X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برد اسکورپین، این عقرب شاه MK رو به طرفدارانش تبریک گفته تا باشد دشمنان دیگر این بستی یخی، عروسکی، یخمک، نوشمک، یخچال ساید بای ساید، زمین هاکی، آیس پک و دیگر اقلام سرد و خنک را با این ابر کرکتر مقایسه نفرمایید.
یک فروند عکس از نظر سنجی نیز تهیه خواهد شد که یاد آور این دوران خوش باشد.

اینم میشه :
Sonic & Knuckles VS Metal Sonic & Shadow
:|
مایلز قدیمی تره،اولین Sidekick سونیک هم هست.So that knocks knuckles out of the scene:دی
ضمنا من میخوام اینجا خون و خونریزی راه بندازم:دی،با قرار دادن دو گروه از یه بازی نمیشه این کارو کرد.اونم با شخصیتی مثل Metal Sonic:|

قبول نیست! :-" 2 روز دیگه به نظرسنجی اضافه کنید :d سایت ترکیده بود نشد تبلیغات بنماییم :| :-"
از اول باید برگزار بشه اصلا:p

ابر و باد و کوانچی و ننه ی اسکور همه دست به دست هم دادن تا اسکور یه بار توی زندگیش برنده بشه :دی توی نظر سنجی مورتالِ سایت که اسکور له شد حالا اینجا یه کم بذار حال کنه :دی به احترام رنگ موی کلود پیروزی اسکور رو به هوادارانش تبریک میگم :دی

قبول نیست! :-" 2 روز دیگه به نظرسنجی اضافه کنید :d سایت ترکیده بود نشد تبلیغات بنماییم :| :-"
از اول باید برگزار بشه اصلا:p

ابر و باد و کوانچی و ننه ی اسکور همه دست به دست هم دادن تا اسکور یه بار توی زندگیش برنده بشه :دی توی نظر سنجی مورتالِ سایت که اسکور له شد حالا اینجا یه کم بذار حال کنه :دی به احترام رنگ موی کلود پیروزی اسکور رو به هوادارانش تبریک میگم :دی

دیگه سوسک شدن بستنی که این حرف ها رو نداره که ;;) حالا به لطف وجود این اسلحه:
9i3c7atm055xg4zbqih2.jpg

و اینکه بانو با عنصر یخ نا آشنا هم نیستن:
12364327418835421720.jpg

32600935443796894916.jpg
خودم به شخصه بسنتی قیفی رو تا دم در بدرقه می کنم ;;) :دی
ادونچر بازی نداریم اینجا؟؟
???GuyBrush VS Sam( مانکلی آیلند و سام و مکس)

چرا بنده خودم جزو طرفداران دو آتیشه ی (:دی Guybrush Threepwood (Mighty Pirate TM هستم :دی پیشنهاد بسیار خوبیه (ولی من مکس رو بیشتر دوست دارم :دی) :دی

خوب دیگه هر کاری هم کنید اسکورپیون برنده شد خودارو شکر که اینبار ما بردیم منظورم (وقتیه که ساسکه برد)

دیگه سوسک شدن بستنی که این حرف ها رو نداره که ;;) حالا به لطف وجود این اسلحه:
9i3c7atm055xg4zbqih2.jpg

و اینکه بانو با عنصر یخ نا آشنا هم نیستن:
12364327418835421720.jpg

32600935443796894916.jpg
خودم به شخصه بسنتی قیفی رو تا دم در بدرقه می کنم ;;) :دی

چرا بنده خودم جزو طرفداران دو آتیشه ی (:دی Guybrush Threepwood (Mighty Pirate TM هستم :دی پیشنهاد بسیار خوبیه (ولی من مکس رو بیشتر دوست دارم :دی) :دی

مرتضی کاری نکن مراسم ختم بانو رو دوباره اینجا برگزار کنیم :دی

پیشنهاد برای تگ تیم:
Sonic The Hedgehog/Miles "Tails" Prower
Vs.
Mario/Luigi
دو شخصیت قدیمی و محبوب>:d< :biggrin1:​

حمایت میشه:d

مرتضی کاری نکن مراسم ختم بانو رو دوباره اینجا برگزار کنیم :دی
اولا که She's Immortal :دی بانو الان 602 سالشونه :دی
بعد اینکه چرا بی خیال بانو نمی شید؟! :(( همون دو باری که دل Cereza رو شکوندید بس نیست؟ :(

99987983097562507077.jpeg

=((

اولا که She's Immortal :دی بانو الان 602 سالشونه :دی
بعد اینکه چرا بی خیال بانو نمی شید؟! :(( همون دو باری که دل Cereza رو شکوندید بس نیست؟ :(

99987983097562507077.jpeg

=((

باور کن نیتم خیره :دی چون لباس مشکی بهش میاد میگم :دی

باور کن نیتم خیره :دی چون لباس مشکی بهش میاد میگم :دی
بله بله :-" نیتت خیر بود که توی اون دو دوره ای که بانو تو نظر سنجی بود حمایتت رو از طرف مقابل به طور کامل نشون دادی :-" :دی
اینم لباس غیر مشکی :-" 'Just Sayin :-" :دی
fhlv9s3813dqrhy7d85i.jpg
کیمونو >:) :دی تو Bayo 2 هم که لباسش مشکی/آبی ـه :دی

بله بله :-" نیتت خیر بود که توی اون دو دوره ای که بانو تو نظر سنجی بود حمایتت رو از طرف مقابل به طور کامل نشون دادی :-" :دی
اینم لباس غیر مشکی :-" 'Just Sayin :-" :دی
fhlv9s3813dqrhy7d85i.jpg
کیمونو >:) :دی تو Bayo 2 هم که لباسش مشکی/آبی ـه :دی

قبول کن نه این رنگ نه این لباس بهش نمیاد :دی البته دفعه ی بعد حتماً در رکاب بانو خواهم بود :دی

به بانو چشم داشته باشی خونتون رو پیدا می‌کنم کتلتت می‌کنم:biggrin1: (البته اگر با شمشیر این امضات شقم نکنی:biggrin1:)
چشم داشت ! اوووووف :دی کجاشو دیدی ! مرتضی در جریانه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or