ای وای عجب نظری واقعا وقتی خوندم قند تو دلم اب شد:d دمت گرم ای کاش بقیه هم موافقت کننهر کی با Deathwing VS alduin موافقه لایک کنه![]()
و البته پالادین :bighug:به شخصه میگم اگه قراره از وارکرفت بزارین شخصیتهای بزرگتر و محبوب تری از Deathwing هستن,مثلا جینا یا سیلوانس,یا تیراندا و مولفارین!!
یا کلل تزاد و گروم!!!
به شخصه میگم اگه قراره از وارکرفت بزارین شخصیتهای بزرگتر و محبوب تری از Deathwing هستن,مثلا جینا یا سیلوانس,یا تیراندا و مولفارین!!
یا کلل تزاد و گروم!!!
البته من فرد منظورم بود نه کلاس!!!:dو البته پالادین :bighug:
بحث ابهت باشه که باز باید بین آرتاس و ایلیدان بزاریم!!!:dممکنه محبوب تر باشن ولی به ابهت و خفنیت مرگبال نمی رسن.![]()
دقیق ترش ایشون رو میگمالبته من فرد منظورم بود نه کلاس!!!:d
چرا یکی نیستن؟یکی ان دیگه.فقط یکم جناحی که ازش حمایت می کنه تغییر کردهدقیق ترش ایشون رو میگم
و به نظرم با اون آرتاسی (آندِد) که تو نظرسنجی شرکت کرده نباید یکی دونستش ، چون یکی نیست
خو برا همون میگم یکی نیستچرا یکی نیستن؟یکی ان دیگه.فقط یکم جناحی که ازش حمایت می کنه تغییر کرده![]()

این نظرسنجی متاسفانه اصلا اونطوری که باید میشد،نشدقول بدید بعد از TLOU یکبار دیگه الیزابت رو وارد مسابقات بنمایید! :d
این دم آخری هم از طرفداران Alyx خواهش میداریم، یکم در مورد ایشان توضیح بدن، 5 خط هم توضیح بدید کافیه،حداقل یه چیزی در موردش بدونیم! :d حیفه کسی بیاد توی این نظرسنجی و بی نام و نشان بره بیرون!![]()
خو برا همون میگم یکی نیست
8 سال پیش یادمه با ایشونشون خیلی بیشتر حال میکردم![]()
با وجود اینکه من همیشه تو مولتی آتر رو به عنوان هیرو اولم (!!) بر میداشتم ولی اصلاً کاراکتر خف و خاصی نداشت!آرتاس لیچ کینگ و آرتاس پالادین یکی هستن و فقط یجورایی اخلاقیاتش عوض شده و دیگه اون آدم سابق نیست!!!:biggrin1: