X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
احسان فعلا علی داره همه این یخمک ها :دی ...... ببخشید، ساب زیرو ها رو به تنهایی نابود میکنه پس وارد بحث نمیشم فقط دوتا نکته رو توضیح بدم :دی

نظرسنجی قبلی گارا از اول جلو بود ولی ثانیه آخر ساسکه اعظم به اختلاف یک رای برنده شد :دی پس الکی برای باخت بستنی یخی بهانه نیار :دی

در مورد نوب : همونطوری که علی گفت(گفتیم :دی ) بی هان بعد از تبدیل شدنش به نوب سایبوت کلا رفتار و شخصیتش تغییر کرد و اصلا یه نفر دیگه شد :دی پس الکی به یخمک ربطش نده :دی

@ امیر
شرم بر تو باد !!! چطور میتونی اسم خودت رو هانزو بزاری بعد اینجا از بستنی قیفی حمایت کنی ؟ [-(:دی

پ.ن : احسان این خرمگسه چیه توی پست قبلی عکسش رو گذاشتی ؟ :-/

در مورد قرمزه نقل قول از علی صلح و صفا :
قبول دارم اسکورپین همیشه کتک میخوره ولی دست آخر زهرشو میریزه و ضربه کاری رو میزنه:d
چقدر هم له شدیم الان :دی
ادامه ی کار :دی
اون چیزا یه استثنا ـس ! کلاً انیمه بحثش فرق میکنه :دی
اصلاً عوض شد یا نشد مهم نیست ! مهم اینه ساب زیرو بوده :دی همین خیلی ساده :دی
پ.ن : کابوستون رو میگی :

پ.ن 2 : جمع کن برو علی :دی فعلاً که معلوم شده اسکورـتون یه کپی از گوست رایدره :دی یعنی ننگی زد بر پیکره ی خاندانش که نگو :))

چقدر هم له شدیم الان :دی
ادامه ی کار :دی
اون چیزا یه استثنا ـس ! کلاً انیمه بحثش فرق میکنه :دی
اصلاً عوض شد یا نشد مهم نیست ! مهم اینه ساب زیرو بوده :دی همین خیلی ساده :دی
در مورد این بخش که اصلا من نیازی نیست چیزی بگم :دی
قشنگ یه چندبار اون بخشی که قرمز کردم رو بخونی خودت به جواب میرسی :دی

در مورد حرف علی هم دوباره از همون شیوه قبلی استفاده میکنیم :
قبول دارم اسکورپین همیشه کتک میخوره ولی دست آخر زهرشو میریزه و ضربه کاری رو میزنه:d
:دی

پ.ن : آها اون مدل خرمگسیش بود ؟ :-/ =))
پ.ن2: همه میدونند که من Noob Saibot فنم :دی پس شخصیت اصلی من توی MK اسکورپی نیست :دی اینجا هم بین اسکورپی اعظم و بستنی یخی باید یکیشون رو انتخاب میکردم که زیاد کار سختی نبود >:)

در مورد این بخش که اصلا من نیازی نیست چیزی بگم :دی
قشنگ یه چندبار اون بخشی که قرمز کردم رو بخونی خودت به جواب میرسی :دی

در مورد حرف علی هم دوباره از همون شیوه قبلی استفاده میکنیم :

:دی

پ.ن : آها اون مدل خرمگسیش بود ؟ :-/ =))
پ.ن2: همه میدونند که من Noob Saibot فنم :دی پس شخصیت اصلی من توی MK اسکورپی نیست :دی اینجا هم بین اسکورپی اعظم و بستنی یخی باید یکیشون رو انتخاب میکردم که زیاد کار سختی نبود >:)

شما یه سر به مورتال های قبلی بزنی کتک خور بودن اسکور توسط ساب کاملاً واضح و مشخصه اصلاً بحثی توش نیست >:) این یه فکت توی خود بازیه نه یه کل کل خارج از بازی :دی
بستنی یخی هر چی باشه شرف داره به زرده ی تخم مرغ :دی

50285671159903698888.jpg

اوج فایده ی اسکور توی بازی اینه که جای اون یارو پایین صفحه ظاهر بشه :دی

17549862183040478541.jpg

اقا میشه یکم بیشتر درباره سابزیرو و نوب توضیح بدین من کلا گیج شدم:-/چنتا ساب زیرو داریم؟نوب اصلیتش از کجاست؟

اقا میشه یکم بیشتر درباره سابزیرو و نوب توضیح بدین من کلا گیج شدم:-/چنتا ساب زیرو داریم؟نوب اصلیتش از کجاست؟

2 تا ساب زیرو داریم . یکی برادر بزگ تر (Bi Han) یکی برادر کوچک تر (Kuai Liang) . اسکورپیون یا همون هانزو هاساشی توسط ساب زیروی بزرگتر یعنی بای هان کتلت میشه :دی بعد توسط کوان چی برای انتقام زنده میشه که میشه همین اسکلتی که از روی گوست رایدر اسکی رفتن :دی بعد از دوباره زنده شدنش میره بای هان (ساب زیروی بزرگتر) رو میکشه . بای هان بعد از کشته شدن تبدیل میشه به نوب سایبوت . یعنی نوب سایبوت همون ساب زیروی بزرگه . بعدش که تبدیل به نوب سایبوت میشه برادر کوچکتر یعنی همون لیانگ میاد جاش رو میگیره و میشه ساب زیرو :دی

2 تا ساب زیرو داریم . یکی برادر بزگ تر (Bi Han) یکی برادر کوچک تر (Kuai Liang) . اسکورپیون یا همون هانزو هاساشی توسط ساب زیروی بزرگتر یعنی بای هان کتلت میشه :دی بعد توسط کوان چی برای انتقام زنده میشه که میشه همین اسکلتی که از روی گوست رایدر اسکی رفتن :دی بعد از دوباره زنده شدنش میره بای هان (ساب زیروی بزرگتر) رو میکشه . بای هان بعد از کشته شدن تبدیل میشه به نوب سایبوت . یعنی نوب سایبوت همون ساب زیروی بزرگه . بعدش که تبدیل به نوب سایبوت میشه برادر کوچکتر یعنی همون لیانگ میاد جاش رو میگیره و میشه ساب زیرو :دی

دمت گرم :دی
این دختره کیه که مثه ساب زیرو اسمش درست یادم نیسته فک کنم forest بود.

آخرین ویرایش:
شما ابهت رو نگاه کن اصلا:دی نا خود آگاه جلوی تصویر تعظیم می‌کنی:دی :
350px-MK9_Scorpion.jpg

بعد اون وقت چهره واقعی و لو رفته این قندیل رو نگاه کن تو رو خدا:دی :
70241239856726154944.jpg

=))
جمع کن برو علی :biggrin1: فعلاً که معلوم شده اسکورـتون یه کپی از گوست رایدره :biggrin1: یعنی ننگی زد بر پیکره ی خاندانش که نگو :))
باز حداقل از یه شخصیت با ابهت اسکی رفته نه از فریزر آشپزخونشون=))

شما ابهت رو نگاه کن اصلا:دی نا خود آگاه جلوی تصویر تعظیم می‌کنی:دی :
350px-MK9_Scorpion.jpg

بعد اون وقت چهره واقعی و لو رفته این قندیل رو نگاه کن تو رو خدا:دی :
70241239856726154944.jpg

=))

باز حداقل از یه شخصیت با ابهت اسکی رفته نه از فریزر آشپزخونشون=))

بی خیال بابا ! اگر اسکورپیون ابهت داشت گدای سر چهارراه ما نمیشد =))

65785837489241003305.jpg

بنده خدا خوبم با این شافدولک ها آهنگ میزنه :دی خواستی آدرس بدم یه کمک مادی معنوی برای حضورش توی شماره ی بعدی MK بکنید =))

دمت گرم :biggrin1:
این دختره کیه که مثه ساب زیرو اسمش درست یادم نیسته فک کنم forest بود.
صفحه ی قبل اشاره کردم :دی Frost ، نه جنگل :دی
از شاگرد های ساب زیرو بوده که میاد خیانت کنه (درست یادم نیست سر بدست آوردن چی) که ساب زیرو بعد از کتلت کردنش ، قدرتش رو ازش میگیره و منجمدش می کنه :دی

یک سری از طرح های ساب زیروی کبیر:x

---
در مورد Frost (و کلا همه ی کاراکترهای MK ) داستانشون تا قبل از ریبوت( MK9 رو میشه گفت یکجورایی ریبوت داستانی بود دیگه! :d ) رو توی صفحه ی اصلی سایت بخونید! :d
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | X360 | Mortal Kombat | هفتاد قهرمان ، شش میدان نبرد ، بی شمار مبارزه
مقاله ی خیلی جامع و کاملی میباشد! :d همه چی توشه کلا! :d دست برهان و احد درد نکنه! (طراح عکس ها رو یادم نیست! دست اونم درد نکنه :d )
---
@ امیر
شرم بر تو باد !!! چطور میتونی اسم خودت رو هانزو بزاری بعد اینجا از بستنی قیفی حمایت کنی ؟ [-(:biggrin1:
اول اینکه من عاشق بستنی قیفی میباشم! همیشه وقتی یک بازی جدید میگیرم درجا بعدشم یک بستنی قیفی به خودم شیرینی میدم=)) گرچه ساب زیرو بستنی نیست:|
دوم اینکه من بعد از ساب زیروی کبیر،طرفدار اسکورپیون میباشم! :d اما این هانزو هیچ ربطی به هانزو هاساشی نداره! :d من از مریدان هانزو هاتوری کبیر میباشم! >:)
---
بحث MK شده،هوس MK بعدی کردم:(( بد تو کف گذاشت داستانش...چلنج تاور هم عالی بود:x کاش به جای Injustice میومدن MK میساختن... این نسل فقط یکدونه ؟؟؟ :((

سایرکس و سکتور دقیقاً چه ربطی به یخ و ساب زیرو دارن ؟ :biggrin1:
نه منظورم از روی ربات بودنش هست:biggrin1: ED Boon دیده دیگه خیلی کپی از سر اسکیمو ساخته گفت بیا یه اسکی هم از روی سایراکس و سکتور هم بریم:biggrin1:
باز خوبه که اسکورپین از دیدگاه شما فقط از روی گوست رایدر اسکی رفته نه مثل آیس پک که اینقدر اسکی از این و اون رفته که دیگه موضوعی برای اسکی رفتن نداره:biggrin1:

امیر آکیبا@
کلا تو خائنی هستی که اسکورپین رو به یه بستنی یخی ارزون قیمت به پشیزی فروختی:|:d

این جدیترین قیافه برفکه:
original.jpg

قیافه-شو اینجوری نکنه سنگین تره به خدا:biggrin1: میتونه بره تو سیرک و مردم رو بخندونه:biggrin1: البته حقیقتش اینه که با دیدن قدر اسکورپین کپ کرده:biggrin1:

این دوتا قبلا تو نظر سنجی نبودن ؟
منم مسلما به Scorpion رای دادم.

من یه زمانی .... فکر کنم وقتی 6 - 7 سالم بود ، عکس دسکتاپیم اسکورپین بود !
یادش بخیر خیلی بازی باحالی بود این مورتال کمبت !
موندم به کی رای بدم !؟ به اسکورپین خاطره انگیز یا ساب زیرو !؟

حداقل یخمک بودن و چمیدونم بستنی بودن ویژگی ای هست که هر کسی نداره و نمی تونه در برابرش مقاومت کنه ! >:) :دی لایک دیس :

85289427551551194993.gif

کل بر و بچه های مورتال رو هم جمع کنید جلوی سابی بابی رقمی نیستن و وضع عین همین بالاس >:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or