X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من با نظرسنجی ناروتویی موافقم :-" :d میتونید برای تحقیر ساسکه،بندازینش جلوی گارا یکم بهش بخندیم >:) (حالا میترسم یکهو فن هاش حمله کنند به سایت :d )

منم با انیمه موافقم. مثلا ناروتو در برابر لوفی یا اون شخصیت اصلی بلیچ اسمش یادم رفت :دی

به به چه لایکی خورد پست قبلیم :-" :دی
Gaara vs Sasuke! بریم همینو؟! :دی

35i9yoxhlxou6k5vqs.jpg

مرتضی 7 تا لایک خورد برای پیشنهاد ساسکه در مقابل گارا :دی
آقا من که پایه م :دی فقط یه ساسکه فن بیارین اینجا که حالشو بگیریم با هم :دی

تکلیف رو مشخص کنید اینایی که انیمه باز نیستند چه گناهی کردند؟نارتو بجز بازی با محوریت مبارزه‌ای چی داره مگر اینجا تاپیک بازی نیست؟

تکلیف رو مشخص کنید اینایی که انیمه باز نیستند چه گناهی کردند؟نارتو بجز بازی با محوریت مبارزه‌ای چی داره مگر اینجا تاپیک بازی نیست؟

همین نظر سنجی یک بهانه ست تا ما هم با انیمه آشنا بشیم:دی
خدا رو چه دیدی شاید ما هم طرفدار سر سخت انیمه شدیم:دی

! Agreed
آقا فوتبالیست ها هم انیمه حساب میشه !؟ اگه حساب میشه پس من هم انیمه دیدم !

باو سخت نگیرید! مگه Catwoman و Harley Quinn از دنیای کمیک نبودن؟ :دی مطمئنا طرفدار های ناروتو تو بازی سنتر کمتر از طرفدارای بتمن نیستن! پست من هم که به اندازه کافی لایک خورده! :دی

آقا فوتبالیست ها هم انیمه حساب میشه !؟ اگه حساب میشه پس من هم انیمه دیدم !
بله فوتبالیست ها به علاوه تعداد کثیری از انیمیشن هایی که در دوران کودکی دیدیم، انیمه و از کشور ژاپن هستن :دی

باو سخت نگیرید! مگه Catwoman و Harley Quinn از دنیای کمیک نبودن؟ :دی مطمئنا طرفدار های ناروتو تو بازی سنتر کمتر از طرفدارای بتمن نیستن! پست من هم که به اندازه کافی لایک خورده! :دی

بله فوتبالیست ها به علاوه تعداد کثیری از انیمیشن هایی که در دوران کودکی دیدیم، انیمه و از کشور ژاپن هستن :دی
زن گربه‌ای بازیش هم است هم تو بازی‌ بت من هم بوده اون یکی هم همین طور. به لایک باشه 300 نفرو میارم پستم رو لایک کنن . اینجا تاپیک بازی است نه بازی مبارزه‌ای با محوریت انیمه که داستانش رو تو مانگا‌هاش باید دنبال کرد نه بازیاش

آخرین ویرایش:
زن گربه‌ای بازیش هم است هم تو بازی‌ بت من هم بوده اون یکی هم همین طور. به لایک باش 300 نفرو میارم پستم رو لایک کنم . اینجا تاپیک بازی است نه بازی مبارزه‌ای با محوریت انیمه که داستانش رو تو مانگا‌هاش باید دنبال کرد نه بازیاش

الان 9 نفر از بچه های تاپیک موافق Gaara vs Sasuke هستن. حتی بیشتر از پیشنهاد Raiden vs Ryu لایک خورده. منظورم از گفتن اینا اینه که وقتی با یه پیشنهادی موافقت میشه (و همونطور که میدونی رسم همیشگی تاپیک بر این بوده که هر پیشنهادی که بیشترین لایک رو آورد، اجراش می کنیم) باید به تصمیمی که باهاش موافقت شده احترام گذاشت. حالا مثلا یه دور از انیمه دوتا شخصیت رو انتخاب کنیم، زمین به آسمون میاد؟

سلام دوستان،

من کاربر جدیدم

یه سوال دارم .کی میتونه یه بازی خوب دونفره ps3 معرفی کنه ؟

الان 9 نفر از بچه های تاپیک موافق Gaara vs Sasuke هستن. حتی بیشتر از پیشنهاد Raiden vs Ryu لایک خورده. منظورم از گفتن اینا اینه که وقتی با یه پیشنهادی موافقت میشه (و همونطور که میدونی رسم همیشگی تاپیک بر این بوده که هر پیشنهادی که بیشترین لایک رو آورد، اجراش می کنیم) باید به تصمیمی که باهاش موافقت شده احترام گذاشت. حالا مثلا یه دور از انیمه دوتا شخصیت رو انتخاب کنیم، زمین به آسمون میاد؟
این طور باشه 6 نفری که با من موافقن چی من نارتو رو دنبال می‌کنم ولی میگم بقیه چی اینایی که انیمه باز نیستند چی؟برای من نظر سنجی فرقی نداره چون من رایم از الان مشخصه

با تمامی احترامی که برای لایک دهندگان به اون پست قائلم ، ولی باید بگم افرادی که تو نظر سنجی این تاپیک شرکت میکند خیلی بیشتر از 9 نفر هستند !

با تمامی احترامی که برای لایک دهندگان به اون پست قائلم ، ولی باید بگم افرادی که تو نظر سنجی این تاپیک شرکت میکند خیلی بیشتر از 9 نفر هستند !

ولی کاربرای فعال این تاپیک خیلی کمتر از 9 نفر هستن!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or