X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اولا که بعد از اون مبارزه با اوروچیمارو الکی الکی قدرت هایی بهش داده شد! برای همین اون ساسکه با اون ساسکه ی قبلی خیلی فرق میکنه! :d
دوما که یعنی تو میگی اوروچیمارو انقدر احمق بود که با اون حالش بره سراغ ساسکه ؟ :d اگر جوابت مثبته که میگم یکبار دیگه انیمه رو از اول ببین تا بفهمی اوروچیمارو چه جونوریه :d

استفاده از یک سلاح به معنی علاقه داشتن نیست! :d علاقه داشتن میشه مثل شمشیر کیلر بی ، علاقه داشتن میشه Wadō Ichimonji ِ زورو! :d شما مبحث علاقه مندی ها رو هم باید برات توضیح بدیم مثل اینکه :-" :d

این روغن نباتی رو که آخرش نگفتی کیه! همینجوری هی تکرارش میکنی! :d کاراکترهای محبوبم رو گفتم! گارا،شیکامارو،کاکاشی،کیبا! :d هیچکدوم اینا روغن نباتی و اینا نیست! همشون هرچی قدرت داشتن از خودشون داشتن! :d اما ساسکه مسخره ترین نحوه ی قدرت گرفتن رو داشته( حالا غیر از شیرو توی قسمت آخر F/SN :-" ) کلا نمیدونم چجوری داری ازش دفاع میکنی! :d

ایتاچی خودش این رو انتخاب کرده! یعنی به انتخاب خود ایتاچی هم احترام نمیزارید؟
خیلی مسخرست که بگید ما چون ایتاچی رو دوست داریم،میخوایم آرمان هاش رو زیرپا بزاریم! یا دوست داریم تخریبش کنیم :-" :d
این کاری که الان ساسکه داره میکنه،بدترین نوع دشمنیه! :d کاری که ایتاچی به انتخاب خودش انجام داده و جونش رو در این راه فدا کرده داره به فنا میره! :-"

نه اوروچیمارو فکر میکرد تونسته ذهن ساسکه رو شست و شو بده و میتونه بدون مقاومت ساسکه بدنش رو تسخیر کنه ولی نمیدونست که ساسکه باهوش تر از این حرفاست :دی در ادامه هم که نقشه داشت دوباره از طریق ساسکه برگرده بدینا که این سری هم ایتاچی جلوش رو گرفت :دی

اگه بهش علاقه نداشت و فقط میخواست از یه کاتانا استفاده کنه که تا الان 10 ها بار شمشیرش رو عوض کرده بود :دی حتما بهش علاقه داره که فقط از همین یکی استفاده میکنه، در ضمن یادت نیست اولین باری که شمشیرش رو به تیم کاکاشی نشون داد چطوری ازش تعریف میکرد ؟ :دی معلومه ازش خوشش میاد که داره ازش تعریف میکنه دیگه :دی

روغن نباتی = ناروتو :دی قبلا توی لیست شخصیت های محبوبت بود ولی الان به صورت کاملا استراتژیک از توی لیستت خط خورده :دی
اینکه میگی ساسکه به صورت مسخره ایی قدرت گرفته واقعا جالبه :دی قبلا هم بهت گفتم هر دنیا قانون های خودش رو داره و ساسکه هم طبق قوانین دنیای ناروتو قدرت گرفته و هیچ چیز مسخره ایی در موردش وجود نداره :دی اگه بخواییم اینطوری حساب کنیم من میگم Death Note مسخره است چون توی دفتر مینویسه طرف میمیره ! یا وان پیس و تمام شخصیت هاش بیخودی اند چون میوه میخوردن قدرت میگیرن ! در صورتی که اینطوری نیست :دی
کاکاشی از چشم اوبیتو استفاده کرد و قدرت گرفت، ناروتو با کمک روغن نباتی و نه دم به قدرت رسید، مادارا از چشمای برادرش استفاده کرد و قویتر شد و .... این طور قدرت گرفتن توی دنیای ناروتو یه چیز طبیعیه :دی

اول بگو ببینم، خود ایتاچی به خواسته های ساسکه احترام گذاشت و طبق اونا عمل کرد یا نه، کاری رو کرد که فکر میکرد درسته ؟!
ساسکه مطمئنا نمیخواست برادرش کل خاندانشون رو قتل عام کنه و بخاطر صلاح ساسکه کل زندگیش رو مثل یه مجرم بگذرونه، اما ایتاچی اینکار رو کرد چون باور داشت اینکارش درسته. الان ساسکه هم دقیقا داره کاری رو انجام میده که به نظرش درسته و باید انجام بشه و اونم گرفتن انتقام برادر و کل خاندانشه و ما هم در این راه حمایتش میکنیم >:) :دی

=========================================

چه عجب نتم درست شد :| :دی

ابهت :
49688799953838925130.jpg
>:):دی

24 تا ساسکه
25 تا گارا ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوه مای گودنِس!!! من یه روز نبودم! وایِ برما :|
گارا ساما داره با این پسر بچه ی لوس برابر میشه ؟!!!!!!!

@ علی پسر اسپاردا

خیلی سخت بود همه حرفات رو نقل قول کنم :دی تا اونجا که در مورد اوروچیمارو گفتی از یه جنبه هایی هم با تو موافقم هم با امیر ولی قسمت بعدی که به صورت کاملا فن گرایانه داری از ساسکه و اقداماتش مخصوصا پایمال کردن آرمان های ایتاچی به قول امیر داری دفاع می کنی کاملا مخالفم :دی اینجای صحبتهات فقط با منطق یه فن قابل توجیه بود :دی
و اینکه بازم خواستم بگم اگه اون ابتدای کار ناروتو دخالت نمی کرد و گارا که این همه آدم کشته بود، می زد ساسکه رو هم می کشت هم ما از دستش راحت می شدیم هم ناروتو، هم کل دهکده ی کونوها و هم ایتاچیِ مادر مرده :دی
در مورد مقایسه ی ورجیل و ساسکه ! وای بر تو پسرِ اسپاردا وای بر تو :دی آخه کجای ورجیل لوس و لجباز بوده که داری با این مقایسه ش می کنی! کجای ورجیل تزلزل شخصیت و اختلالات روانی داشت؟ کجای ساسکه به اصالت ورجیل رفته ؟ وای بر من :دی

به شخصه گارا اگه با همون شخصیت منفیش پیش می رفت، فکر می کنم پتانسیل بالاتری داشت :دی من گارای قاتل و عصبی رو بیشتر دوست دارم :دی نیدونم چرا :دی

مساوی؟! :|

54082870704184015011.jpeg

حداقل به خاطر ایتاچی ساما به گارا، دوست و متحد دهکده کونوها رای بدین! :| :دی

پ.ن:

01532507971157186822.jpg

:praying: :دی

واقعا مساوی شدن؟؟؟؟:|
کلا دو جا تو کل ناروتو گریه کردم,یکی صحنه ی رویارویی ناروتو با مادرش,یکی هم نشون دادن گذشته ی گارا!!!:(
یادمه انگشت داییش رو مکید که مزه ی درد رو حس کنه بعد بهش گفت مزه آهن میده!!!:))

واییی.یعنی ساسکه در حده گارائه؟ همه میدونن که نور از زمین قویتره :-"

واقعا مساوی شدن؟؟؟؟:|
کلا دو جا تو کل ناروتو گریه کردم,یکی صحنه ی رویارویی ناروتو با مادرش,یکی هم نشون دادن گذشته ی گارا!!!:(
یکجای دیگه هم باید گریه کرد! اونم نتیجه ی این نظرسنجیه! :|

نه اوروچیمارو فکر میکرد تونسته ذهن ساسکه رو شست و شو بده و میتونه بدون مقاومت ساسکه بدنش رو تسخیر کنه ولی نمیدونست که ساسکه باهوش تر از این حرفاست :biggrin1: در ادامه هم که نقشه داشت دوباره از طریق ساسکه برگرده بدینا که این سری هم ایتاچی جلوش رو گرفت :biggrin1:

اگه بهش علاقه نداشت و فقط میخواست از یه کاتانا استفاده کنه که تا الان 10 ها بار شمشیرش رو عوض کرده بود :biggrin1: حتما بهش علاقه داره که فقط از همین یکی استفاده میکنه، در ضمن یادت نیست اولین باری که شمشیرش رو به تیم کاکاشی نشون داد چطوری ازش تعریف میکرد ؟ :biggrin1: معلومه ازش خوشش میاد که داره ازش تعریف میکنه دیگه :biggrin1:

روغن نباتی = ناروتو :biggrin1: قبلا توی لیست شخصیت های محبوبت بود ولی الان به صورت کاملا استراتژیک از توی لیستت خط خورده :biggrin1:
اینکه میگی ساسکه به صورت مسخره ایی قدرت گرفته واقعا جالبه :biggrin1: قبلا هم بهت گفتم هر دنیا قانون های خودش رو داره و ساسکه هم طبق قوانین دنیای ناروتو قدرت گرفته و هیچ چیز مسخره ایی در موردش وجود نداره :biggrin1: اگه بخواییم اینطوری حساب کنیم من میگم Death Note مسخره است چون توی دفتر مینویسه طرف میمیره ! یا وان پیس و تمام شخصیت هاش بیخودی اند چون میوه میخوردن قدرت میگیرن ! در صورتی که اینطوری نیست :biggrin1:
کاکاشی از چشم اوبیتو استفاده کرد و قدرت گرفت، ناروتو با کمک روغن نباتی و نه دم به قدرت رسید، مادارا از چشمای برادرش استفاده کرد و قویتر شد و .... این طور قدرت گرفتن توی دنیای ناروتو یه چیز طبیعیه :biggrin1:

اول بگو ببینم، خود ایتاچی به خواسته های ساسکه احترام گذاشت و طبق اونا عمل کرد یا نه، کاری رو کرد که فکر میکرد درسته ؟!
ساسکه مطمئنا نمیخواست برادرش کل خاندانشون رو قتل عام کنه و بخاطر صلاح ساسکه کل زندگیش رو مثل یه مجرم بگذرونه، اما ایتاچی اینکار رو کرد چون باور داشت اینکارش درسته. الان ساسکه هم دقیقا داره کاری رو انجام میده که به نظرش درسته و باید انجام بشه و اونم گرفتن انتقام برادر و کل خاندانشه و ما هم در این راه حمایتش میکنیم >:) :biggrin1:
یعنی خدایی تو خودت خط اولی که گفتی رو قبول داری؟ :| اوروچیمارو چنین جونوری بود؟ البته من هنوز که هنوزه منتظر برگشت اوروچیمارو هستم! هنوز باورم نمیشه به اون طرز مسخره مرده باشه! :|

استفاده کردن از یک سلاح یک بحثه،دوست داشتنش یک بحث دیگه! :d دلیل نمیشه چون همیشه از اون سلاح استفاده میکنه،یعنی دوستش داره! :d تو بشین وان پیس رو ببین تا بفهمی دوست داشتن کاتانا یعنی چی! (البته اونجا زورو رو با ورجیل مقایسه نکنیا! :| خیلی انسان متشخص تری هست زورو! :d ) البته وان پیس هم لازم نیست ببینی! باز هم میگم،همین کیلر بی رو ببین! چقدر اهمیت میده به سلاحش! یک دنیا فرق داره با ساسکه! :d

من هیچوقت لیست کاراکترهای محبوبم،شخصیت اصلی انیمه جزوشون نیست! نمیدونم چرا! :d همین الان بخوام نام ببرم هم هیناتا و آسوما و کورنای و هیدان(البته هیدان هم ازش متنفر هم ازش خوشم میاد:-" دلیل تنفر رو هم که میدونی:-" ) و کاکوزو و 40-50 نفر دیگه میان قبل از ناروتو! :d هیچوقت! دقیقا هیچوقت ناروتو جزو کاراکترهای محبوب من نبوده! :d آره دوستش دارم، ولی کاراکتر محبوبم نیست! (از ایتاچی و ساسکه و ... بیشتر دوستش میدارم! اگر بحثی بوده،احتمالا مقایسه ی این 3تا بوده که گفتم بین اینا من طرف ناروتو هستم! :d ) کلا هیچوقت توی لیستم نبوده که بخواد به صورت استراتژیک خط بخوره! :d

تو نحوه ی قدرت گرفتن بقیه رو ببین! بعد ساسکه رو ببین! یعنی واقعا فکر میکنی شبیه هم هستن؟ :| همین روغن نباتی که میگی! طرف با هزارتا تمرین اون قدرت رو گرفته! حالا قدرت مهر اوروچیمارو! قشنگ از آسمون قدرت نازل میشه برای ساسکه! خیلی زیبا الکی الکی و مسخره قدرت میگیره و با همین قدرت(که 2ثانیه ای هم توی کنترلش و ترکیبش با فن های خودش استاد میشه=)) ) میزنه ناروتو رو شکست میده!
یا مبارزه با ایتاچی! یعنی تو میگی ساسکه از ایتاچی قوی تر بوده؟ :)) ایتاچی خیلی زیبا خودکشی میکنه و این قدرت های چشمی به ساسکه داده میشن! در صورتی که حق ساسکه نبوده چون توی یک مبارزه ی تن به تن زورش نرسیده به ایتاچی! :d اما خود ایتاچی یا کاکاشی گرفتن این قدرت های چشمی قشنگ با عقل در میاد! یا مثلا توبی رفت خیلی زیبا رینگان رو از جسد پین دزدید! ما مشکلی با اینا نداریم! چون منطق پشتشه! ولی اینکه الکی یکهویی قدرتی داده بشه به کسی،باهاش مشکل داریم! :| کلا هیچجوره قابل دفاع نیست قدرت گرفتن ساسکه! مثلا ما با چیدوری یا پیشرفت کاتون ـش مشکلی نداریم! درست حسابی بوده گرفتن این چیزا! ولی ....

ایتاچی برای اینکه خودش رو بدنام کرده باید بیاد به ساسکه جواب پس بده؟ :d روی چه حسابی؟ :d ایتاچی برای دهکده ـش این کار رو کرده! :d و اون وسط برادرش رو هم نجات داده!
ساسکه باهاش مخالفه؟ خوب انتقامش رو گرفت! حالا ساسکه چرا میخواد کونوها رو نابود کنه؟ چون ایتاچی رو دوست داره؟ =)) بالاخره ایتاچی رو دوست داره یا نداره! براش اهمیت داره ایتاچی یا نه! و اینکه با نابودی کونوها،ایتاچی زنده میشه؟ ایتاچی خوش نام میشه؟ :d نه! فقط بدنام تر میشه توی تاریخ!

سلام
یه سوال ناروتو رو شما از کجا دان میکنین؟ :d
یه توضیح کلی میدین که چند فصله ، دان کردنیه یا آنلاین دیدنی ؟

الهی بمیرم واسه بچم :x سر این صحنه یادمه انقدر قربون صدقه ش رفتم پسرمو :x

ساسکه از گارا بیشتر شد ؟!!!!!!!!!!!!!1 یهو اتفاقاتی افتادها!!!! من واقعا درک نمی کنم :|
تقلب آیا ؟:|

الهی بمیرم واسه بچم :x سر این صحنه یادمه انقدر قربون صدقه ش رفتم پسرمو :x

ساسکه از گارا بیشتر شد ؟!!!!!!!!!!!!!1 یهو اتفاقاتی افتادها!!!! من واقعا درک نمی کنم :|
تقلب آیا ؟:|
آخه "ساباکونو کازه کاگه گارا ساما از دهکده مخفی شن" باید هم اندازه "اوچیها ساسوکه کبییییییر از دهکده مخفی برگ " داشته باشه؟!؟!

یعنی خداییش این اتفاق افتاده الان؟!

Shinji rarenai واقعا...Shinji rarenai....

05444811738185528549.jpg

به خاطر هیناتا ساما..... :(

یعنی خداییش این اتفاق افتاده الان؟!

Shinji rarenai واقعا...Shinji rarenai....

05444811738185528549.jpg

به خاطر هیناتا ساما..... :(

مرتضی الان هیناتا و گارا چه دخلی بهم دارن :دی این وصله ها به پسر من نمی چسبه ها گفته باشم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or