X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من خیلی پایه این نظر سنجی ناعادلانه نیستم :دی
گفتم که 8-|

ولی از حق نگذریم من خودم عاشق الیزابت شدمااااااااا یعنی اصلاً این شخصیت من رو از تو له له کردا ..... :دی تا حالا نشده بود هیچ کاراکتر همراهی تا این حد نظر من رو به خودش جلب کنه :x من همیشه با تیر و تفنگ حوصله ام سر میره میافته به جون همراهام :دی
ولی این الیزابت لامصب :x حتی یه دفعه هم دلم نیومد ببینم به سمتش شلیک کنم چه اتفاقی میافته :دی هنوز بعد از 2-3 هفته درست نمیتونم نظرم رو در مورد کاراکترش و بازیش بگم و فقط میتونم :x بگذارم :دی

جا داره اینجا و در این مکان از این خانوم هم صمیمانه تشکر کنم :دی خداوندگاری کرد تو صدا پیشگیش :دی چقدر هم کن بنده خدا رو اذیتش کرد :( >:)

136674085556051.jpg

84762_%2824%29.gif

پ.ن:اون پسره رو نیگا :| شیکم خودم رو پاره کردم بره BS:I بخره نخرید ولی باز خوبه به الیزابت رای داد :| :دی :bighug:
پ.ن2:احسان کدوم طرفه ؟! :-?
پ.ن3:من خودم رای سر کار خانم بانو Elizabeth میباشد ، اما چون اختلاف فضایی شده من دیگه نمیخوام فضایی ترش کنم :دی
رای : الیزابت
دلیل : نظرشخصی

نخیر دلیل : سن کم و چشم و ابروی الیزابت :|
:p :دی

مقايسه اين تاپيك مثه اينه كه:
ژاوي بهتر يا باجو؟؟؟مسلما اكثرا ميگن ژاوي ....چون سواي از بهتر يا بدتر بودنش اكثر افراد شخصيت جديدتر رو بيشتر مي شناسن(فقط هم به سن هم ربطي نداره يه علت ديگه تو چشم بودن كاراكتر جديد هم هست)......
حالا اينجا هم اينطوريه.....مقايسه بازي يا شخصيت چندين سال پيش(با اخرين اپيزود هاف لايف مقايسه كنيم ميشه ٦ سال:d و بازي اصليش هم ١٠ سال پيش:|:d) با يه كاراكتري كه يه ماه هم نيس معرفي نشده يه جواب از قبل مشخص شده داره

موفق باشين

.

ژاوي بهتر يا باجو؟؟؟مسلما اكثرا ميگن ژاوي ....چون سواي از بهتر يا بدتر بودنش اكثر افراد شخصيت جديدتر رو بيشتر مي شناسن(فقط هم به سن هم ربطي نداره يه علت ديگه تو چشم بودن كاراكتر جديد هم هست)......
حالا اينجا هم اينطوريه.....مقايسه بازي يا شخصيت چندين سال پيش(با اخرين اپيزود هاف لايف مقايسه كنيم ميشه ٦ سال:d و بازي اصليش هم ١٠ سال پيش:|:d) با يه كاراكتري كه يه ماه هم نيس معرفي نشده يه جواب از قبل مشخص شده داره

موفق باشين

.

قربون دهنت ! حرفه منم اینه که متاسفانه برای بعضی ها برمیخوره ! شخصیت جدید بیشتر تو چشمه و بیشتر میتونه طرفدار داشته باشه که چون اکثرا شخصیت های قدیم را تجربه روش ندارند مثل همون مثال بازیکن فوتبال که گفتی کسی که تو دوره های قدیم بازیهاش را ندیده چطور میتونه قضاوت درست داشته باشه ؟ اصلا خدا میدونه چقدر از طرزفدارهای HL2 تو این 10 سال شهید شدند !:دی

موفق باشين

.
خوب ماها هر دو رو دیدیم ولی باز الیزابت بهتره :دی اصلا کل شخصیتای زن تارخ بازیای کامپیوتری رو هم بیاری باز الیزابت بهتره :دی و البته نظر شخصی مهمه و این بحث سن هم خیلی مسخرست ینی الان هیچکس نمیتونه HL بازی کنه ؟ من وقتی Orange box اومد سری HL رو شروع کردم (قبلا کامپیوترم ضعیف بود خیلی) و الان به نظرم الیزابت خیلی بهتر از الیکس ـه .

آخرین ویرایش:
خوب ماها هر دو رو دیدیم ولی باز الیزابت بهتره :دی اصلا کل شخصیتای زن تارخ بازیای کامپیوتری رو هم بیاری باز الیزابت بهتره :دی و البته نظر شخصی مهمه و این بحث سن هم خیلی مسخرست ینی الان هیچکس نمیتونه HL بازی کنه ؟ من وقتی Orange box اومد سری HL رو شروع کردم (قبلا کامپیوترم ضعیف بود خیلی) و الان به نظرم الیزابت خیلی بهتر از الیکس ـه .

اولا بنده روي صحبتم با شماهايي كه هر دو رو كامل تجربه كردين نيست اصلا:d
دوما بنده ننوشتم سن عامل ....بنده تو چشم بودن و نو بودن كاراكتر منظورم بود(گرچه سن هم تاثير داره چون اگه مثلا من الان برم سايلنت هيل ١ رو بازي كنم نميتونم به اندازه اون زماني كه منتشر شده بود و fresh بود با كاراكتراش عجين شم و ازش لذت ببرم)تجربه هر چيزي در زمان خودش ارزشمندتر و اين تو همه چي صادقه

در كل من منظورم از پستم اين بود كه بهتر شخصيتايي با هم مقايسه بشن كه فاصله زماني زيادي بينشون نباشه تا هر دو مربوط به يك برهه داستان نويسي و تكنولوژيكي و ..... باشن

.

با تمام احترامی که برای الیزابت قائلم:d ولی هیچ رقمه نمیتونم پا روی دلم بزارم:d رای من Alyx vance .
اگر هر دو بازی رو در زمان خودشون بسنجیم، بهترین کرکتر همراه رو دارن ، بیشتر سلیقه حکم میکنه توی این نظرسنجی. در حقیقت از لحاظ کیفی هر دو بهترینن ولی هر کدوم سلیقه های خاصی رو جذب میکنن.

واقعا حرف جالب زده شد. واقعیت اینه که چون Liz رو همه تازه بازی کردن اون احساسات و عواطفشون هنوز بهش گره خورده. اگه من الآن دوباره HL2 رو برم شاید کلا نظرم برگرده.
مشکل هم اینه که یک سری از دوستان (اسم آقا فرخ رو نمیارم) فکر میکنن اگه Liz بیشتر رای بیاره یعنی بهتر از Alyx بوده یا نه. در صورتی که نظر سنجی اینه که شما در حال حاضر سلیقه تون روی کدوم کاراکتر هست؟
یعنی به نظر شما کریس کمی از لیان داره؟ ورجیل کمی از دانته داره؟ نه. الآن نظر شخصی بچه ها بیشتر با Liz هست. اگه خدای نکرده، زبون لال، روم به دیوار، گلاب به روتون، شکر تو کلامم (دیگه چیزی یادم نمیاد کسی یادشه بگه اضافه کنم) این برادر گرامی آقای نویل بیاد و از خر Valve بیاد پایین و Episode 3 یا HL3 رو بده و همین نظر سنجی اون موقع انجام بشه (حتی اگه HL3 هیچ ربطی به Alyx از هر نظر نداشته باشه) به احتمال زیاد Alyx برنده میشه. چون اون زمان این Alyx هست که آدم دوباره باهاش همزاد پنداری میکنه.
بابا چقدر به خودتون میگیرین! بابا من خودم طرفدار دو آتیشه ی HL هستم (لازمه واقعا یادآوری کنم؟ اگه نبودم اینجا انقدر چرت و پرت نمی نوشتم) ولی الآن احساس نزدیکی بیشتری به Liz تا Alyx دارم. حالا هی بگین شما ها بچه این، زمانی که بازی اومد بازی نکردین و امسال تازه اسمش به گوشتون خورد و تازه همه تون هم نووب هستین و 13 سالتون هم بیشتر نیست.
فرخ جان من موندم شما چجوری سن من و یا دوستان رو از پشت کامپیوتر تشخیص میدی؟ بابا انقدر حساس نباشین رو یه چیز. این تعصب به جای این که مثبت و مفید باشه مخربه (به خاطر اینکه این کبیوردم خراب شد بس نوشتم جالب نیست طرفدارای Liz رو بگی بچه!)

به نظر من بهتره این بحث‌هارو نگه داریم برای 10 سال دیگه. اون موقع ببینیم این همه عاشقان سینه‌چاک الیزابت هنوزم ایشون رو یادشونه یا نه :d
البته اشتباه برداشت نشه منظورم این نیست که شخصیت‌پردازیش بده، یا من Old School گیمرم، یا بحث سن وسال (نسخه‌ی دزدی HL2 که اومد 3 دیسک بود و باگ‌های شدید هوش مصنوعی داشت ;;):d) اما پبشتازی الیزابت جدای شخصیت عالیش چندتا دلیل عمده و کاملا بدیهی دیگه هم داره؛ یکی تعداد چند‌ ضلعی‌های به کار رفته درش، پیاده‌سازی فوق العاده‌ی فیزیک رو تمامی قسمت‌های ظاهریش!!، هوش مصنوعی و سایر بحث‌های فنی و تکنیکی. که باعث شده یک موجود کاملا زنده و واقعی که نفس میکشه، راه میره و حرف میزنه تلقی بشه :d یکی هم اینکه یک ماه از عرضه‌ی عنوانش میگذره :d
اون گوشه‌ی ذهنتون الیزابت رو با لارای ریبوت شده مقایسه کنید! یا صبر کنید TLOU بیاد اونموقع الیزابت رو با "Ellie" مقایسه کنید! یا صبر کنید Beyond بیاد و الی‌آخر... :d اونموقع میبینید که خیلی‌ها میان و میرن اما این ابرو بالا انداختن و تیکه پروندن‌های آلیکس هست که در یادها خواهد ماند نقطه ! ;;):d

آخرین ویرایش:
یا صبر کنید TLOU بیاد اونموقع الیزابت رو با "نمیدونم اسمشو" مقایسه کنید!

Ellie هستند ایشون و بهترین مثالت هم همین بود، چون این نظر سنجی راجع به بهترین شخصیت همراه هست، که البته امیدوارم این مورد رو (Elizabeth Vs Ellie) در آینده نداشته باشیم چون بحث‌هایی پیش میاد که ذکر جزئیاتش در این محفل نمی‌گنجه :d

کلاً نظر سنجی هست دوستان، سخت نگیرید! هر دو طرف قضیه رو عرض می‌کنم :d

الی TloU رو نمیشه اصلاً با الیزابت بایوشاک مقایسه کرد
چرا !؟ چون اون یه دختر پاک و معصومه ولی الیزابت یه خانم با وقار و شخصیت ;;)
البته الی به ظاهر پاک و معصومه ، من که خودم عاشق بد دهنیش شدم :">
:)) :دی
اگه خدای نکرده، زبون لال، روم به دیوار، گلاب به روتون، شکر تو کلامم (دیگه چیزی یادم نمیاد کسی یادشه بگه اضافه کنم) این برادر گرامی آقای نویل بیاد و از خر Valve بیاد پایین و Episode 3 یا HL3 رو بده و همین نظر سنجی اون موقع انجام بشه (حتی اگه HL3 هیچ ربطی به Alyx از هر نظر نداشته باشه) به احتمال زیاد Alyx برنده میشه. چون اون زمان این Alyx هست که آدم دوباره باهاش همزاد پنداری میکنه
دقیقاً درست میفرماید :دی
این تو کاراکتر بتل تابستون هم اتفاق افتاد ، هرچند که مکس پین به نظرم تو MP3 له له شده بود :-<
تازه عکسش رو هم کچل میگذاشتن :-l

یه کسی که به نظرش الیزابت بهتره اصلا دلیل بر این نیست که الیکس خوب نیست حداقل واسه من فقط داستان بایوشاک باعث شد که الیزابت واسم خیلی شخصیت رویایی ای باشه . و الا الیکس هم به همون اندازه عالی و قابل احترام هست . البته همه اینا تا زمانی ـه که Ellie بیاد :دی

سرم را سرسري متراش اي استاد سلماني ، كه ما هم در ديار خود سري داريم و ساماني

نو که اومد به بازار...8-| ای بابا:d

بنده با تمام اگاهی و هوشیاری با بدون تاثیر زمانی و مکانی و با داشتن علاقه به هر دو شخصیت چه قدیم چه جدید با توجه به تفکرات زیادی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که
علاقه و نظرم بیشتر به سمت الیزابت بوده پس بنابراین به الیزابت رای میدهم :دی

بنده با تمام اگاهی و هوشیاری با بدون تاثیر زمانی و مکانی و با داشتن علاقه به هر دو شخصیت چه قدیم چه جدید با توجه به تفکرات زیادی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که
علاقه و نظرم بیشتر به سمت الیزابت بوده پس بنابراین به الیزابت رای میدهم :دی
نه دیگه نشد. یا باید به خاطر پایین بودن سن Liz رو انتخاب کنی یا به دلیل غیر منطقی بودن. باید اعتراف کنی و جز این دو راه دیگه ای نداری وگرنه فرخ جان قانعت میکنه که فقط بچه ها هستن که نمیفهمن Alyx بهتره:|

تاپیک چقد سوتو کوره!l-)
اگه الان کریتوس دانته بود همه ریخته بودن اینجا:-s:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or