RattleSnake
کاربر سایت
آره منم پیشنهاد تگ تیم برای MK دارم:d یه طرف قضیه که اسکورپین و ساب زیرو باشن. 2 تا دیگه رو از اینجا انتخاب کنین:d:من میگم دو شخصت منفی Mk یعنی شائوکان و اسکورپیان در مابل رایدن و ساب زیرو چطوره؟

دیگه از شائوکان قوی و اونگا قویتر تو MK نداریم که فقط رایدن حریفشونه:dآره منم پیشنهاد تگ تیم برای MK دارم:d یه طرف قضیه که اسکورپین و ساب زیرو باشن. 2 تا دیگه رو از اینجا انتخاب کنین:d:
چون اسکورپین خیلی قوی هست، باید یه نفر خوب رو بندازیم هم گروه ساب زیرو که کتلت نشه:d![]()
اسکورپین و لو کانگ در برابر ساب زیرو و نوب سایبات خوبه؟
البته اسکورپین و کریتوس در برابر ساب زیرو و رپتایل هم میشه![]()

:d
:dهمون دستان خیلی خوب میشه با اتزیو یی یا الطییری به شخصیتای جدیدم راه بدید گناه دارنپاک کن این جمله رو الآن princeofpersia777744 میاد یه بلایی سرت میاره
دَستان بود دیگه
متاسفانه بشتر این هایی که گفتی بودن
من که نمیدونم چرا ولی نیستمانرژی نمیدن نمیدونم چرا
![]()
تایید می شه.:dولی اسکورپین بر دارین جاش NIGHTWOLF بزارین.:dتو عکسی که دوست عزیزمون از کمبات گذاشتن ستون پنجم اولی از سمته راست.:dیه تعصب خاصی دارم بهش:dیا از MK تیمی بزارید نوب (:d) ساب زیرو با هم و اسکورپین و لو کانگ هم باهم عالیه (فقط ترس از کتلت شدن گروه اساب دارم:d)کلا تیم تگ بزارید دیگه یه فازی ببریم:d
:dیعنی ساب زیروی کبیر توی نظرسنجی نباشه؟یه طرف دخترا ملینا با کیتانا یا کیتانا و جید باشن اونطرف هم مثلا نوب با اسکورپیون!!!
البته یه کار نکنین که تاپیک قفل بشه!!!:d
نمیشه که! :d
محبوب ترین کاراکترهای MK میباشند! 
همون اسکورپین و لیو کانگ در برابر ساب زیرو و نوب خوبه دیگه؟:dیعنی ساب زیروی کبیر توی نظرسنجی نباشه؟نمیشه که! :d
+ساب زیرو و اسکورپیون اگر جفتشون با هم باشن،100% برنده میشن! :dمحبوب ترین کاراکترهای MK میباشند!
![]()
نه آقا نکن اینکارو:dهمون اسکورپین و لیو کانگ در برابر ساب زیرو و نوب خوبه دیگه؟:d
برم برای تغییر؟