X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بابا بریم تتو کار ناراتو دیگه نگین انیمه هست چون داغ میکنم اخه 5 شماره بازی ازش منتشر شده اگه اشتباه نکم:d

من مشتاقانه با نظر آرمین موافقت کرده و پیش پیش به الدویین رای میدم(بذارید یه بارم جای شخصیت اژدها به جون هم بندازیم ببینیم کی به کیه)

بچه ها من کلا از جریان این تاپیک بی خبرم.
میخواستم بدونم CLOUD STRIFE VS DANTE برگزار شده ایا؟:d

کسایی که با راک vs جان سینا موافقن لایک کنن.از بازی WWE
اشتباه اومدم ، نه؟:|

به شخصه میگم اگه قراره از وارکرفت بزارین شخصیتهای بزرگتر و محبوب تری از Deathwing هستن,مثلا جینا یا سیلوانس,یا تیراندا و مولفارین!!
یا کلل تزاد و گروم!!!

به شخصه میگم اگه قراره از وارکرفت بزارین شخصیتهای بزرگتر و محبوب تری از Deathwing هستن,مثلا جینا یا سیلوانس,یا تیراندا و مولفارین!!
یا کلل تزاد و گروم!!!

ممکنه محبوب تر باشن ولی به ابهت و خفنیت مرگبال نمی رسن.:دی

البته من فرد منظورم بود نه کلاس!!!:d
دقیق ترش ایشون رو میگم :دی
136724866114011.jpg

و به نظرم با اون آرتاسی (آندِد) که تو نظرسنجی شرکت کرده نباید یکی دونستش ، چون یکی نیست

دقیق ترش ایشون رو میگم :دی

و به نظرم با اون آرتاسی (آندِد) که تو نظرسنجی شرکت کرده نباید یکی دونستش ، چون یکی نیست
چرا یکی نیستن؟یکی ان دیگه.فقط یکم جناحی که ازش حمایت می کنه تغییر کرده:دی

این نظرسنجی متاسفانه اصلا اونطوری که باید میشد،نشد :-s قول بدید بعد از TLOU یکبار دیگه الیزابت رو وارد مسابقات بنمایید! :d
این دم آخری هم از طرفداران Alyx خواهش میداریم، یکم در مورد ایشان توضیح بدن، 5 خط هم توضیح بدید کافیه،حداقل یه چیزی در موردش بدونیم! :d حیفه کسی بیاد توی این نظرسنجی و بی نام و نشان بره بیرون! :-"

چطور با یکی از شخصیهتای اصلی بهترین بازی دهه آشنایی ندارین؟؟:d
ایشون دختر دکتر Eli هستن که مادرش رو تو یه حادثه تو کودکی از دست داده و فقط توسط پدرش بزرگ شده,دوست باباش Uncle Kleiner هم با آهن پاره واسش یه روبات بسیار مفید و از محبوب ترین شخصیتهای بازی به اسم Dog درست کرده که تا مدتها تنها همبازیش و مراقبش بوده,این روبات از حس ششمی برخورداره که همیشه مکان الکس رو تشخیص میده!!!:d
دیگه اینکه وقتی به اندازه کافی بزرگ شده به نیروهای مقاومت پیوسته و کم کم از اعضای اصلیش شده,تو همون شروع HL 2 هم سر و کلش پیدا میشه و به کمک دکتر فریمن میاد و به نظر میاد یجورایی به هم وابسته هستن ولی هیچ کدوم چیزی رو نمیکنن!!!:d
در نهایت هم با کمک دکتر از شهر 17 فرار میکنن ولی در نهایت پدر الکس میمیره!!:d
لپ کلامش همینه!!!:d

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

خو برا همون میگم یکی نیست :دی
8 سال پیش یادمه با ایشونشون خیلی بیشتر حال میکردم >:)

دقیقا یه شخصیت هستن,اگه پلادین رو بگی که بیشتر باید منظورت آتر باشه!!!:biggrin1:
آرتاس لیچ کینگ و آرتاس پالادین یکی هستن و فقط یجورایی اخلاقیاتش عوض شده و دیگه اون آدم سابق نیست!!!:biggrin1:

آرتاس لیچ کینگ و آرتاس پالادین یکی هستن و فقط یجورایی اخلاقیاتش عوض شده و دیگه اون آدم سابق نیست!!!:biggrin1:
با وجود اینکه من همیشه تو مولتی آتر رو به عنوان هیرو اولم (!!) بر میداشتم ولی اصلاً کاراکتر خف و خاصی نداشت!

خو خودت هم داری حرف من رو میزنی که :> :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or