X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Ezio Auditore #VS # Connor Kneway
:-&
یه لیکر بندازیم جلوی کانر رای بیشتری به دست میاره:|

پیشنهاد من برای بعدی بتمن در مقابل یه نفر دیگه هست. یه نفر که درست و حسابی به بتمن بخور و بتونه عرض اندام کنه. کاراکترهامون دارن قدیمی میشن ولی بتمن رو نگذاشتیم:| هیچ نظر سنجی دیگه ای پذیرفته نیست>:)

پ.ن: راستی بنا به درخواست یه بنده خدایی، فعلا نظر سنجی نمیذاریم شاید ایشون هوس کردن یه کاری رو انجام بدن (خودش فهمید کیه:d)

:-&
یه لیکر بندازیم جلوی کانر رای بیشتری به دست میاره:|

پیشنهاد من برای بعدی بتمن در مقابل یه نفر دیگه هست. یه نفر که درست و حسابی به بتمن بخور و بتونه عرض اندام کنه. کاراکترهامون دارن قدیمی میشن ولی بتمن رو نگذاشتیم:| هیچ نظر سنجی دیگه ای پذیرفته نیست>:)

پ.ن: راستی بنا به درخواست یه بنده خدایی، فعلا نظر سنجی نمیذاریم شاید ایشون هوس کردن یه کاری رو انجام بدن (خودش فهمید کیه:d)

هه هه...تو خوبی و خوبتر ایده میدی،بتمن رو بزاریم علیه catwoman...
خوبه؟

سوپرمن و مرد اسپایدر من رو هم بگذارم اونور باز بتمن با اختلاف فضایی میبره که

البته به لطف فیلم های نولانش که جوون های این دوره زمونه دیدن نه به لطف بازی هاش که انصافاً فوق العاده ان :دی

اگه دوستان موافقن یه نظرسنجی بزاریم تو دنیای Dragon Age که یکم از جو شرقی بایم بیرون!!:d

دوستان من نظر بدم طوری نیسته: :دی
چون دفعه قبل که نظر دادم داشت جنگ میشد :lol:

4 تا پیشنهاد دارم:
1- Raziel Vs Prince Of persia
2-Prince Of Persia VS Kratos
3- بت من رابین در مقابل جوکر و هارلی کوئین
4- M.Bison & Shao Khan vs Joker & Darth Vader
تگ 3 تیم جوکر تکراری است ولی هیچ کس تو دنیایی بت من نمی‌تونه جلوی بت من وایسه غیر جوکر و کوئین

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or