جوگیر که شدم:d ولی سارا رو دست کم نگیرین!!
سارا کسی بود که محبوب ترین شخصیت منفی گیم اسپات رو برد و اول شد تو نظرسنجیش!!!
b-)
سارا کسی بود که محبوب ترین شخصیت منفی گیم اسپات رو برد و اول شد تو نظرسنجیش!!!
b-)
b-)دقتت منو كشته امين من رو حساب حرف آتوسا گفتم Boss :dالآت عرض میکنم خدمتتون منتهاش چون دراز نشه میندازم تو اسپویلر برات:biggrin1:
----دوستان به مناسبت اینکه بنده هم احتمالا دو- سه روز نیستم می خوام همین حالا شخصیتهای راند بعد رو انتخاب کنیم
The Boss Vs. Sara Kerigan
لایک بزنید
در غیر این صورت نظرات متعدد نباشه چون انتخاب دشوار میشه
منم دست كم نگرفتمش بلكه برعكس خيلي شخصيت خوفي مي باشد ولي گفتم شما هم Boss رو دست كم نگير:dجوگیر که شدم:d ولی سارا رو دست کم نگیرین!!
سارا کسی بود که محبوب ترین شخصیت منفی گیم اسپات رو برد و اول شد تو نظرسنجیش!!!b-)
دقتت منو كشته امين من رو حساب حرف آتوسا گفتم Boss :d

من یه پیشنهاد بدم؟!
2تا ابر زن،نه 2تا عروسک:biggrin1:
![]()
![]()
The Boss (MGS) vs Sarah Kerrigan (Queen of Blades)-Starcraft

دوستان گلم آتوسا گفت كه براي چند روزي درگير امتحانات هستش و نمي تونه به تاپيك رسيدگي كنه. اگه قابل بدونيد تا زماني كه علي و آتوسا امتحاناتشون تموم بشه بنده در خدمتتون هستم و اگه كاري داريد مي تونيد به بنده اطلاع بدين
فقط الان اين نظرسنجي ( The Boss Vs. Sarah Kerrigan ) از سوي شخص خاصي تاييد نشده و هنوز نظر شما عزيزان تعيين كننده هستش. اگه موافق اين نظر سنجي هستيد اعلام كنيد تا بنده به نيما بگم كه همين مورد رو براي نظرسنجي در نظر بگيره.
با تشكر از شما دوستان عزيزم.

آقا همین The Boss Vs. Sarah Kerrigan خوبهمن طرفدار هیچکدومشون نیستم به هرکی رای بدم می بازه :shrewd:
![]()

![]()
خیلی هم خوب میدونیم قهرمان زن خوب یعنی چی![]()
![]()
چی رو میترکونید دیوار برلینه مگههمین The Boss Vs. Sarah Karrigan رو بزارین سارا باس رو بترکونه حالی ببریم! بحث نداره دیگه!

مرتضی جان شما که بایونتا رو با باس و سارا یکی میگیری (تازه بهتر هم میدونی) یا سری MGS و SC رو بازی نکردی یا دیگه خیلی خیلی عاشق بایونتا شدی (اونم از نوع شدید:d)

مرتضی جان شما که بایونتا رو با باس و سارا یکی میگیری (تازه بهتر هم میدونی) یا سری MGS و SC رو بازی نکردی یا دیگه خیلی خیلی عاشق بایونتا شدی (اونم از نوع شدید:d)
بابا این خیلی عاشقه![]()