X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من از اول گفتم اختلاف تو این نظر سنجی معنی نداره. مسئله هم زیبایی نیست گفتم اختلاف زیاد هم برای من مهم نیست. بازم میگم این نظر سنجی برای اینه فرق بین گیمر جدید قدیمی مشخص بشه نه اینکه من بگم قدیمیم نه و اینکه بهترین هوش منصوعی همراه بازی‌های رایانه‌ای توسط کاربرا مشخص بشه.
52099195457485961668.jpg

این عکس رو نگذارید نامردا
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif

آخه یهو خر میشم بش رای میدم :دی
الآن اختلاف 13 تاس شک ندارم به 33 تا هم میرسه
:| :|
دقیقا این لحظه بود که من عاشق الیزابت کرد. تفاوت الیزابت و Alyx هم همین جاست. Alyx مثل Liz توی یه دنیای تاریکه ولی این Liz هست که با تمام وجود معصومه و اون حس Alive بودن رو توی سر تا سر بازی نگه میداره.
از همین جا از تمام بچه های طرفدار HL معذرت میخوام که به Liz رای دادم ولی باور کنین نشد.:-s هرچه قدر تلاش کردم روی Alyx کلیک کنم نشد.:(( ایشالا دفعه بعد جلوی Bayonetta نشون میدیم چقدر فن داره!:d

رای تو رو هم با بالاترین قیمت خریدارم برای Alyx. حداقل میخواد شکست بخوره، شکست خوردن آبرومندانه ای باشه. حقش نیست افتضاح و با اختلاف زیاد ببازه. اگه Alyx جلوی خیلی از شخصیت های دیگه بود قورتشون میداد ولی جلوی الیزابت بد آورده!

و در آخر:
[LTR]
Are you afraid of God, Booker?
No ...
But I'm Afraid of YOU

[/LTR]

دمت گرم :دی
پس من شماره کارتمو برات پ.خ کنم؟ :دی

بازم میگم این نظر سنجی برای اینه فرق بین گیمر جدید قدیمی مشخص بشه

البته اینجا کاراکتر بتله نه گیمر بتل
دقیقا این لحظه بود که من عاشق الیزابت کرد

اصلاً من اینجا یه حالی داشتما :دی دستم گذاشته بودم زیر چونه ام داشتم مثل چی فقط نیگا میکردم :دی

بی شک هم Alyx Vance از
Elizabeth بهتره و هم Half-Life 2 بهتر از Bioshock هستش ...
دوستان بهتره اول شخصیتهای نظرسنجی را بشناسن بعد رای بدن !

دوستان اصلا جالب نیست بگین هرکی الیزابت رو انتخاب کرده تازه گیمر شده یا بازی ها رو نمیشناسه.
من هر دو تا رو چند بار بازی کردم. Half-Life رو از نسخه اول تا Episode 2 رو رفتم و هنوز بهترین شوتر زندگیم HL2 هست (الآن Bioshock Infinite اومد کنارش) و من به Liz رای دادم. من اولین بازی که کردم Doom 2 بود. چند نفر میتونن ادعا کنن بازی قدیمی تر از اون رو بازی کردن؟؟؟!!!
این نظر سنجی کاملا سلیقه ای هست و اصلا جالب نیست به کسی که نظر مخالفی داشته باشه بگیم اصلا با بازی آشنایی نداشته.
هر کسی فکر میکنه Alyx بهتره دلیل بیاره و هر کسی که فکر میکنه Liz بهتره دلیل قانع کننده داشته باشه. من دلایلم رو گفتم. با من مخالفی منطقی بگین کجای حرفم غلت بود من هم شاید نظرم عوض شد.

کاملا موافقم که تعداد رای کم الکس به این خاطره که شاید تعداد زیادی این شخصیت رو نشناسن ولی هنوز روی حرفم هستم که ایزابت نه به خاطر اینکه جدیده بلکه حقیقتا یکی از بهترین شخصیت های گیمی هستش و کاری کرد که محبوبترین شخصیت زن گیمی خودم رو پیدا کنم ... :دی
آقایون ... حتی اونایی که الیزابت رو دوست دارن .. به الکس رای بدین ... ما که نتیجه رو ندیدیم و رای دادیم ولی بده این شخصیت بزرگ اینطوری تحقیر بشه ... :-s

دوستان اصلا جالب نیست بگین هرکی الیزابت رو انتخاب کرده تازه گیمر شده یا بازی ها رو نمیشناسه.
من هر دو تا رو چند بار بازی کردم. Half-Life رو از نسخه اول تا Episode 2 رو رفتم و هنوز بهترین شوتر زندگیم HL2 هست (الآن Bioshock Infinite اومد کنارش) و من به Liz رای دادم. من اولین بازی که کردم Doom 2 بود. چند نفر میتونن ادعا کنن بازی قدیمی تر از اون رو بازی کردن؟؟؟!!!
این نظر سنجی کاملا سلیقه ای هست و اصلا جالب نیست به کسی که نظر مخالفی داشته باشه بگیم اصلا با بازی آشنایی نداشته.
هر کسی فکر میکنه Alyx بهتره دلیل بیاره و هر کسی که فکر میکنه Liz بهتره دلیل قانع کننده داشته باشه. من دلایلم رو گفتم. با من مخالفی منطقی بگین کجای حرفم غلت بود من هم شاید نظرم عوض شد.
کی گفت هرکی به الی رای داده گیمر تازه کاره؟ من خودم خوبه گفتم نصف کسایی که رای دادند اصلا شناختی نسبت به Alyx ندارند تو هر نظر سنجی یک کاراکتر وجود داره که بقیه کمتر اون رو میشناسند. من به جز شما ندیدم کسی رو دلیل بیاره:
Alyx Vance :
بهترین NPC در بازی‌های PC در سال 2008 شناخته شد چرا چون شخصیت پردازی خوب و صداگذاری عالی داشت Game Informer هم اون رو به عنوان 30 کاراکتر برتر معرفی کرده. GamesRadar اون رو به عنوان خام سال 2004 انتخاب کرد کسی که تلاش زیادی می‌کنه و کمی هم شوخ طبع و عاشقه.
Play magazine در سال 2008 اون رو به عنوان یکی از 6 کاراکتر محبوب موئنث بازی‌های رایانه‌ای انتخاب کرده. در سال 2013 جز 31 قهرمان برتر بازیها بوده و او بهترین کاراکتر زن در بازی‌های رایانه‌ای بوده
و
خلق کننده Bioshock جناب Ken Levine: بازی Valve بزرگترین AI همراه را داشته است. Alyx در Half-Life 2 تنها هوش مصنوعی بزرگ در بازی ها از 8 سال پیش تا کنون است.

با تمام احترامی که برای Alyx قائلم ، شخصیت پردازی و کاراکتر Elizabeth رو بهتر میدونم. Alyx هم لحظات خیلی خوبی توی بازی به وجود می آورد (مخصوصاً توی Episode 2) ولی Elizabeth واقعاً چیز دیگه ای بود.
تک تک لحظات بازی که Elizabeth باهامون بود ، جزو زیباترین لحظات این نسل برای من بود و کمتر کاراکتر همراهی توی عمر گیمری خودم دیدم که این طور بی نقص بهش پرداخته شده باشه. یکی از دوست داشتنی ترین کاراکترهای تاریخ که تک تک احساساتش رو میشد به بهترین شکل تشخیص داد و با غم ها و شادی هاش شریک شد ! (چقدر ادبی شد ! :دی)
یه سری عکس از BioShock: Infinite گرفته بودم که توی تاپیکش گذاشتم و بخشی از عکس ها هم متعلق به Elizabeth هست. دیدم بد نیست اینجا هم بذارم ! :دی

اگه بازی رو تموم نکردین ، به هیچ وجه باز نکنین چون محیط ها و چیزهای زیادی رو لو میده !

متاسفانه یکی از مدیرهای انجمن سایت اومد Elizabeth تبلیغ کرد :دی و اینجا یه تعداد مدیر ندیده دستمال به سر میشن :دی باید بگم دلایل اریا چرتی بیش نبود و گول این حرفها را نخورید :دی ( شوخی ) اتفاقا برعکس تمام این چیزهایی که گفت برای Alyx بیشتر صدق میکنه مخصوصا اون ارتباط و حسی که برای ما به وجود می اورد میشد دقیقا از چهرش و حرکاتش همه چی را مثل واقعیت درک کرد و در کل واقع پذیر تر بود . اونهایی که سنشون کمه و نتونستند زمان خودش بازی را انجام بدند درک نمکنند حرفها را و یا حداقل بهتر بود موقعی که بازی میکردید بالای 15 سال سن داشتید که بیشتر منطقی عمل میکردید .

کی گفت هرکی به الی رای داده گیمر تازه کاره؟ من خودم خوبه گفتم نصف کسایی که رای دادند اصلا شناختی نسبت به Alyx ندارند تو هر نظر سنجی یک کاراکتر وجود داره که بقیه کمتر اون رو میشناسند. من به جز شما ندیدم کسی رو دلیل بیاره:
Alyx Vance :
بهترین NPC در بازی‌های PC در سال 2008 شناخته شد چرا چون شخصیت پردازی خوب و صداگذاری عالی داشت Game Informer هم اون رو به عنوان 30 کاراکتر برتر معرفی کرده. GamesRadar اون رو به عنوان خام سال 2004 انتخاب کرد کسی که تلاش زیادی می‌کنه و کمی هم شوخ طبع و عاشقه.
Play magazine در سال 2008 اون رو به عنوان یکی از 6 کاراکتر محبوب موئنث بازی‌های رایانه‌ای انتخاب کرده. در سال 2013 جز 31 قهرمان برتر بازیها بوده و او بهترین کاراکتر زن در بازی‌های رایانه‌ای بوده
و
خلق کننده Bioshock جناب Ken Levine: بازی Valve بزرگترین AI همراه را داشته است. Alyx در Half-Life 2 تنها هوش مصنوعی بزرگ در بازی ها از 8 سال پیش تا کنون است.
آقاجون ... مگه هرکی به الیزابت رای میده حتما باید عنوان کنه که الکس و هالف لایف رو هم میشناسه .. منکر این نیستم که تعداد زیادی الکس رو نمیشناسن و دلیلی که هیچی نمیگم به این خاطره که تو کاراکتر بتل یکی از محبوبترین شخصیت های گیمی من که حداقل بین 2-3 نفر اول منه یعنی تامی آنجلو حذف شد! تنها توجیحم هم این بود که شاید عده ای این شخصیت رو نشناسن ...
ولی به شخصه میگم الکس رو خیلی دوست دارم و به هیچ وجه منکر حرفایی که گفتین نیستم ولی عاشق الیزابتم ... :دی
شور و نشاط ازش میبارید .. اصلا روح آدم تازه میشد این شخصیت و حرکات و رفتارش رو میدید! الان من هرچی بگم رو قطعا خودتون دیدین و یا شنیدین و شاید تکراری باشه ...
سادگی الیزابت از همون اولین برخوردمون باهاش مشخص بود .. اون هیجانی که برای اولین بار بوکر رو میدید هیچوقت فراموش نمی کنم ... به قدری صاف و ساده بود که کشتن افراد به دست بوکر رو نمیتونست تحمل کنه! طرز صحبت کردن و نوع بیانش کاملا ماچ بود با شخصیت پردازیش و به هیچ وجه نمیشه ازش اشکال گرفت ... تعاملش با محیط بی نظیر بود که این مورد به هرچه پویاتر و زنده تر بودن این شخصیت کمک می کرد. مثلا وقتی یک دیوار نوشته رو میخوند و یا به یک شی عجیب خیره میشد و از بوکر سوال میپرسید و یا به دیواری تکیه میداد و یا روی یک صندلی مینشست و تا حتی اون موقعی که بوکر گیتار میزد و الیزابت آواز میخوند و اون پرتقال رو به اون بچه داد همه و همه باعث شد این شخصیت رو حداقل برای خودم بهترین بدونم ... اون صحنه رقصش هم نه تنها یکی از بهترین صحنه های بایوشاک بلکه یکی از بهترین صحنه های گیمی بود بدون تردید.
اسپویلر :
خوب الیزابت در طول بازی زیاد سورپرایزمون کرد ولی صحنه ای که معصومیت الیزابت خدشه دار شد رو هیچوقت فرامش نمی کنم!

BioShockInfinite%202007-07-02%2001-23-50-09.jpg

Last edited by a moderator:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or