مرتضی 7 تا لایک خورد برای پیشنهاد ساسکه در مقابل گارا![]()
آقا من که پایه مفقط یه ساسکه فن بیارین اینجا که حالشو بگیریم با هم
![]()
تکلیف رو مشخص کنید اینایی که انیمه باز نیستند چه گناهی کردند؟نارتو بجز بازی با محوریت مبارزهای چی داره مگر اینجا تاپیک بازی نیست؟
! Agreedتکلیف رو مشخص کنید اینایی که انیمه باز نیستند چه گناهی کردند؟نارتو بجز بازی با محوریت مبارزهای چی داره مگر اینجا تاپیک بازی نیست؟
باو سخت نگیرید! مگه Catwoman و Harley Quinn از دنیای کمیک نبودن؟تکلیف رو مشخص کنید اینایی که انیمه باز نیستند چه گناهی کردند؟نارتو بجز بازی با محوریت مبارزهای چی داره مگر اینجا تاپیک بازی نیست؟
بله فوتبالیست ها به علاوه تعداد کثیری از انیمیشن هایی که در دوران کودکی دیدیم، انیمه و از کشور ژاپن هستنآقا فوتبالیست ها هم انیمه حساب میشه !؟ اگه حساب میشه پس من هم انیمه دیدم !
زن گربهای بازیش هم است هم تو بازی بت من هم بوده اون یکی هم همین طور. به لایک باشه 300 نفرو میارم پستم رو لایک کنن . اینجا تاپیک بازی است نه بازی مبارزهای با محوریت انیمه که داستانش رو تو مانگاهاش باید دنبال کرد نه بازیاشباو سخت نگیرید! مگه Catwoman و Harley Quinn از دنیای کمیک نبودن؟مطمئنا طرفدار های ناروتو تو بازی سنتر کمتر از طرفدارای بتمن نیستن! پست من هم که به اندازه کافی لایک خورده!
بله فوتبالیست ها به علاوه تعداد کثیری از انیمیشن هایی که در دوران کودکی دیدیم، انیمه و از کشور ژاپن هستن![]()
زن گربهای بازیش هم است هم تو بازی بت من هم بوده اون یکی هم همین طور. به لایک باش 300 نفرو میارم پستم رو لایک کنم . اینجا تاپیک بازی است نه بازی مبارزهای با محوریت انیمه که داستانش رو تو مانگاهاش باید دنبال کرد نه بازیاش
این طور باشه 6 نفری که با من موافقن چی من نارتو رو دنبال میکنم ولی میگم بقیه چی اینایی که انیمه باز نیستند چی؟برای من نظر سنجی فرقی نداره چون من رایم از الان مشخصهالان 9 نفر از بچه های تاپیک موافق Gaara vs Sasuke هستن. حتی بیشتر از پیشنهاد Raiden vs Ryu لایک خورده. منظورم از گفتن اینا اینه که وقتی با یه پیشنهادی موافقت میشه (و همونطور که میدونی رسم همیشگی تاپیک بر این بوده که هر پیشنهادی که بیشترین لایک رو آورد، اجراش می کنیم) باید به تصمیمی که باهاش موافقت شده احترام گذاشت. حالا مثلا یه دور از انیمه دوتا شخصیت رو انتخاب کنیم، زمین به آسمون میاد؟
با تمامی احترامی که برای لایک دهندگان به اون پست قائلم ، ولی باید بگم افرادی که تو نظر سنجی این تاپیک شرکت میکند خیلی بیشتر از 9 نفر هستند !الان 9 نفر از بچه های تاپیک موافق Gaara vs Sasuke هستن. حتی بیشتر از پیشنهاد Raiden vs Ryu لایک خورده. منظورم از گفتن اینا اینه که وقتی با یه پیشنهادی موافقت میشه (و همونطور که میدونی رسم همیشگی تاپیک بر این بوده که هر پیشنهادی که بیشترین لایک رو آورد، اجراش می کنیم) باید به تصمیمی که باهاش موافقت شده احترام گذاشت. حالا مثلا یه دور از انیمه دوتا شخصیت رو انتخاب کنیم، زمین به آسمون میاد؟
با تمامی احترامی که برای لایک دهندگان به اون پست قائلم ، ولی باید بگم افرادی که تو نظر سنجی این تاپیک شرکت میکند خیلی بیشتر از 9 نفر هستند !