X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جوگیر که شدم:d ولی سارا رو دست کم نگیرین!!
سارا کسی بود که محبوب ترین شخصیت منفی گیم اسپات رو برد و اول شد تو نظرسنجیش!!!:>b-)

الآت عرض میکنم خدمتتون منتهاش چون دراز نشه میندازم تو اسپویلر برات:biggrin1:
دقتت منو كشته امين من رو حساب حرف آتوسا گفتم Boss :d

دوستان به مناسبت اینکه بنده هم احتمالا دو- سه روز نیستم می خوام همین حالا شخصیتهای راند بعد رو انتخاب کنیم

The Boss Vs. Sara Kerigan
لایک بزنید
در غیر این صورت نظرات متعدد نباشه چون انتخاب دشوار میشه
----
جوگیر که شدم:d ولی سارا رو دست کم نگیرین!!
سارا کسی بود که محبوب ترین شخصیت منفی گیم اسپات رو برد و اول شد تو نظرسنجیش!!!:>b-)
منم دست كم نگرفتمش بلكه برعكس خيلي شخصيت خوفي مي باشد ولي گفتم شما هم Boss رو دست كم نگير:d

دقتت منو كشته امين من رو حساب حرف آتوسا گفتم Boss :d

این پیشنهاد سیاوش بود که :|
تازه اورجینالش کاره خودمه;;)
من یه پیشنهاد بدم؟!;;)
2تا ابر زن،نه 2تا عروسک:biggrin1:
dv3hutxbyr2rln53k1qx.jpg

yps1t13e6apwu81amo.jpg

The Boss (MGS) vs Sarah Kerrigan (Queen of Blades)-Starcraft

دوستان گلم آتوسا گفت كه براي چند روزي درگير امتحانات هستش و نمي تونه به تاپيك رسيدگي كنه. اگه قابل بدونيد تا زماني كه علي و آتوسا امتحاناتشون تموم بشه بنده در خدمتتون هستم و اگه كاري داريد مي تونيد به بنده اطلاع بدين;)

فقط الان اين نظرسنجي ( The Boss Vs. Sarah Kerrigan ) از سوي شخص خاصي تاييد نشده و هنوز نظر شما عزيزان تعيين كننده هستش. اگه موافق اين نظر سنجي هستيد اعلام كنيد تا بنده به نيما بگم كه همين مورد رو براي نظرسنجي در نظر بگيره.

با تشكر از شما دوستان عزيزم.

دوستان گلم آتوسا گفت كه براي چند روزي درگير امتحانات هستش و نمي تونه به تاپيك رسيدگي كنه. اگه قابل بدونيد تا زماني كه علي و آتوسا امتحاناتشون تموم بشه بنده در خدمتتون هستم و اگه كاري داريد مي تونيد به بنده اطلاع بدين;)

فقط الان اين نظرسنجي ( The Boss Vs. Sarah Kerrigan ) از سوي شخص خاصي تاييد نشده و هنوز نظر شما عزيزان تعيين كننده هستش. اگه موافق اين نظر سنجي هستيد اعلام كنيد تا بنده به نيما بگم كه همين مورد رو براي نظرسنجي در نظر بگيره.

با تشكر از شما دوستان عزيزم.

من موشکلی ندارم:دی

هرکی موافق The Boss Vs. Sarah Kerrigan ــه پست امیرحسین رو لایک بزنه;)

آقا همین The Boss Vs. Sarah Kerrigan خوبه :دی من طرفدار هیچکدومشون نیستم به هرکی رای بدم می بازه :shrewd: :دی

آقا همین The Boss Vs. Sarah Kerrigan خوبه :دی من طرفدار هیچکدومشون نیستم به هرکی رای بدم می بازه :shrewd: :دی

ولی بد نیست شوما و سایر دوستان ببینید یه قهرمان زن خوب یعنی چی
onion021.gif

:-"
vd7g2jj5lxw87l3vm86n.gif

خیلی هم خوب میدونیم قهرمان زن خوب یعنی چی
yahoo_65.gif
biggrin1.gif

نَمیشناسمشون
yahoo_37.gif

آخرین ویرایش:
عه عه چرا هنوز نظرسنجی عوض نشده
نظر من پرنس و دانته هست
هرکس موافقه لایک کنه
ایشااله که همه لایک کنن

بابا چرا هی یه چیزی رو قبول میکنین بعدش یه نفر یه چیزی میگه دوباره به شک میافتین؟؟؟
همین The Boss Vs. Sarah Karrigan رو بزارین سارا باس رو بترکونه حالی ببریم! بحث نداره دیگه! مرتضی جان شما که بایونتا رو با باس و سارا یکی میگیری (تازه بهتر هم میدونی) یا سری MGS و SC رو بازی نکردی یا دیگه خیلی خیلی عاشق بایونتا شدی (اونم از نوع شدید:d)

همین The Boss Vs. Sarah Karrigan رو بزارین سارا باس رو بترکونه حالی ببریم! بحث نداره دیگه!
چی رو میترکونید دیوار برلینه مگه:|:-/
مرتضی جان شما که بایونتا رو با باس و سارا یکی میگیری (تازه بهتر هم میدونی) یا سری MGS و SC رو بازی نکردی یا دیگه خیلی خیلی عاشق بایونتا شدی (اونم از نوع شدید:d)

بابا این خیلی عاشقه 8-|

مرتضی جان شما که بایونتا رو با باس و سارا یکی میگیری (تازه بهتر هم میدونی) یا سری MGS و SC رو بازی نکردی یا دیگه خیلی خیلی عاشق بایونتا شدی (اونم از نوع شدید:d)

بابا این خیلی عاشقه 8-|

روی تو لایحه ی مجلس حیرانی ماست
موی تو تبصره ی بند پریشانی ماست
صحبت از شهد لبت رونق صحن علنی ست
" سر ِ ما - شانه ی تو "حسرت پنهانی ماست
:d

عجب مسخره بازیه ها!!!
یه هفته نظرسنجی .. دو هفته انتخاب نظرسنجی بعدی!
بابا همون سارا و باس تایید شد دیگه .. معطل چی هستین؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or