X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
@Chuji

کلا ابهت رو تو ذهنت دوباره معنا کن :دی :

dzpq1g9mmgght6yfykp.png

l0bhm35jy72lu5f1kq3.jpg

:دی
پای ورجیل وسط کشیده بشه خون به پا میکنم :دی خاک پای حضرت ورجیل سرمه ی چشم های ماست :دی

اقا یه تگ تیم میگم فقط نزنین ها ! :دی
Vergil VS Bayonetta

یعنی تا منو تا مرز Harakiri پیش نبرین بی خیال نمی شین نه؟ :| :دی اگه دوتا شخصیت مورد علاقه ی منو بندازین به جون هم یه بلایی سر خودم میارم :دی

@Chuji

کلا ابهت رو تو ذهنت دوباره معنا کن :دی :

dzpq1g9mmgght6yfykp.png

l0bhm35jy72lu5f1kq3.jpg

پای ورجیل وسط کشیده بشه خون به پا میکنم :دی خاک پای حضرت ورجیل سرمه ی چشم های ماست :دی

یعنی تا منو تا مرز Harakiri پیش نبرین بی خیال نمی شین نه؟ :| :دی اگه دوتا شخصیت مورد علاقه ی منو بندازین به جون هم یه بلایی سر خودم میارم :دی

عکس صفحه ی قبل رو یکبار دیگه برای خودت مرور کن :دی ورجیل جلوش پشمک هم حساب نمیشه بس که این بشر با ابهته :دی دیگه نذار عکس هایی بذاریم که ورجیل یه زن و بچه ی بدون سلاح رو از پشت سر با اسنایپ به گلوله می بنده :|

پ.ن:تو از کی تا حالا فن Vincent شدی؟ :|
باو من نوب تر از این حرفا ام :دی Vincent نمیشناسم !

یعنی تا منو تا مرز Harakiri پیش نبرین بی خیال نمی شین نه؟ :| :دی
فارسی هم بگین ما م بفهمیم :| :دی
خواستم یه چیزی بگم خون به پا بشه !
پ.ن2:پیشنهاد Sonic/Tails Vs. Mario/Luigi همچنان پابرجاست
فک نکنم Sonic خیلی طرفدار داشته باشه :|
-----------------------------------------------------
چقدر طرفدار FF اینجا هست ! لول

دیگه نذار عکس هایی بذاریم که ورجیل یه زن و بچه ی بدون سلاح رو از پشت سر با اسنایپ به گلوله می بنده :|
اون ورجیل یه ورجیل دیگست آقا:-"
اشتباه گرفتی:-"
(ضمنا اون غول شونصد کیلویی بچست؟:|)
فک نکنم Sonic خیلی طرفدار داشته باشه :|
یه نگاه به آمار اون کلوپی که توش عضوی بکن:|:دی(البته کلوپ تازه تاسیسه:-")

...:d
ورجیل سرور ماست ولی ابهت وینسنت یه چیز دیگه س:d
usodep0idsxplg537hng.jpg

0urcff0eg57bxc7epncs.jpg

خوب ورجیل vs وینسنت تصویب شد؟
برای تبلیغات آماده بشیم؟ :-"
---
پ.ن2:پیشنهاد Sonic/Tails Vs. Mario/Luigi همچنان پابرجاست:biggrin1:
قبلا سونیک vs ماریو داشتیم همینجا فکر کنم، اون هم تیمی هاشون هم فکر نمیکنم اونقدر محبوب باشن که تاثیری توی نظرسنجی بزارن! :d آخرش میشه همون سونیک vs ماریو! :-"

اون ورجیل یه ورجیل دیگست آقا:-"
اشتباه گرفتی:-"
(ضمنا اون غول شونصد کیلویی بچست؟:|)

ورجیل مگه همش چند بار حضور موثر توی سری داشته که اینو با اون قاطی نکنیم :دی هر دفعه اومده از دانته کتک خورده گذاشته رفته تا یکی دو شماره ی بعد :دی

(وقتی تو شکم مادرش بود بچه بود دیگه بنده خدا :دی)

@ امیر :
خموش :دی اصلاً ورجیل در حد و اندازه های وینسنت نیست :دی ورجیل باید نهایت با دانته Versus بندازه :دی

عکس صفحه ی قبل رو یکبار دیگه برای خودت مرور کن :دی ورجیل جلوش پشمک هم حساب نمیشه بس که این بشر با ابهته :دی دیگه نذار عکس هایی بذاریم که ورجیل یه زن و بچه ی بدون سلاح رو از پشت سر با اسنایپ به گلوله می بنده :|

الان توی عکس هایی که من از ورجیل گذاشتم، اثری از ورجیل جدید دیدی؟! :دی داریم در مورد حضرت ورجیل از DMC3 (نلو آنجلو در DMC1 :دی) حرف میزنیم :دی

ورجیل مگه همش چند بار حضور موثر توی سری داشته که اینو با اون قاطی نکنیم :biggrin1: هر دفعه اومده از دانته کتک خورده گذاشته رفته تا یکی دو شماره ی بعد :biggrin1:
خموش :biggrin1: اصلاً ورجیل در حد و اندازه های وینسنت نیست :biggrin1: ورجیل باید نهایت با دانته Versus بندازه :biggrin1:

l06pvpzcwlrgnw1co1g.jpg

:d
فارسی هم بگین ما م بفهمیم :| :biggrin1:

ورجیل vs. وینسنت؟؟؟؟
من چه گناهی کردم که باید بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم؟ نمیشه همین الان یه طناب دار بیارین منو دار بزنین؟:d
پ.ن:موافقت شدید بنده با Vergil Vs. Vincent اعلام می شود...:-"
پ.ن2:بنر تبلیغاتی از همین الان نصب گردید:
Vincent Valentine Vs. Vergil
13652620991.jpg

آخرین ویرایش:
آقا خیلی نظرسنجیه سختیه :d. هر دوتای اینا فوق‌العاده Coolـن :-"

الان توی عکس هایی که من از ورجیل گذاشتم، اثری از ورجیل جدید دیدی؟! :دی داریم در مورد حضرت ورجیل از DMC3 (نلو آنجلو در DMC1 :دی) حرف میزنیم :دی

l06pvpzcwlrgnw1co1g.jpg

با حقیقت روبرو شو مرتضی :دی ورجیل توی 1 اومد از دانته کتک خورد توی 2 پیداش نشد :دی توی 3 برگشت بازم از دانته کتک خورد بازم رفت و توی 4 خبری ازش نشد :دی دوباره توی DmC برگشت و بازم کتک خورد :دی با این روند توی شماره ی بعدی هم نمیاد تا بعد از اون دوباره با انرژی بیشتر برگرده و ادامه ی کتک رو نوش جان کنه :دی

35161665367018339995.jpg

به قول احسان خموش شیاطین:d یک طرفه قضیه باس حضرت کلود استریف باشد:-"

احسان حضرت ورجیل رو با اون جوجه ورجیل DmC یکی نکن :| :دی

در ضمن اون بچه بی دفاع بود ؟! مثل اینکه یادت رفته چطور خون اون دانته جونت رو توی شیشه کرده بود :دی

به قول احسان خموش شیاطین:d یک طرفه قضیه باس حضرت کلود استریف باشد:-"

کلود که یه بار سفیروس رو زد زمین >:) :دی در ضمن یه قانون نانوشته هست که بر و بچه های آوالانچ رو علیه هم نمیندازیم >:)

احسان حضرت ورجیل رو با اون جوجه ورجیل DmC یکی نکن :| :biggrin1:

در ضمن اون بچه بی دفاع بود ؟! مثل اینکه یادت رفته چطور خون اون دانته جونت رو توی شیشه کرده بود :biggrin1:
ورجیل ورجیله عزیزم حقیقت تلخه :دی اگر روزی کلود هم اینجوری شد می تونید همینا رو بگید :دی که البته اون روز هرگز فرا نمیرسه :دی
بابا وقتی توی شکم اون مرحوم بود بی خطر بود دیگه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or