X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تاپیک چقد سوتو کوره!l-)
اگه الان کریتوس دانته بود همه ریخته بودن اینجا:-s:d
به خاطر اینه که اگر کسی به الیزابت رای بده، یعنی بچه ـست! :d برای همین بچه ها بحثی نمیکنند :d
+ الیزابت طراحیش توی بازی، از آرت هاش خیلی خفن بهتره :d پس آرت گذاشتن ازش به ضررشه :d Alyx هم فن هاش باید بیان تبلیغ بکنند براش دیگه:-" :d

من نظرمو میدم سریعم در میرم تا زنده بمونم!!
من به الیزابت رای میدم! دلیلشم اصن سن کمم نیس!! درسته که الکسو به اندازه ی الیزابت نمیشناسم ولی فک میکنم تو این نظرسنجی حق الیزابته!! شاید بچه باشه ولی همون لحن با شور و بعضی وقتا عصبانی و دلخورشم به دل گیمر میشینه! من شخصا الیزابتو خیلی دوس دارم چون اون حالت همیشه امیدوارش و همیشه باورش یکی از اصلی ترین دلایلیه که آدمو مجبور میکنه که بازی رو تموم کنی!! یه دنده بودنش و مصمم بودنش برای رسیدن به هدفش! الیزابت خیلی خصوصیتایی داره که ازش یه کارکتر خارق العاده و بی نظیر میسازه!! یکی از خصوصیتای مهمش همون بچه بودنشه!!! شاید تو بازیای دیگه زنای با تجربه باشن ولی وقتی همون ترسی که از بچه بودنشو ترس از دنیای اطرافش به آدم منتقل میشه، (برای شخص شخیص خودم) خیلی درداوره و واقعا دست خود شخص نیس که احساساتی نشه!!! اینا دلایل من بودن! اگه کسی فک کرد که دلیلام قانع کننده نیس، اونقدر دلیل برای الیزابت دارم که حداقل یکی شون منطقی باشه!!!
89008979739553180543.png

binf11.jpg

آخرین ویرایش:
صفحات قبل چیری از بایوشاک اسپویل شده؟:دی
من می خوام بخونم می ترسم برم طرفش:d

دوستان اگر بشه بیوگرافی Alyx Vance می‌نویسم الیز رو هم یکی زحمتش رو بکشه
Work hard, play hard:d

آخرین ویرایش:
اوه حواسم به اختلاف نبود:o
اصلا فکر نمی کردم اینقدر بشه.من که هر دو رو دوست می دارم ولی همون اول به الیزابت رای دادم:دی

بیچاره الیکس:(
نظر سنجی بعدی Prophet رو جلو یکی بندازید:دی
یا Thrall در مقابل Jaina:دی
این نظر سنجی هم تموم کنید دلم واسه الیکس میسوزه:دی
ولی این الیزابت خیلی باحاله:دی

این دختر ها رو ول کنید یه چیزه با کلاس بذارید

در مجلس خود راه مده همچو مني را ، كافسرده دل افسرده كند انجمني را :|
------------------------------------------------------------------------------------------

واقعا این الیزابت انقدر شخصیتش جالبه که انقدر اختلاف رای ها بالا رفت؟ :-o

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

بیچاره الیکس:(
نظر سنجی بعدی Prophet رو جلو یکی بندازید:دی
یا Thrall در مقابل Jaina:دی
این نظر سنجی هم تموم کنید دلم واسه الیکس میسوزه:دی
ولی این الیزابت خیلی باحاله:دی

رنگ و لعاب گرافیک چه رأیی واسه این الیزابت جمع کرد :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or