X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من میگم دو شخصت منفی Mk یعنی شائوکان و اسکورپیان در مابل رایدن و ساب زیرو چطوره؟

یا من خیلی نوبم یا شما خیلی حرفه ای هستین:p
از بین این همه شخصیتی که میگین فقط نصفشونو میشناسم:(

تو PS1 یه حرکت باحال داشت (اگه اشتباه نکنم) دوتا پایین یه بالا بود میرفت هوا از اون طرف می یومد.:d
فقط از این حرکتش خوشم می یومد.;;)
تازه یه برادر هم داشت تو بعضی فن هاش کمکش میکرد . کمبو هایی که میزد و فیتالیتی های خیلی خوفی داشت .
پ.ن : یکی بیاد تصویب کنه دیگه . :دی

من میگم دو شخصت منفی Mk یعنی شائوکان و اسکورپیان در مابل رایدن و ساب زیرو چطوره؟
آره منم پیشنهاد تگ تیم برای MK دارم:d یه طرف قضیه که اسکورپین و ساب زیرو باشن. 2 تا دیگه رو از اینجا انتخاب کنین:d:
geq8sg1iv722ppa0n9n.jpg
چون اسکورپین خیلی قوی هست، باید یه نفر خوب رو بندازیم هم گروه ساب زیرو که کتلت نشه:d
اسکورپین و لو کانگ در برابر ساب زیرو و نوب سایبات خوبه؟:-/
البته اسکورپین و کریتوس در برابر ساب زیرو و رپتایل هم میشه:))

آره منم پیشنهاد تگ تیم برای MK دارم:d یه طرف قضیه که اسکورپین و ساب زیرو باشن. 2 تا دیگه رو از اینجا انتخاب کنین:d:
geq8sg1iv722ppa0n9n.jpg
چون اسکورپین خیلی قوی هست، باید یه نفر خوب رو بندازیم هم گروه ساب زیرو که کتلت نشه:d
اسکورپین و لو کانگ در برابر ساب زیرو و نوب سایبات خوبه؟:-/
البته اسکورپین و کریتوس در برابر ساب زیرو و رپتایل هم میشه:))
دیگه از شائوکان قوی و اونگا قوی‌تر تو MK نداریم که فقط رایدن حریفشونه:d
7m9yrdk6nmew15ihnrn6.jpg
u0vi14e37yhy8vd7oziy.jpg

ریدن که کلا درپیته,با اون کلاهش,شبیه کشاورزاست!!!:d
به ساب زیرو هم توهین نکنین که هیشکی حریفش نیست,(شاید نوب:d)
اسموک و ساب زیرو یه طرف,اسکورپیون و Quan Chi هم اونطرف!!!

شنیدم این دور و ورا به نوب سایبوت کبیر توهین شده گفتم بیام ببینم چه خبره...:|
حالا همون همون اسکورپیون vs ساب زیرو بزارین چی میشه؟
پ.ن:پارتنر female انتخاب کنین...;;):d
پ.ن2:آگاه باشید...آنها که به نوب سایبوت توهین کنند به بهشت نمی روند:-"

پاک کن این جمله رو الآن princeofpersia777744 میاد یه بلایی سرت میاره :-s:-s:-s:-s:-s
:دی
دَستان بود دیگه :دی

متاسفانه بشتر این هایی که گفتی بودن :-<

>:)
من که نمیدونم چرا ولی نیستم :دی انرژی نمیدن نمیدونم چرا :دی
:dهمون دستان خیلی خوب میشه با اتزیو یی یا الطییری به شخصیتای جدیدم راه بدید گناه دارن
خوب این یارو آرتیوم و کروو هم خوبه هر دوتا سایلنت میشه مقایسه کرد
این اسکورپیون و ساب زیرو هم تایید میشه شدید:d
یا از MK تیمی بزارید نوب (:d) ساب زیرو با هم و اسکورپین و لو کانگ هم باهم عالیه (فقط ترس از کتلت شدن گروه اساب دارم:d)
کلا تیم تگ بزارید دیگه یه فازی ببریم:d

یا از MK تیمی بزارید نوب (:d) ساب زیرو با هم و اسکورپین و لو کانگ هم باهم عالیه (فقط ترس از کتلت شدن گروه اساب دارم:d)کلا تیم تگ بزارید دیگه یه فازی ببریم:d
تایید می شه.:dولی اسکورپین بر دارین جاش NIGHTWOLF بزارین.:dتو عکسی که دوست عزیزمون از کمبات گذاشتن ستون پنجم اولی از سمته راست.:dیه تعصب خاصی دارم بهش:d

پ.ن:پارتنر female انتخاب کنین...;;):d
تایید میشه:-" من Frost رو برای ساب زیرو پیشنهاد میدم:-" ملینا رو هم بزارید برای اسکورپیون :d

یه طرف دخترا ملینا با کیتانا یا کیتانا و جید باشن اونطرف هم مثلا نوب با اسکورپیون!!!
البته یه کار نکنین که تاپیک قفل بشه!!!;):d

یه طرف دخترا ملینا با کیتانا یا کیتانا و جید باشن اونطرف هم مثلا نوب با اسکورپیون!!!
البته یه کار نکنین که تاپیک قفل بشه!!!;):d
یعنی ساب زیروی کبیر توی نظرسنجی نباشه؟ :| نمیشه که! :d
+ساب زیرو و اسکورپیون اگر جفتشون با هم باشن،100% برنده میشن! :d :-" محبوب ترین کاراکترهای MK میباشند! :x

یعنی ساب زیروی کبیر توی نظرسنجی نباشه؟ :| نمیشه که! :d
+ساب زیرو و اسکورپیون اگر جفتشون با هم باشن،100% برنده میشن! :d :-" محبوب ترین کاراکترهای MK میباشند! :x
همون اسکورپین و لیو کانگ در برابر ساب زیرو و نوب خوبه دیگه؟:d
برم برای تغییر؟

اون jax هم یه جوری بذاریدش تو نظرسنجی...هیشکی ، هیچی دربارش هم نمی گه ... گناه داره:(

همون اسکورپین و لیو کانگ در برابر ساب زیرو و نوب خوبه دیگه؟:d
برم برای تغییر؟
نه آقا نکن اینکارو:d
بابا من میگم شخصیت های MK به صورت تیمی با وجود جذابیت کلیشه ای میشه مورتال رو در برابر تیکن قرار بدید به صورت تیم تگ فک کنم بهتر باشه جنجالی تر میشه میزنن تاپیک و کتلت میکنن:d
ولی نه دور از شوخی هر نظری که با جمعه استقبال میشه
فقط اون اسکورپین در هر صورتی حضور داشته باشه و با ساب جیگر (:d) نندازینش که گروه مقابل به فنا میره:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or