X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تقریبا اکثر بچه هایی که با من صحبت کردن و منو می شناسن می دونن تو این زمینه " اسپویل کردن " اصلا اعتمادی به من نیست :دی و سابقه ی خوبی ندارم :دی
قبلا چندین اخطار در زمینه ی اسپویل داستانی assissan's creed brother hood :دی داشتم و همچنین یکی از بچه های بی سی برای اسپویل داستان MW3 منو از لیست دوستاش حذف کرد و به لیست سیاهش افزود :دی
می تونین اسمم رو به جای Devil Girl بزارین Spoiler Girl یه همچین چیزی :دی الان هم دیگه خیلی دوستتون داشتم که جلو خودمو گرفتم :دی
مدیران عزیز ایشون رو بن کنید لطفا :|:d

من از این مو حناییه که هرز چندگاهی مرتضی میگذاره آواتارش خوشوم نمیاد 8-|
کلاً هم 4-5 قسمت بیشتر ناروتو ندیدم اون هم از فَواره به زبون فرانسوی :| :دی توشون هم یادم نمیاد ساسوکه بود یا نه حالا درسته اسمش ضایعس نافرم :دی ولی من با تیپ و تیریپش حال فرمودم الآن هم بش رای میدم فردا پشت سرم کسی نگه یارو لاله :دی
این ها مال ناروتو بودن دیگه!؟؟! :-s
طراحی گارا از طراحی ساسوکه خفنگتره تقریباً از همه ی اهالی اون دنیا بهتره ولی خو ساسوکه بیشتر به دلِ ما بنشسته :| :دی
اینا مال قدیم بود :دی الان دیگه عوض شدم :-s
لازمه بگم اسپویلرِ اسپویلِ اسپویل کردن داره!؟ /:)
پس کی بود تو بخش اخبار گفته بود دزموند آخر AC III میمیره!؟ :-/ :دی

واقعا درک نمی کنم چرا دور چشاش مشکیه بچم :دی
من دقیقا یادمه تو یکی از قسمت های سری اول، همون ماموری که همراه با گارا، تماری و کانکورو از دهکده شن اومده بود، گفت گارا چون تا الان به علت حضور هیولای یک دم تو بدنش، نخوابیده، برای همین دور چشم هاش سیاهه! یعنی از بی خوابی! اما توی این قسمت های اخیر که دوران نوزادی گارا (:دی) رو نشون دادن، دیدیم که از نوزادی اینطوری بوده! :| :دی هی من میگم اینجا Plot Hole وجود داره، هی هیچکی قبول نمی کنه :دی

امیر دوباره شروع کردی به تخریب ساسکه ؟! :| :دی ساسکه از اوروچیمارو استفاده کرده تا به قدرت برسه، بعدش هم به زیباترین صورت ممکن کشتش :دی درواقع اونجا هنوز یه شخصیت مثبت بود (یادت نیست بهش گفت "حالم از این آزمایشاتی که روی انسان ها انجام میدی بهم میخوره" و همینطور هیچکس رو هم نمیکشت و همه رو زنده میزاشت ؟! :دی )

ساسکه الان دقیقا داره همینکار رو با توبی هم انجام میده. ببین کی بهت میگم همین ساسکه علیه توبی میشه و نهایتا میکشتش ( یا در کشتنش کمک میکنه :دی )

:-?...ساسکه زمانی رفت سروقت اوروچیمارو بکشتش که اروچیمارو حتی توان اینو نداشت که خودش تنهایی حرکت کنه. در بستر بیماری بود و در آخرین روزهای مونده به تناسخش میبود. هنر کرد ساسکه جان اونموقع رفت کشتش!!
جرات داشت اونوقتی که سالم بود اوروچیمارو میرفت سروقتش>:)
قبول کن ساسکه میگه مرغ من یه پا داره !!!:d میخوام کونوها رو نابود کنم ، ناروتو رو هم بکشم!

لازمه بگم اسپویلرِ اسپویلِ اسپویل کردن داره!؟ /:)
من نبودم :دی میگم که ترک کردم :دی

من دقیقا یادمه تو یکی از قسمت های سری اول، همون ماموری که همراه با گارا، تماری و کانکورو از دهکده شن اومده بود، گفت گارا چون تا الان به علت حضور هیولای یک دم تو بدنش، نخوابیده، برای همین دور چشم هاش سیاهه! یعنی از بی خوابی! اما توی این قسمت های اخیر که دوران نوزادی گارا (:biggrin1:) رو نشون دادن، دیدیم که از نوزادی اینطوری بوده! :| :biggrin1: هی من میگم اینجا Plot Hole وجود داره، هی هیچکی قبول نمی کنه :biggrin1:

اتفاقا درست می فرماین جناب مرتضی خان عزیز، چون من هم سر اون حرفی که مأموره زد فکر می کردم خب این چون چشماش گود افتاده بخاطر بیخوابی، پس سُرمه میکشه دور چشاش که هم خفنتره :دی هم اینکه پیدا نباشه که چشاش گود افتاده که به نظر جالب تر میشه :دی ولی به قول شما در این چند قسمت اخیر که کوچولویی های بچم رو نشون داد دیدیم که دور چشاش مشکیه ! خیلی ضایع بود :| یعنی اون لحظه گفتم ناروتو حق داشت به این بگه راکون :| :دی
کیشی چیکار می کنه ! واقعا ؟!!!

کیشی چیکار می کنه ! واقعا ؟!!!

25441539634276328675.jpg

به تعداد سال های سن قورباغه پیشگو ناروتو Plot Hole داره :دی از قضیه ادو تنسی بگیر تا همین دور چشم گارا :دی

Gara اوايل انيمه جذابيت داشت بعدا كه كل داستانش رو ميشه تقريبا همون داستان Naruto با يك پرداخت ديگه است.يعني ورژن كوچيك نارتو هستش.

Sasuke تقريبا يك داستان متفاوتي داره واز بقيه متفاوته تره ودر واقع كلون نارتو نيست مثل بقيه.

توي اين انيمه تنها شخصي كه به لحاظ طراحي در مقابل نارتو قرار ميگيره ساسكه هستش(كلا هدف انيمه هم همينه).تعجب ميكنم گارا بيشتر راي آورده.

گارا در رديف ساسكه نيست.

آخرین ویرایش:
Gara اوايل انيمه جذابيت داشت بعدا كه كل داستانش رو ميشه تقريبا همون داستان Naruto با يك پرداخت ديگه است.يعني ورژن كوچيك نارتو هستش.

Sasuke تقريبا يك دستان متفاوتي داره واز بقيه متفاوته تره ودر واقه كلون نارتو نيست مثل بقيه.

توي اين انيمه تنها شخصي كه به لحاظ طراحي در مقابل نارتو قرار ميگيره ساسكه هستش(كلا هدف انميه هم همينه).تعجب ميكنم گارا بيشتر راي آورده.

گارا در رديف ساسكه نيست.

خود کیشیموتو هم گفته گارا سرنوشت مشابه ناروتو داشته ولی دیگه اینطوری هم نیست که در ردیف ساسکه نباشه! اینکه ساسکه از لحاظ شخصیت پردازی به نقطه ی تاریکش بیشتر پرداخته شده و گارا به نقطه ی روشنش بیشتر پرداخته شده، دلیلی نمیشه که در سطح یا ردیف هم نباشن !!

Sasuke تقريبا يك دستان متفاوتي داره واز بقيه متفاوته تره ودر واقه كلون نارتو نيست مثل بقيه.

توي اين انيمه تنها شخصي كه به لحاظ طراحي در مقابل نارتو قرار ميگيره ساسكه هستش(كلا هدف انميه هم همينه).تعجب ميكنم گارا بيشتر راي آورده.

گارا در رديف ساسكه نيست.

اتفاقا سهیل گارا خیلی طرفدار داره! احتمالا خودت میدونی ولی طبق نظر سنجی های رسمی ای که انجام میدن گارا همیشه جزو ده شخصیت اول محبوب داستانه. گارا برای خیلی ها حتی از خود ناروتو هم محبوب تره :دی
این که میگی ساسکه و ناروتو دو رقیب و شخصیت اصلی انیمه هستن درسته، اما در کل به نظرم اینقدر شخصیت های اصلی ناروتو قوی هستن که نمیشه گفت یکی در سطح دیگری نیست. الان مثلا ما میتونستیم یه نظر سنجی بذاریم برای میناتو vs مادارا :دی بازم همینقدر کل کل بود بین طرفدار ها. :دی

خود کیشیموتو هم گفته گارا سرنوشت مشابه ناروتو داشته ولی دیگه اینطوری هم نیست که در ردیف ساسکه نباشه! اینکه ساسکه از لحاظ شخصیت پردازی به نقطه ی تاریکش بیشتر پرداخته شده و گارا به نقطه ی روشنش بیشتر پرداخته شده، دلیلی نمیشه که در سطح یا ردیف هم نباشن !!

نه اتفاقا اونقدر ها كه ميگيد شخصيت ساسكه تاريك نيست.به ظاهر شايد تاريك باشه ولي در واقع هدف اصليش دقيقا مطابق هدف اصلي انيمه هست.

سرگذشت گارا بيش از حد اسكي از سرنوشت نارتو هستش.

امیر دوباره شروع کردی به تخریب ساسکه ؟! :| :دی ساسکه از اوروچیمارو استفاده کرده تا به قدرت برسه، بعدش هم به زیباترین صورت ممکن کشتش :دی درواقع اونجا هنوز یه شخصیت مثبت بود (یادت نیست بهش گفت "حالم از این آزمایشاتی که روی انسان ها انجام میدی بهم میخوره" و همینطور هیچکس رو هم نمیکشت و همه رو زنده میزاشت ؟! :دی )

ساسکه الان دقیقا داره همینکار رو با توبی هم انجام میده. ببین کی بهت میگم همین ساسکه علیه توبی میشه و نهایتا میکشتش ( یا در کشتنش کمک میکنه :دی )

دوباره برگشتی سر خونه اول ! زجری که ساسکه کشید بدتر بود چون همه چیز داشت و از دستشون داد :دی
-------
@ نوید
نه :((
حالا اشکال نداره، میتونی برای جبران این کار یه هفته آواتار ورجیل بزاری :-":d
-------
@ کیان
از تو دیگه توقع نداشتم :| :دی حالا امیر گمراه شده، تو دیگه چرا به ساسکه هیت میورزی ؟! :دی
مسخره ترین بخش ناروتو دقیقا همین قضیه ی اوروچیماروـست! :d یعنی اوروچیمارو با اون همه ابهت، با اون همه دانش،با اون همه زیرکی بیاد مثل یک احمق به ساسکه بگه بدنت رو بده به من اونم در حالی که فرقی با یک مرده نداشت ؟ :d مسخره اندر مسخره میباشد اون بخش! طبق هیچ منطقی هم چنین اتفاقی نباید میفتاد توی داستان! :d
اوروچیمارو اونقدر شعور داشت بدونه اوضاع چجوریه! و مطمئنا اگر مانگاکا یکم از ترول کردن دست بر میداشت، اوروچیمارو رو وقتی سرحال بود میفرستاد سراغ ساسکه و بدنش رو میگرفت! :d
برای همین اون بخش استفاده و کشتن به زیباترین شکل ممکن کلا چیز ضایعی بیده! چون میدونیم تنها اتفاقی که اونجا افتاد این بود که مانگاکا ترول نمود! :d :-" (من خودم حالم از اوروچیمارو بهم میخوره! ولی منکر خفن بودنش نمیشم! :d )

ساسکه هیچ زجری نکشید! خودش میخواد زجر بکشه! :d کلا خود آزاری داره! :d وقتی کل دهکده دوستش دارن، چرا باید الکی خون خودش رو کثیف کنه ؟ ناروتو و گارایی رو که همه به چشم یک هیولا یا یک سلاح برای جنگ میدیدن چرا باید به چنین مقامی برسن؟ :d این ها فقط نشون میده که ساسکه یک بچه ی لوس و لجباز و یک دنده ـست! :d اگر بعد از مرگ قومشون اینم مثل یک آشغال باهاش برخورد میشد یک چیزی ! ولی اینجوری نبوده! :d
+ اگر انتقام میخواست ایتاچی رو کشت! اگر انتقام ایتاچی رو میخواست، دانزو رو کشت! کسی نموند دیگه!
گرچه همون دانزو هم من درک نمیکنم چه انتقامی باید ازش میگرفت:-" وقتی خود ایتاچی بدون دستور کسی و به خواست خودش زده همه رو کشته،دانزو این وسط چیکارست؟ :d (البته پیشنهاد این بوده ولی خوب ... :-" ولی با اینکه دانزو به هلاکت رسید حال کردم! :d )

+ در مورد همون قضیه ی اوروچیمارو!
کسی که خیانت میکنه از ________ هم ارزشش کمتره! :-" حالا میخواد خیانت به کونوها باشه یا اوروچیمارو یا توبی! :d خائن ها باید سلاخی بگردند! :d
---
کیان از اول هم در همین راه بوده! :d اتفاقا راه درستی هم انتخاب کرده! واقعا کجای ساسکه جای دفاع داره ؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or