X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ای بابا یه نطر سنجی برای JHON MARSTON اون شخصیت که تو کال اف خوارز بود یادم رفت اسمشو.:d

ای بابا یه نطر سنجی برای JHON MARSTON اون شخصیت که تو کال اف خوارز بود یادم رفت اسمشو.:d

اولاً صبر کن نظر سنجی تموم شه بعد بعدشم فکر نمی کنی کدوم برنده شن من که گمون می کنم همون یاروئه که اسمش از یاد هممون رفته برنده میشه

این دوره باید از بایوور و سری Dragon Age باشه,هیچ بهونه ای هم قابل قبول نیست!!!!:d

ببنید اینجا چه قدر سوت و کوره...
اگه کریتوس و دانته بود اینجا مکان جنگ و خونریزی میشد!
بزارید دیگه!

نظر سنجی رو تموم کنید لدفا نتیجه مشخص شد :دی
بریبچ پیشنهاداتون رو اعلام کنید :دی
DeathWing VS Alduin از Skyrim و World of Warcraft
به نظرم نظر سنجی نزدیکی میشه

برا نظر سنجي بعدي اگر مي خواين تو فاز H&S برين ريو VS كريتوس رو پيشنهاد ميكنم. يكم درگيري باشه بهتره :)

این نظرسنجی متاسفانه اصلا اونطوری که باید میشد،نشد :-s قول بدید بعد از TLOU یکبار دیگه الیزابت رو وارد مسابقات بنمایید! :d
این دم آخری هم از طرفداران Alyx خواهش میداریم، یکم در مورد ایشان توضیح بدن، 5 خط هم توضیح بدید کافیه،حداقل یه چیزی در موردش بدونیم! :d حیفه کسی بیاد توی این نظرسنجی و بی نام و نشان بره بیرون! :-"

فقط من یه چیزی بگم!:|
لازم نیست خیلی حساسیت تو انتخاب کاراکتر به خرج بدید!اگه بحث بازی بود،خوب حداقل باید از یک سبک باشن و خیلی بی ربط هم نباشن ولی موقع انتخاب کاراکتر،شخصیت پردازی و طراحی اون مهمه!اگه خیلی هم استایل نبودن مهم نیست!(البته منم نمیگم ماریو Vs کریتوس:dولی خیلی حساسیت داشتنم بعضی وقتا موجب ضرره:d!الان دوباره باید کلی بحث بشه چه کاراکتری رو باید انتخاب کرد!)

Thrall در مقابل Jaina:biggrin1:
یا مثلا Thrall در مثابل Grom
بریم تو کار Warcraft دیگه:دی

نمیشه نریم تو کار وارکرفت یا اگه میریم کسی یه اطلاعات درست و حسابی بهم بده در مورد شخصیت ها
کلا بازی اعصاب خورد کنی ـه با سبکش کنار نمیام

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or