادم موس به سمت گزینه مربوط به ایشان کشیده شد و تیک گزینه را زدیم و بهش رای دادیم با اینکه اول خواستم به کریتوس رای بدم .:d:-"

آخرین ویرایش:
اگه نظر من رو بخوای، من کلا از شخصیت های شوخ و کسایی که ترجیح میدن زیاد دنیا رو جدی نگیرن بیشتر خوشم میاد :دی برای همین شدم(شده بودم:-" ) دانته فن :دی

مخصوصا که دانته هم توی زندگیش یه عالمه زجر کشیده اما با این وجود بازم سعی میکنه شاد زندگی کنه.

در ضمن Awesome بودن که دیگه دلیل نمیخواد :-" :دی
دلیل بسیار محکمی بود !
دیگه حرفی برای گفتن ندارم :دیاز این جهت البته :دی
بریم تو کار جنگ شخصیت ها :دی

رای مـن
He was once a merciless sergeant of the renowned Spartan army :bighug:
اگر به Kratos رای نمی دهید لااقل آزاده باشید و اصلا رای ندین :d
بذارین کریتوس با اقتدار بر این سریر خونین بشینه >:)

مادارا سنپای@

باو اینجا دیگه علایق هر شخص ملاکه:biggrin1: ربطی به برتر بودن یا نبودن نداره:biggrin1:

من هنوز رای ندادم:biggrin1: سخته لامصب:biggrin1: یه کاری کردیم خودمون توش موندیم:biggrin1:

توجه نکردی چی شد علی :biggrin1: من دلیل میخوام :biggrin1:با اینکه نظر شخصیه خودشونه ولی من اون رو میخوام :biggrin1:
حالا کدوم قوی تره ؟؟:biggrin1:
راستی یادم رفتم یه خسته نباشید به همه ی دوستانی که تو این کار بودن بگم ((خسته نباشید))

بچه ها بهتره یه بحث خوب راه بندازیم. مثلا بیاییم این بازیا رو از نظر گیم پلی و مهارت کاراکترها و اینا بررسی کنیم وببینیم کدوم سرعتی، کدوم قدرتی و کدوم باهوش و .. هست. اینجوری از همه نظر عالی میشه:biggrin1:
توجه نکردی چی شد علی
biggrin1.gif
من دلیل میخوام
biggrin1.gif
با اینکه نظر شخصیه خودشونه ولی من اون رو میخوام
biggrin1.gif

حالا کدوم قوی تره ؟؟
biggrin1.gif
خب مادارا سنپای بازم یه جورایی بر میگرده به سلیقه و طرفداری و اینا
biggrin1.gif
ببین توی میگی کریتوس قویتره ولی علی میاد میگه نه دانته قوی تره. خوب این وسط هیچکدومتون حرف اون یکی رو قبول ندارین
biggrin1.gif
به خاطر همین میگن بیاییم از نزدیک موشکافی کنیم
biggrin1.gif

راستی این موضوع هم به متن افتتاحیه اضافه شد:
هر شخصیتی که در هر دوره برنده شد، برای دور بعد دیگر در نظر سنجی حضور نخواهد داشت و وارد تالار مشاهیر خواهد شد و مدالش توی پست اول قرار میگیره.

آخرین ویرایش:
بچه ها بهتره یه بحث خوب راه بندازیم. مثلا بیاییم این بازیا رو از نظر گیم پلی و مهارت کاراکترها و اینا بررسی کنیم وببینیم کدوم سرعتی، کدوم قدرتی و کدوم باهوش و .. هست. اینجوری از همه نظر عالی میشه:biggrin1:

خوراکمه :biggrin1:تو پست بالاترش هم گفتم (حالا کدوم قوی تره ؟):biggrin1:
گیم پلی = شکی درش نیست (Kratos )
مهارت کاراکترها = این دیه دراست کار خودشه (Kratos )
باهوش = هیچکدومشون :biggrin1:
صدا گذاری = Kratos و Dante
قوی تر هم که دیگه چیزی نمیگم چون معلومه:biggrin1:
خلاصه Kratos میزنه Dante رو له و لورده میکنه :biggrin1:علی دیگه نگو این کارو نمیکنه !:biggrin1:

:blink:
لقمان مشکوک شدم ..... تا الان DMC بازی کردی ؟! :دی

کریتوس باز هم حماسه آفرین شد ... :دی
بی تردید قویترین شخصیت تاریخ گیم هستش .. :دی
آخه کی میتونه حریف خدای جنگی بشه که خودش خدا کُشه .. :دی
کسی که مرگ برای او مفهومی نداره ...
کسی که حتی خدای خدایان هم نمیتونه جلوش بایسته ...
زنده باد اَبَر کچل کله خرِ دنیای گیم، کریتوس کبیر ...

images

:blink:
لقمان مشکوک شدم ..... تا الان DMC بازی کردی ؟! :دی

کـــــــــــل سریش و هر کدوم رو چن بار تموم کردم :دیبغیر از آخری که به زور تونستم یه بار تموم کنم :دی
حالا چرا مشکوک شدی :دی حقیقت داره خوب ! مگه غیر از اینه ؟:دی
حالا گزینه ی بعدی رو میشه Dante در نظر گرفت :دی

خوراکمه :biggrin1:تو پست بالاترش هم گفتم (حالا کدوم قوی تره ؟):biggrin1:
باهوش = هیچکدومشون :biggrin1:
صدا گذاری = Kratos و Dante
خلاصه Kratos میزنه Dante رو له و لورده میکنه :biggrin1:علی دیگه نگو این کارو نمیکنه !:biggrin1:
خب گیم پلی باز هم از نظر تو اینجوریه:biggrin1: نمیشه یه فکت حساب کرد.
ببین کریتوس قدرتیه ولی دانته سرعتیه. کریتوس انعطاف ناپذیره ولی دانته بینهایت انعطاف پذیره. همیشه داشتن قدرت به معنای برتری نیست. چه بسا هر جور حساب کنیم دانته از راه دور و به 1000 روش میتونه کریتوس رو نابود کنه. سرعت عمل دانته این قابلیت رو بهش میده که خیلی راحت ضرباتشو به کریتوس وارد کنه. سوییچ کردن بین اسلحه هاش در کسری از ثانیه و هزارتا مورد دیگه از نظر من توی مبارزه میتونه خیلی راحت دانته رو به پیروزی برسونه.

مهارت رو چجوری میبینی؟:biggrin1: مهارت استفاده از سلاح؟:biggrin1: خب دانته ارجحیت داره. قبلا هم گفتم، کریتوس نمونه یه جنگاور یونانی اصیل هست و از دل و جون دشمناشو میکشه ولی دانته با اینکه میتونه همین کارو کنه، ولی سبک مبارزه-ش جوریه انگار داره با طعمه-ش بازی میکنه و بعد ضربه آخر رو میزنه. ولی کریتوس نمیتونه سرعت عمل داشته باشه. یعنی بدنش و هیکل سنگین یه جنگجوی یونانی جایی برای سرعت نمیذاره. همیشه سنگین و قدرتی هستن.
از نظر آمادگی بدنی هم که اون خون شیاطین تو رگ هاشه و اونم خداست:biggrin1: توی این حیطه یه جورایی مساوین و هیچوقت کشته نمیشن:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or