X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
وینسنت هم اگر توی 40 تا بازی که سبک همه پسندتری نسبت به JRPG میباشد، حضور داشت هم الان میبرد :-" + نسخه ی آخرش هم همین اواخر اومده:-"

حد اقل قابل بازی بوده :d
از یه کاراکتر غیر قابل بازی داره شکست میخوره
برید از خدا بترسید :d

دیگه جو گیر نشید :دی ورجیل و دانته برای کپکام مثل کریتوس برای سونی ـن :دی ورجیل هزار جا بوده ! از دویل 3 بگیر تا Ultimate Marvel vs Capcom 3 :دی توی همین چند وقت اخیر هم ، هم یه بار دیگه کالکشنش اومده هم با اومدن DmC یه دور دیگه یادی از نامش شده >:) وینسنت بنده خدا از DOC روی ps2 به اینور حتی دیگه رویت هم نشده ! :دی حتی توی Dissidia هم نیومد دلمون خوش باشه :(( خیلی از گیمر های سایت هم سن پایین هستن و با بازی های این نسل و حرفهای بقیه با کرکتر ها آشنا میشن پس توقع نداشته باشید وینسنت رو بشناسن :دی
نمونه ـش الان این دوستمون به نظرتون چند درصد با فاینال آشناس که همچین حرفی رو میزنه ؟ :دی

هیچ کارکتر از فینال فانتزی حریف ورجیل پسر اسپادا کبیر نمیشه و نخواهد شد

دیگه جو گیر نشید :دی ورجیل و دانته برای کپکام مثل کریتوس برای سونی ـن :دی ورجیل هزار جا بوده ! از دویل 3 بگیر تا Ultimate Marvel vs Capcom 3 :دی توی همین چند وقت اخیر هم ، هم یه بار دیگه کالکشنش اومده هم با اومدن DmC یه دور دیگه یادی از نامش شده >:) وینسنت بنده خدا از DOC روی ps2 به اینور حتی دیگه رویت هم نشده ! :دی حتی توی Dissidia هم نیومد دلمون خوش باشه :(( خیلی از گیمر های سایت هم سن پایین هستن و با بازی های این نسل و حرفهای بقیه با کرکتر ها آشنا میشن پس توقع نداشته باشید وینسنت رو بشناسن :دی

حرفات بوی تسلیم شدن میده :-"
بالاخره قابل بازی بوده یا نبوده وینست شما ؟
داریم حرف از بازی اصلی میزنیم marvel vs copcame چه ربطی داره?
تسلیت میگم بهتون

Yamato_____Vergil_____by_The_Bone_Snatcher.jpg

>:) You Wanna See How Yamato Works?>:)

حرفات بوی تسلیم شدن میده :-"
بالاخره قابل بازی بوده یا نبوده وینست شما ؟
داریم حرف از بازی اصلی میزنیم marvel vs copcame چه ربطی داره?
تسلیت میگم بهتون

قابل بازی بوده ! بازی اختصاصی هم داشته :دی
عزیز من متوجه منظورم نشدی :دی دارم میگم نظر سنجی توی این سیات داره برگذار میشه نه جامعه ی بین المللی :دی کاربرهای اینجا هم اکثراً سن پایین هستن و سنشون کمتر به نسل های قبل قد میده پس طبیعتاً کرکتری که هزار بار توی این نسل تکرار شده رو بهتر میشناسن تا کرکتری که از نسل قبل به اینور یه بار هم رویت نشده :دی
این دوستمون مگه اشتباه میگه؟ :d
پ ن پ ، یه چیزی گفت دور همی خاطراتمون تازه بشه :دی
اگر بخواییم از لحاظ Villain حساب کنیم روی دست سفیروس هنوز زاده نشده >:) Hero هم که آواتارم معرف حضور همه هست >:)
توی 50 کرکتر برتر گینس کلود 5 ـمه سفیروس 32 ـمه ورجیل اصلاً توی لیست نیست =))

@ 4tus4
نفر سوم نباش :دی

آخرین ویرایش:
نمونه ـش الان این دوستمون به نظرتون چند درصد با فاینال آشناس که همچین حرفی رو میزنه ؟ :biggrin1:

مگه اشتباه میگه ؟ :دی

vergil_and_vincent_by_catsertra-d49v6yg.jpg

Vergil : Hum ?
Vincent : Hum?

Vergil : >:)

Vincent : :-s:((

:دی

@احسان

باور کن من عاشقِ چهره ی وینسنتم :دی :"> بدم نمیومد یه بار محض رضای خدا این بازی به یه سبک دیگه غیر از jrpg ساخته میشد تا من بتونم باهاش بازی کنم :دی البته یادم میاد اون روزا یه بازی مستقل برای وینسنت عرضه شد که انگاری سبکش jrpg نبود، درسته ؟

مگه اشتباه میگه ؟ :دی

vergil_and_vincent_by_catsertra-d49v6yg.jpg

Vergil : Hum ?
Vincent : Hum?

Vergil : >:)

Vincent : :-s:((

:دی

@احسان

باور کن من عاشقِ چهره ی وینسنتم :دی :"> بدم نمیومد یه بار محض رضای خدا این بازی به یه سبک دیگه غیر از jrpg ساخته میشد تا من بتونم باهاش بازی کنم :دی البته یادم میاد اون روزا یه بازی مستقل برای وینسنت عرضه شد که انگاری سبکش jrpg نبود، درسته ؟

آره بابا بازی وینسنت JRPG نیست اکشن آر پی جی ـه :دی ریل تایم هم هست مبارزاتش :دی مثل بقیه بازیها توی محیط میری و با اسلحه نشونه میگیری ملت رو میزنی ولی خب تمام المان های JRPG مثل انواع آپگرید و پوشن و این حرفها توش هست :دی

آره بابا بازی وینسنت JRPG نیست اکشن آر پی جی ـه :biggrin1: ریل تایم هم هست مبارزاتش :biggrin1: مثل بقیه بازیها توی محیط میری و با اسلحه نشونه میگیری ملت رو میزنی ولی خب تمام المان های JRPG مثل انواع آپگرید و پوشن و این حرفها توش هست :biggrin1:

down with me :| چرا پس من این بازی رو نگرفتم !!! وااااااااااااااای الان احساس خودخوری وحشتناکی دارم ! برای پی سی اگر گیر میاد که بریم تو کارِ دانلودش، شایدم راستی راستی باید پاشم برم یه ps 2 دستِ دوم دوباره بگیرم بشینم بازی کنم الان دارم حسرت میخورم :( یادمه فضای بازیش خیلی تاریک بود و وینسنت هی می پرید اینور هی می پرید اونور و تیر از خودش در میکرد :دی damn! باید بازیش کنم :((

درست است درست است:d
=========
وای بر حال ورجیل اگر با سفیروث کبیر ملاقات میکرد>:)شانس آورد تو DMC بود:-"

احسان اون بازی کجاش اکشن RPG بود ؟ :d خیلی خیلی سخت بودش :-" من با اینکه عاشق وینسنتم،ولی اون موقع اصلا نتونستم باهاش کنار بیام :-" (البته اون موقع هم خیلی نووب بودم :d ) اکشن RPG یک چیزی مثل KH باشه خوبه میشه راحت بازی کرد:-" ولی اون چیزی که من از بازی وینسنت دیدم یه چیزی تو مایه های JRPG بودش :d :-"
==> H&S همچنان بازی آسون تر و همه پسند تریه :d

راستی اون دوستی که میگی ورجیل قابل بازی نیست! آیا شما DMC3 و DmC رو ندیده ای؟ :-" من خودم ندیدم ولی شنیدم این مورد رو حداقل:p
+همینطور که احسان گفت، توی ماورل VS کپکام هم که حضور داشته :-"

down with me :| چرا پس من این بازی رو نگرفتم !!! وااااااااااااااای الان احساس خودخوری وحشتناکی دارم ! برای پی سی اگر گیر میاد که بریم تو کارِ دانلودش، شایدم راستی راستی باید پاشم برم یه ps 2 دستِ دوم دوباره بگیرم بشینم بازی کنم الان دارم حسرت میخورم :( یادمه فضای بازیش خیلی تاریک بود و وینسنت هی می پرید اینور هی می پرید اونور و تیر از خودش در میکرد :دی damn! باید بازیش کنم :((
واقعاً چطور تونستی ؟ :(

60862825254897674648.jpg

70594365431410290309.jpg

@ امیر :
مرتیکه اکشن آر پی جی (چه اسم داغونی) بود دیگه :دی همه ی مبارزات ریل تایم بود :دی نشونه گیری میکردی تیر میزدی عین یه شوتر سوم شخص :دی فقط چون مثل JRPG خیلی آیتم و مخلفات برای ترکیب کردن داشت نمیشه شوتر حسابش کرد :دی قبولم دارم خیلی سخت بود :دی

احسان اون بازی کجاش اکشن RPG بود ؟ :d خیلی خیلی سخت بودش :-" من با اینکه عاشق وینسنتم،ولی اون موقع اصلا نتونستم باهاش کنار بیام :-" (البته اون موقع هم خیلی نووب بودم :d ) اکشن RPG یک چیزی مثل KH باشه خوبه میشه راحت بازی کرد:-" ولی اون چیزی که من از بازی وینسنت دیدم یه چیزی تو مایه های JRPG بودش :d :-"

راستی اون دوستی که میگی ورجیل قابل بازی نیست! آیا شما DMC3 و DmC رو ندیده ای؟ :-" من خودم ندیدم ولی شنیدم این مورد رو حداقل:p

البته رفطی ( همون ربطی :دی ) به درجه ی نوبیت هم نداره ها :-" مثلا یکی مثل من اصلا نمی تونه ff بازی کنه ولی در عوض عاشق قیافه های این کاراکترهای ff م :دی یادم میاد عشقِ دورانِ نوجوانیم کلود بود :)) هک اند اسلش با اینکه به نظر آسونتره ولی همچنان بین پرو ها و اولد اسکول ها ( :دی ) طرفدارای بیشتری داره :دی
در کل منی که همه چی بازی می کنم کلا jrpg و rpg و اکشن آر پی جی و بازوکا و چه می دونم این جور چیزا با روحیاتم جور نبید :-" اصلا هم ربطی به نوب بودن نداره :-"

@ احسان

وااااااااااای این همون محیطهاس ! damn من تریلر اینو توی اون شبکه ی کفار گیم وان می دیدم و همیشه دلم می خواست بازی کنم ولی اون موقع یادمه شدیدا درگیر دویل 3 بودم :)) فکر کنم همزمان اومدن سال 2005 اونورا بود :دی عجب :( حیف شد :(
حالا اسم بازیش چیه شاید در آینده ی نه چندان دور حق یاری کرد و تونستیم بازی کنیم :(

پ.ن : محیطاش منو یادِ یه بازی کذایی بود اسمش god hand بود، میندازه :دی راستی عجب بازی خوفی بود این god hand یادمه ورژن ژاپنیش رو هم بازی کردم ولی لامصب خیلی قشنگ بود :دی

درسته توی DmC اونم توی یه DLC بود که بازم شخصیت اصلی حساب نمیشه (لبته خودش سروریه و دانته رو میخوره )
DMC3 هم چون خیلییییییییییی وقت پیش بازی کردم یادم نمیاد ولی فکر نکنم قابل بازی بود ولی اگرم بود بازم تا اونجایی که من یادمه شخصیت اصلی دانته بود و 90 % بازی با اون بوذد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or