نامرد ها گفتم Earthworm رو میذارید در جا له میشه اما ماشیناریوم.....دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم به این موجود و خرابه روباتی دور و برش نگاه کنید.بازی کنید ببینید این روبات کوچولو چه روح بزرگی داره.
معجزه آمانیتا دیزاین که موسیقی و جوّش رو به نظرم خیلی از بازی های مدعی AAA امروزی هم ندارند بماند چه معمّاهای زیبایی داشت.
خب بهتره تنبلی رو بذارم کنار و یه دست بیوگرافی بنویسم...
چون احساس میکنم قراره ببازیم و همچنین احساس میکنم مجتبی نابود شد از بس بیوگرافی گنده نوشت:bighug:
امین رضا@
صلح صفا در واقع هم صلح داره و هم صفا:d
=======================================
The Neverhood که توی ژاپن با نام Klaymen Klaymen شناخته میشد، یه بازی Point & Click بود که در سال 1996 توسط Doug TenNapel (همچنین خالق عنوان افسانه ای کرم خاکی: جیم:d) و در استودیو the Neverhood, Inc. ساخته شد و توسط DreamWorks Studios منتشر شد. آهنگ سازی این بازی که از سبک خمیری (claymation) بهره مند میشد، توسط Terry Scott Taylor ساخته شد.
بازی شامل محیط های خمیری که تماما با دست ساخته بودن میشد و همچنین معماهای سخت و طاقت فرسایی داشت (که سوزاندن فسفر دیگه کارآمد نبود و میباست کلسیم بسوزونیم که خب اونم جواب نمیداد و متوصل میشدیم به کتیبه مقدس و افسانه ای کتاب رمز!:d)
بازی از نظر منتقدین تحسین شد و نقد ها و بازخوردهای مثبتی داشت ولی متاسفانه از نظر تجاری موفق نبود.
ادامه ای بر این عنوان در سال 1998 بر روی کنسول PS1 با نام Skullmonkeys عرضه شد. بر خلاف عنوان قبلی، عنوان دوم یک عنوان در سبک Platformer بود (بی شرف خدا بود در نوع خودش و بینهایت سخت! نخ سوزن چپتر آخرش). باز هم عنوان دوم موفق نبود چرا که عده ای بر این باورند که این عنوان در جهت کنسولیزه شدن ساخته شده بود و در نهایت شکست خورد (خدا رحمتش کنه).
داستان بازی:
در زمان های بسیار دور موجودی به نام Hoborg، دنیایی رو به نام The Neverhood به وجود میاره که کاملا از یک ماده عجیب و غریب خمیری ساخته شده بود. Hoborg اون زمان تنها بود و از چیزی به نام "دانه زندگی" استفاده میکنه و یه مرد خمیری به اسم Klogg رو خلق میکنه. Klogg ذاتی شیطانی داشت. به همین دلیل یه روز تاج مرموز Hoborg رو که تنها راز اون به زندگی بود رو از سرش میدزده و روی سر خودش میذاره. بدون تاج، Hoborg به خوابی طولانی مدت فرو میره.
با این حال، شخصیت دیگری به نام Willie Trombone (نمونه بارز یک احمق به تمام معنا) و رفیقش Big Robot Bill (یه ربات گنده) که شاهد این جریانات بودن، از یه "دانه زندگی" دیگه استفاده میکنن و Klaymen رو به وجود میارن در حالیکه یه گوشه خوابیده (کپِ مرگشو گذاشته). با کلیک کردن، اون از خواب بیدار میشه و بدین طریق سفر Klaymen در دنیای Neverhood برای پیدا کردن Klogg و گرفتن تاجش و نجات Neverhood شروع میشه. در طول بازی شاهد تاریخچه سرزمین بر روی یه دیوار بزرگ به طول دیوار چین () هستیم:
علاوه بر این، در گوشه و کنار سرزمین نیز یادداشت هایی از Willie رو میبینیم که اصلا تمومی ندارن و شامل خزعبلات میشن. با ادامه دادن سفر در این دنیا، به خود Willie برمیخوریم ولی در قسمتی از بازی اون با پایین دره سقوط میکنه و به فضای بیکران میوفته (
). آخر بازی شامل 2تا پایان میشه. یکی اینکه تاج رو روی سر Hoborg بذارین و سرزمین رو نجات بدین و در همین حین Klogg به شما حمله میکنه ولی پاش روی کنترل نابودی اونجا لیز میخوره و میوفته توی فضای بیکران (که اینجا توی شماره دوم شاهد هستیم که میوفته توی سرزمین Skullmonkey ها و اونجا سریع یه دونه از ساکنین اونجا رو میکشه و کله-ش رو میکنه میذاره جای کله خودش رو پوست بدنش رو هم میکنه و میپوشه و خودش رو جای یکی از اونا جا میزنه) و دیگری اینکه خر بشین و تاج رو روی سر خودتون بذارین که باعث میشه اشتباه بار دیگه تکرار بشه و Klaymen تبدیل به یه Klogg دیگه بشه (). شایان ذکره که در طول بازی باید نوارهای ویدئویی رو پیدا کنید که داستان رو براتون شرح بده. در صورتی که نتونین یکی رو پیدا کنین، از به پایان رسانده بازی معذورید:d چون پایان آخرین نوار، ویلی از توی تلویزیون بیرون میاد و براتون یه کلید میندازه:-o
توضیحاتی در مورد Klaymen:
شخصیت اصلی بازی که نمایانگر یک انسان خمیری بود که یه لوله روی کله-ش بود (کاربرد این لوله رو در عنوان دوم پیدا کنید:d). لباسش قرمز و شامل 3 دکمه میشد که با فشار دادن یکی از اونا، دریچه ای روی شکمش باز میشد و اونجا در واقع یه نوع Inventory بود:d. این شخصیت اصلا در طول بازی حرفی نمیزنه به جز در پایان خوب بازی که خودش رو به به Hoborg معرفی میکنه (شرط میبندم هیچچ کدومتون نفهمیدین که توی جمله ام 2تا "به" به کار بردم - غرض: مردم آزاری:d). با این حال با انجام دادن بعضی از کارهای مشخص، یه سری صداهایی از خودش در میاره:d. اگر میخوایین صدای جیغ بنفش اونو بشنُفین، باید بپرین توی چاهی که دور و برش پر از علامت هایی هست که شما رو تشویق به پریدن توی اون چاه میکنن و میگن در این صورت سرزمین نجات پیدا میکنه (). اون موقع صدای جیغش رو موقعی که توی فضای بیکران موفته رو میشنوین. این چاه تنها مکانی توی بازی هست که کاراکتر اصلی میمیره.
نامرد ها گفتم Earthworm رو میذارید در جا له میشه اما ماشیناریوم.....دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم به این موجود و خرابه روباتی دور و برش نگاه کنید.بازی کنید ببینید این روبات کوچولو چه روح بزرگی داره.
معجزه آمانیتا دیزاین که موسیقی و جوّش رو به نظرم خیلی از بازی های مدعی AAA امروزی هم ندارند بماند چه معمّاهای زیبایی داشت.
همه ی اینا + یک خاطره ی خوب = Klaymen
دست علی هم درد نکنه بابت پست بالا
دیگه شکی نمیمونه دوستان:d
یه داستان جالب با یه شخصیت جالب و از همه جالب تر اینه که همه ی اینا از اول بازی بوجود اومدن :d
در زمانهای کودکی نورهود بازی میکردم ولی هیچوقت نتونستم تمومش کنم
یادمه کاراکتر جالبی داشت و همین باعث میشه که اینجا بهش رأی بدم اون یکی رو هم که اصلا نمی شناسم چی چیه ؟
آقا من اعتراض دارم یعنی چی اسم The Neverdhood که همه میشناسنش رو به اسم جاپونیش گذاشتین! من فکر کردم یه بازی دیگه است به Machinarium رای دادم. من همین جا اعلام میکنم از کسی که اسم Neverhood رو عوض کرده به مسولین ذی ربط شکایت میکنم:d
ولی خوب باز ماشیناریوم هم خیلی عالی بود ولی این نورد هود یه چیز دیگه بود. یادمه یه راه رویی بود هی میرفتی تموم نمیشد!:d پوینت & کلیک هم بود هی یه کلیک میکردی باید صبر میکردی تا مردک یواش یواش بیاد این ور صحنه. فکر کنم 1 ساعتی (شاید هم بیشتر) طول کشید تا برسم به اون ورش (نپرسین یادم نیست اونورش چی بود:d)
یه بار دیگه اسم ژاپنی بازی ها رو بزارین منم به شکل ژاپنی جوابتون رو میدم! از من گفتن! 私は非常に怒って取得するつもりです
آقا من اعتراض دارم یعنی چی اسم The Neverdhood که همه میشناسنش رو به اسم جاپونیش گذاشتین! من فکر کردم یه بازی دیگه است به Machinarium رای دادم. من همین جا اعلام میکنم از کسی که اسم Neverhood رو عوض کرده به مسولین ذی ربط شکایت میکنم:d
ولی خوب باز ماشیناریوم هم خیلی عالی بود ولی این نورد هود یه چیز دیگه بود. یادمه یه راه رویی بود هی میرفتی تموم نمیشد!:d پوینت & کلیک هم بود هی یه کلیک میکردی باید صبر میکردی تا مردک یواش یواش بیاد این ور صحنه. فکر کنم 1 ساعتی (شاید هم بیشتر) طول کشید تا برسم به اون ورش (نپرسین یادم نیست اونورش چی بود:d)
یه بار دیگه اسم ژاپنی بازی ها رو بزارین منم به شکل ژاپنی جوابتون رو میدم! از من گفتن! 私は非常に怒って取得するつもりです