PrinceofPersiα
کاربر سایت
RattleSnake VS People's Champ چطوره ؟ :dاصلا هرکول پوآرو در مقابل شرلوک هولمز:d
RattleSnake VS People's Champ چطوره ؟ :dاصلا هرکول پوآرو در مقابل شرلوک هولمز:d
حيف كه تاپيك گيمينگ و مربوط به شخصيت بازي ها هستش وگرنه خودم تا لحظه آخر از اين مورد حمايت ميكردم:d
اگه مواردي كه آتوسا اعلام كرد قطعي هستش از همينجا حمايت خودم از Boss رو اعلام ميكنم.
![]()
بعله بعله حیف حیف که نسل جوان دیگه سام و مکس و Gray Brushکاشکی میشد به جز شخصیتا چیزای دیگه ای رو ربروی هم قرارداد.خیلی جالب میشد.همین الان کلی مورد به ذهنم رسید
ضمنا اگه یکمم به ژانر ادونچر اهمیت داده شه جای دوری نمیره.کلی بازی هست
نمیشناسه! البته من خودم نسل جدیدم ولی نسل قدیمی بیشتر دوست دارمپیشنهادای من ایناست
کریتوس -- بیگ باس
ناتان دریک -- اُلد اسنیک
مارکوس فنیکس -- مستر چیف
مکس پین -- اتزیو آدیتوره
بتمن -- کاپیتان شپرد
یعنی چیزایی که اصلا به هم مربوط نیست. یکم تنوع بدین. نمیشه همش یه جورایی به هم مربوط باشن
نکته مهمم این که اصلا دو تا انحصاری کنسول ها رو با هم نندازین. اگه انحصاری انتخاب می کنین باید واسه یه کنسول باشه. چون اینجوری غیرتی و تعصبی میشه رای ها.
:dمگه گفتم مشکلی پیش میاد؟انحصاری کنسولها رو قبلا هم با هم گذاشتیم و مشکلی واسه تاپیک پیش نیومده,اوجش دیگه ناتان و مارکوس بود!!!:d
----------------------------------
با این تریلر جدید استارکرفت الان دیگه اگه بین سارا و باس بذارین شانسی واسه باس نمیشه قائل شد!!!:d
حيف كه تاپيك گيمينگ و مربوط به شخصيت بازي ها هستش وگرنه خودم تا لحظه آخر از اين مورد حمايت ميكردم:d
اگه مواردي كه آتوسا اعلام كرد قطعي هستش از همينجا حمايت خودم از Boss رو اعلام ميكنم.
![]()

مثلاً بر و بکس استارکرفت سارا و جیم
مگه گفتم مشکلی پیش میاد؟
این نظر سنجی ها نتیجش از پیش مشخصه!! چیزی که خیلی واضحه اینه که فن های سونی خیلی بیشتر هستن و خوب شخصیت های قوی و زیادی هم دارن و مشخصه که برنده می شن. برای همین نباید این کار رو کرد
منظورم شخصيت هايي هستش كه از اصل و ريشه مربوط به بازي باشن نه اينكه بعدها براشون بازي ساخته شده باشه:dخوب باید بدونی هم شرلوک هولمز بازیش هست هم پوآرو:d
مگه من گفتم ربط داره:dBoss چه ربطی به Big Boss داره:biggrin1:
مجتبي Boss كسي هستش كه حتي كوچك ترين طرفداراي سري MGS هم ستايشش ميكنن مطمئن باش انقدر طرفدار داره كه بتونه جلوي بقيه شخصيت ها وايسه:dبا این تریلر جدید استارکرفت الان دیگه اگه بین سارا و باس بذارین شانسی واسه باس نمیشه قائل شد!!!:d
مگه من گفتم ربط داره:d
بعد:arrowd:یه دوتا شخصیت کاملا بی ربط انتخاب کنین که رای دادن بهشون هم سخت باشه
مثلا کریتوس با بیگ باس :d
![]()

>:d<