I-MAD
کاربر سایت
وینسنت هم اگر توی 40 تا بازی که سبک همه پسندتری نسبت به JRPG میباشد، حضور داشت هم الان میبرد+ نسخه ی آخرش هم همین اواخر اومده
![]()
حد اقل قابل بازی بوده :d
از یه کاراکتر غیر قابل بازی داره شکست میخوره
برید از خدا بترسید :d
وینسنت هم اگر توی 40 تا بازی که سبک همه پسندتری نسبت به JRPG میباشد، حضور داشت هم الان میبرد+ نسخه ی آخرش هم همین اواخر اومده
![]()
وینسنت بنده خدا از DOC روی ps2 به اینور حتی دیگه رویت هم نشده !
خیلی از گیمر های سایت هم سن پایین هستن و با بازی های این نسل و حرفهای بقیه با کرکتر ها آشنا میشن پس توقع نداشته باشید وینسنت رو بشناسن هیچ کارکتر از فینال فانتزی حریف ورجیل پسر اسپادا کبیر نمیشه و نخواهد شد
دیگه جو گیر نشیدورجیل و دانته برای کپکام مثل کریتوس برای سونی ـن
ورجیل هزار جا بوده ! از دویل 3 بگیر تا Ultimate Marvel vs Capcom 3
توی همین چند وقت اخیر هم ، هم یه بار دیگه کالکشنش اومده هم با اومدن DmC یه دور دیگه یادی از نامش شده
وینسنت بنده خدا از DOC روی ps2 به اینور حتی دیگه رویت هم نشده !
حتی توی Dissidia هم نیومد دلمون خوش باشه
خیلی از گیمر های سایت هم سن پایین هستن و با بازی های این نسل و حرفهای بقیه با کرکتر ها آشنا میشن پس توقع نداشته باشید وینسنت رو بشناسن
![]()

نمونه ـش الان این دوستمون به نظرتون چند درصد با فاینال آشناس که همچین حرفی رو میزنه ؟![]()
حرفات بوی تسلیم شدن میده
بالاخره قابل بازی بوده یا نبوده وینست شما ؟
داریم حرف از بازی اصلی میزنیم marvel vs copcame چه ربطی داره?
تسلیت میگم بهتون
پ ن پ ، یه چیزی گفت دور همی خاطراتمون تازه بشهاین دوستمون مگه اشتباه میگه؟ :d
Hero هم که آواتارم معرف حضور همه هست 

نمونه ـش الان این دوستمون به نظرتون چند درصد با فاینال آشناس که همچین حرفی رو میزنه ؟ :biggrin1:

بدم نمیومد یه بار محض رضای خدا این بازی به یه سبک دیگه غیر از jrpg ساخته میشد تا من بتونم باهاش بازی کنم مگه اشتباه میگه ؟![]()
![]()
Vergil : Hum ?
Vincent : Hum?
Vergil :
Vincent :
@احسان
باور کن من عاشقِ چهره ی وینسنتم![]()
بدم نمیومد یه بار محض رضای خدا این بازی به یه سبک دیگه غیر از jrpg ساخته میشد تا من بتونم باهاش بازی کنم
البته یادم میاد اون روزا یه بازی مستقل برای وینسنت عرضه شد که انگاری سبکش jrpg نبود، درسته ؟
آره بابا بازی وینسنت JRPG نیست اکشن آر پی جی ـه :biggrin1: ریل تایم هم هست مبارزاتش :biggrin1: مثل بقیه بازیها توی محیط میری و با اسلحه نشونه میگیری ملت رو میزنی ولی خب تمام المان های JRPG مثل انواع آپگرید و پوشن و این حرفها توش هست :biggrin1:
چرا پس من این بازی رو نگرفتم !!! وااااااااااااااای الان احساس خودخوری وحشتناکی دارم ! برای پی سی اگر گیر میاد که بریم تو کارِ دانلودش، شایدم راستی راستی باید پاشم برم یه ps 2 دستِ دوم دوباره بگیرم بشینم بازی کنم الان دارم حسرت میخورم
یادمه فضای بازیش خیلی تاریک بود و وینسنت هی می پرید اینور هی می پرید اونور و تیر از خودش در میکرد 
باور کن من عاشقِ چهره ی وینسنتم![]()
بدم نمیومد یه بار محض رضای خدا این بازی به یه سبک دیگه غیر از jrpg ساخته میشد تا من بتونم باهاش بازی کنم
البته یادم میاد اون روزا یه بازی مستقل برای وینسنت عرضه شد که انگاری سبکش jrpg نبود، درسته ؟
شانس آورد تو DMC بود
من با اینکه عاشق وینسنتم،ولی اون موقع اصلا نتونستم باهاش کنار بیام
(البته اون موقع هم خیلی نووب بودم :d ) اکشن RPG یک چیزی مثل KH باشه خوبه میشه راحت بازی کرد
ولی اون چیزی که من از بازی وینسنت دیدم یه چیزی تو مایه های JRPG بودش :d
من خودم ندیدم ولی شنیدم این مورد رو حداقل

واقعاً چطور تونستی ؟down with meچرا پس من این بازی رو نگرفتم !!! وااااااااااااااای الان احساس خودخوری وحشتناکی دارم ! برای پی سی اگر گیر میاد که بریم تو کارِ دانلودش، شایدم راستی راستی باید پاشم برم یه ps 2 دستِ دوم دوباره بگیرم بشینم بازی کنم الان دارم حسرت میخورم
یادمه فضای بازیش خیلی تاریک بود و وینسنت هی می پرید اینور هی می پرید اونور و تیر از خودش در میکرد
damn! باید بازیش کنم
![]()

احسان اون بازی کجاش اکشن RPG بود ؟ :d خیلی خیلی سخت بودشمن با اینکه عاشق وینسنتم،ولی اون موقع اصلا نتونستم باهاش کنار بیام
(البته اون موقع هم خیلی نووب بودم :d ) اکشن RPG یک چیزی مثل KH باشه خوبه میشه راحت بازی کرد
![]()
==> H&S همچنان بازی آسون تر و همه پسند تریه :d
راستی اون دوستی که میگی ورجیل قابل بازی نیست! آیا شما DMC3 و DmC رو ندیده ای؟من خودم ندیدم ولی شنیدم این مورد رو حداقل
+همینطور که احسان گفت، توی ماورل VS کپکام هم که حضور داشته![]()
مثلا یکی مثل من اصلا نمی تونه ff بازی کنه ولی در عوض عاشق قیافه های این کاراکترهای ff م
هک اند اسلش با اینکه به نظر آسونتره ولی همچنان بین پرو ها و اولد اسکول ها (
اصلا هم ربطی به نوب بودن نداره 
فکر کنم همزمان اومدن سال 2005 اونورا بود
حیف شد

احسان اون بازی کجاش اکشن RPG بود ؟ :d خیلی خیلی سخت بودشمن با اینکه عاشق وینسنتم،ولی اون موقع اصلا نتونستم باهاش کنار بیام
![]()
==> H&S همچنان بازی آسون تر و همه پسند تریه :d
راستی اون دوستی که میگی ورجیل قابل بازی نیست! آیا شما DMC3 و DmC رو ندیده ای؟من خودم ندیدم ولی شنیدم این مورد رو حداقل
+همینطور که احسان گفت، توی ماورل VS کپکام هم که حضور داشته![]()