X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کلا همین جا اعلام می کنم هر کسی devil 3 بازی نکرده یک سوم عمرش به فنا رفته :دی تا دیر نشده توبه کنه و این بازی رو بازی کنه و هر جوری شده تا آخرش بره :دی

خیلی هم کار بیخودی کرد :دی توی نسخه های بعدی ورجیل هر بلایی سرش بیاره حقشه :دی
خب یه ذره بازیش کن برو جلو، وقتی داستانش دستت اومد عاشق همین حرف زدنها و انتخاباش میشی :دی
دمشم گرم , حمایتشم می کنم :دی
خیلی بیشتر از یه ذره بازیش کردم :دی چند ساعت بازی کردم و خیلی از شخصیت ها رو هم به گروهم اضافه کردم ولی هی میل به ادامه دادنش توی من ایجاد نمیشه :دی
ورجیل رو ؟
biggrin1.gif
خیر ، دانته رو >:) :دی

آخرین ویرایش:
احسان اصلا به حرف این علی خائن گوش نده:d هنوز یادم نرفته نظر سنجی دوم تاپیک بین دانته و ورجیل صاف پا شد به دانته رای داد:| تازه اونم اولین رای رو هم داد که درجه خیانتش رو چند برابر میکنه:|

کلا همین جا اعلام می کنم هر کسی devil 3 بازی نکرده یک سوم عمرش به فنا رفته :دی تا دیر نشده توبه کنه و این بازی رو بازی کنه و هر جوری شده تا آخرش بره :دی
در ادامه ی پست:
به جوونی خودتون رحم کنین و نسخه ی PC رو نگیرین:دی
پ.ن:
@ Chuji:
این همه اکانت ذخیره از کجا میاری که تونستی وینسنت رو اینقدر نزدیک کنی؟/:)
تئوری توطئه،جلد 6 صفحه 352 بند سوم

آخرین ویرایش:
یه چی بگم علی دانته کله ام رو بکنه!؟ :-/
من هیچ وقت نتونستم با ورجیل ارتباط برقرار کنم ، برخلاف خودِ دانته :دی

پ.ن: اختلاف رو :| :(

ظاهراً که باختیم :دی
ولی بحث دانته و ورجیل شد , اصلاً حرف اینکه ورجیل از دانته بهتره رو هم نزنید :دی اون علی پسر اسپاردا رو هم به شدت در این زمینه تهدید می نمایم :دی اصلاً استایل رو نگاه کن ته خوشحال :دی

27357406883203275120.jpg

پ.ن : علی آواتاری که بهت دادم رو بذار دیگه فکر نکنم خبری بشه :دی
پ.ن 2 : عکس ها از آرشیو شخصی ـه اسکی نرید :دی

دمشم گرم , حمایتشم می کنم :دی
خیلی بیشتر از یه ذره بازیش کردم :دی چند ساعت بازی کردم و خیلی از شخصیت ها رو هم به گروهم اضافه کردم ولی هی میل به ادامه دادنش توی من ایجاد نمیشه :دی
ورجیل رو ؟ :دی
خب منم اگه نسخه اول رو بازی نکرده بودم و نمیدونستم این ریپرها چی اند و چی میخوان یا اینایی که دارم میارمشون توی گروهم قبلا چکار کردن یا اینکه اصلا خود شپرد کیه ! معلومه اون حس ادامه دادن در وجودم ایجاد نمیشد :| :دی تو اول باید بری اون لینک هایی که بهت دادم بخونی ( بخدا خوندنشون 40 دقیقه هم وقت نمیبره :دی ) و بعد بری نسخه دوم رو شروع کنی :دی اگه سوالی هم برات پیش اومد کافیه یه پ.خ بدی من خودم هر مشکل داستانی ایی داشتی کمکت میکنم :دی

پ.ن: یوهاهاهاهاها :دی آواتار جدید >:):دی آریگاتو احسان سنپی @};-

آخرین ویرایش:
وینسنت رو خیلی دوست دارم
ولی مگه میشه به ویرجیل کبیر رای نداد؟:d>:)
ولی عجب جنگی اینجا برپا شده:d

اقا چرا فاصله این قدر زیاد شد ؟ :دی
روح اریس و زک در اون دنیا ازرده شد :(
یک جوون مرد پیدا بشه یک رای به وینسنت بده حداقل تعداد ارا به 60 برسه فردا پس فردا رفتیم اون دنیا بتونیم سرمون رو جلو زک و اریس و مخصوصا نومورا بالا بگیریم :دی :(

فعلا که تیفا به پیامک هام جواب نمیده موندم اونو چکارش کنم :دی :|

آخ آخ من چقدر این زک فیر رو دوست میدارم :x >:d< ای کاش اون تو نظر سنجی بودش 8-> :دی

اسم خانوم احسان هم از پستت پاک کن :| با این چیزهایی که نوشتی میزنه نفصت میکنه :-s
چقدر جلو افتادیم یهو
biggrin1.gif

احساس خطر و تقلبه دیگه ، کی به کیه :دی

اقا چرا فاصله این قدر زیاد شد ؟ :دی
یک جوون مرد پیدا بشه یک رای به وینسنت بده حداقل تعداد ارا به 60 برسه فردا پس فردا رفتیم اون دنیا بتونیم سرمون رو جلو زک و اریس و مخصوصا نومورا بالا بگیریم :دی :(

فعلا که تیفا به پیامک هام جواب نمیده موندم اونو چکارش کنم :دی :|

اومدم بگم که دیدم امین رضا اشاره کرده :دی خلاصه حواستون باشه که من اینجا با باستر سورد وایسادم :دی

کدوم یکی اریس یا تیفا ؟
biggrin1.gif
تیفا :دی

آخرین ویرایش:
آخ آخ من چقدر این زک فیر رو دوست میدارم :x >:d< ای کاش اون تو نظر سنجی بودش 8-> :دی

اسم خانوم احسان هم از پستت پاک کن :| با این چیزهایی که نوشتی میزنه نفصت میکنه :-s

کدوم یکی اریس یا تیفا ؟ :دی

اومدم بگم که دیدم امین رضا اشاره کرده
biggrin1.gif
خلاصه حواستون باشه که من اینجا با باستر سورد وایسادم
biggrin1.gif

اهان از اون لحاظ :دی خب اطلاعات دیر به دست ما رسید :دی ولی با این حال من حاضرم جانم را در این راه بدم ، هر جا لازم باشه بگید بیام تا نصفم کنید :دی

آخرین ویرایش:
فقط چند ساعت رفتم خوابیدما :-" نگاه کن اختلاف چی شد یکهو :|

ای آن کسانی که یوزرتون زک و لایتینگ میباشد:-" اون دنیا باید جوابگوی تمام FF فن ها باشیدا :-" :-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or