X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ما تو تاپیک فعالیتی نداشتیم که بخوایم نظر بدیم ولی با این حال:d :
Solid Snake & Big Boss VS Dante & Vergil

یا همون The Boss VS Sarah Kerrigan

یه دوتا شخصیت کاملا بی ربط انتخاب کنین که رای دادن بهشون هم سخت باشه
مثلا کریتوس با بیگ باس :d

اصلا هرکول پوآرو در مقابل شرلوک هولمز:d
حيف كه تاپيك گيمينگ و مربوط به شخصيت بازي ها هستش وگرنه خودم تا لحظه آخر از اين مورد حمايت ميكردم:d
اگه مواردي كه آتوسا اعلام كرد قطعي هستش از همينجا حمايت خودم از Boss رو اعلام ميكنم.

top-10-women-in-gaming-L-Hx1TAo.jpeg

حيف كه تاپيك گيمينگ و مربوط به شخصيت بازي ها هستش وگرنه خودم تا لحظه آخر از اين مورد حمايت ميكردم:d
اگه مواردي كه آتوسا اعلام كرد قطعي هستش از همينجا حمايت خودم از Boss رو اعلام ميكنم.

خوب باید بدونی هم شرلوک هولمز بازیش هست هم پوآرو:d

کاشکی میشد به جز شخصیتا چیزای دیگه ای رو ربروی هم قرارداد.خیلی جالب میشد.همین الان کلی مورد به ذهنم رسید
ضمنا اگه یکمم به ژانر ادونچر اهمیت داده شه جای دوری نمیره.کلی بازی هست

کاشکی میشد به جز شخصیتا چیزای دیگه ای رو ربروی هم قرارداد.خیلی جالب میشد.همین الان کلی مورد به ذهنم رسید
ضمنا اگه یکمم به ژانر ادونچر اهمیت داده شه جای دوری نمیره.کلی بازی هست
بعله بعله حیف حیف که نسل جوان دیگه سام و مکس و Gray Brush=)) نمیشناسه! البته من خودم نسل جدیدم ولی نسل قدیمی بیشتر دوست دارم

پیشنهادای من ایناست
کریتوس -- بیگ باس
ناتان دریک -- اُلد اسنیک
مارکوس فنیکس -- مستر چیف
مکس پین -- اتزیو آدیتوره
بتمن -- کاپیتان شپرد

یعنی چیزایی که اصلا به هم مربوط نیست. یکم تنوع بدین. نمیشه همش یه جورایی به هم مربوط باشن
نکته مهمم این که اصلا دو تا انحصاری کنسول ها رو با هم نندازین. اگه انحصاری انتخاب می کنین باید واسه یه کنسول باشه. چون اینجوری غیرتی و تعصبی میشه رای ها.

پیشنهادای من ایناست
کریتوس -- بیگ باس
ناتان دریک -- اُلد اسنیک
مارکوس فنیکس -- مستر چیف
مکس پین -- اتزیو آدیتوره
بتمن -- کاپیتان شپرد

یعنی چیزایی که اصلا به هم مربوط نیست. یکم تنوع بدین. نمیشه همش یه جورایی به هم مربوط باشن
نکته مهمم این که اصلا دو تا انحصاری کنسول ها رو با هم نندازین. اگه انحصاری انتخاب می کنین باید واسه یه کنسول باشه. چون اینجوری غیرتی و تعصبی میشه رای ها.

انحصاری کنسولها رو قبلا هم با هم گذاشتیم و مشکلی واسه تاپیک پیش نیومده,اوجش دیگه ناتان و مارکوس بود!!!:d

----------------------------------

با این تریلر جدید استارکرفت الان دیگه اگه بین سارا و باس بذارین شانسی واسه باس نمیشه قائل شد!!!>:):d

انحصاری کنسولها رو قبلا هم با هم گذاشتیم و مشکلی واسه تاپیک پیش نیومده,اوجش دیگه ناتان و مارکوس بود!!!:d

----------------------------------

با این تریلر جدید استارکرفت الان دیگه اگه بین سارا و باس بذارین شانسی واسه باس نمیشه قائل شد!!!>:):d
مگه گفتم مشکلی پیش میاد؟
این نظر سنجی ها نتیجش از پیش مشخصه!! چیزی که خیلی واضحه اینه که فن های سونی خیلی بیشتر هستن و خوب شخصیت های قوی و زیادی هم دارن و مشخصه که برنده می شن. برای همین نباید این کار رو کرد

Boss چه ربطی به Big Boss داره:-/:دی

میگما میشه در مورد افرادی باشه که تو کاراکتر بتل یا نبودن یا 2 تا رای آوردن شوت شدن بیرون بشون اصلاً توجهی نشد!؟:(مثلاً بر و بکس استارکرفت سارا و جیم;;)

پ.ن:میبینم که مهدی بازگشته که>:d

مگه گفتم مشکلی پیش میاد؟
این نظر سنجی ها نتیجش از پیش مشخصه!! چیزی که خیلی واضحه اینه که فن های سونی خیلی بیشتر هستن و خوب شخصیت های قوی و زیادی هم دارن و مشخصه که برنده می شن. برای همین نباید این کار رو کرد

چیزی که شما اونجا گفتی این بود که تعصبی و غیرتی میشه رایها نه این که نتیجش مشخص هست!!
منم واسه همین گفتم مشکلی پیش نمیاد!!!

خوب باید بدونی هم شرلوک هولمز بازیش هست هم پوآرو:d
منظورم شخصيت هايي هستش كه از اصل و ريشه مربوط به بازي باشن نه اينكه بعدها براشون بازي ساخته شده باشه:d
Boss چه ربطی به Big Boss داره:-/:biggrin1:
مگه من گفتم ربط داره:d
مجتبي Boss كسي هستش كه حتي كوچك ترين طرفداراي سري MGS هم ستايشش ميكنن مطمئن باش انقدر طرفدار داره كه بتونه جلوي بقيه شخصيت ها وايسه:d

E3-2011-metal-gear-solid-3ds-screens-20110607092303840.jpg

مگه من گفتم ربط داره:d

الآت عرض میکنم خدمتتون منتهاش چون دراز نشه میندازم تو اسپویلر برات:دی
یه دوتا شخصیت کاملا بی ربط انتخاب کنین که رای دادن بهشون هم سخت باشه
مثلا کریتوس با بیگ باس :d
بعد:arrowd:

خلاصه اینکه ... بعله:دی

پ.ن:اون مجتبی رو هم ولش یه تریلر دیده الآن جوگیره:-":دی
پ.ن2:از امضای من تو نظر سنجی استفاده کنید ;;) >:d<

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or