X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نظرسنجی تمام شد پیروزی war این کاراکتر تسلیت عرض می کنم و به طرفدارانش تبریک می گم :دی
به زودی جمع بندی می کنیم
می ریم سراغ پیشنهادات شما دوستان برای سری بعد
علی که نیست و تا وقتی این تاپیک صاحب نداشته باشه نیشه رفت سراغ پیشنهادات بعدی من در حال پیگیری هستم تا وضع این تاپیک مشخص بشه

علی که نیست و تا وقتی این تاپیک صاحب نداشته باشه نیشه رفت سراغ پیشنهادات بعدی من در حال پیگیری هستم تا وضع این تاپیک مشخص بشه

علی به من پیام داد و گفت که هر دو تاپیک رو در دست بگیرم
پس Do Not Worry

کدوم جنب وجوش کدوم رقابت برادر کشی که رقابت نیست . والا ما نه بحثی دیدیم نه به چالشکشیدنی دیدیم نه چیز دیگه .من بخشی از داستان رو گفتم و بخشی رو از روی حدسیاتم گفتم ولی کسی نیومد حرفی بزنه خودمو خفه کردم بهترین عکسهارو پیدا کردم و گذاشتم کسی ندید . چند تا عکس طنز گذاشتم کسی کاری نکرد . کدوم جنب و جوش یادمه اون اوایل صاحب اصلی تاپیک گفت من دیگه به تاپیک نمی رسم خودتون یه کاریش بکنید انتخاب کاراکترارو گرفتم دستم و اصلا ولش کنید من چیزی یادم نمی اد (نه شکلکی نه ترولی)
خوب مشكل اينجاست كه اكثر بچه هايي كه به يكي از اين دوتا شخصيت راي دادن به اون يكي كاراكتر هم علاقه داشتن حالا ميزان اين علاقه بستگي به خود شخص داره و يه داستان جداست نمي خوام در موردش صحبت كنم. اما ببين هر دوي اين شخصيت ها از سوي يك نفر خلق شدن و هر دو از بهترين شخصيت پردازي هارو تو نوع خودشون دارن. حالا يكي به War بيشتر علاقه داره و يكي به Death. وقتي اين دوتا شخصيت اصل و ريشه مشتركي دارن و هر دو مورد تحسين و تمجيد عموم مردم قرار گرفتن توقع نداشته باش كه پاي ترول و Gif خاصي وسط كشيده بشه. از طرفي بچه ها هم بيشتر سعي داشتن تا احترام طرف مقابل رو رعايت كنن و شخصيت هاي مورد علاقه همديگر رو زير سوال نبرن.
اين تاپيك از همون اول دوتا صاحب داشت مهدي. يكي آتوسا و يكي هم علي نميشه گفت كدوم صاحب تاپيك هستن هر كدوم به اندازه خودشون براي تاپيك زحمت كشيدن و وقت گذاشتن.
خُب زدیم ترکوندیم و برنده شدیم برید خونه هاتون
yahoo_4.gif
برو نويد اينجا براي ما شعار نده:d

بازم می گم
والا ما نه بحثی دیدیم نه به چالشکشیدنی دیدیم نه چیز دیگه
اینجوری اینجا یه تاپیکه مرده به حساب میاد
دیگه کسی به حرف دیگران گوش می کنه :((
میتونست بهتر باشه
حالا برای نظرسنجی بعدی با اینکه وار عزیز رو خیلی دوست دارم و دوست داشتم با خدای جنگ کریتوس یه مبارزه داشته باشه ولی نشد
حالا پیشنهاد من دانته و کریتوس

یه یشنهاد دارم با توجه به عرضه DMC به نظرم Dante قدیمی و جدید میتونه جالب باشه :دی

یه یشنهاد دارم با توجه به عرضه DMC به نظرم Dante قدیمی و جدید میتونه جالب باشه :دی

خب معلومه دانته جدید کتلت میشه میره :shrewd:

ولی بیاین دانته جدید رو وارد تاپیک کنیم :shrewd: یادمه قبلا پیشنهاد دادم همه گفتین بذار DmC بیاد بعد :shrewd: بیاین اینم DmC :shrewd:

Bayonetta Vs New Dante
یا
New Dante Vs Old Dante
یا
New Dante Vs New Vergil
حال کنید پیشنهادات رو:دی

دانته و کریتوس
یا هیچکس دیگه )x
نظرتون راجب کاراکتر های مدرن چیه

اول از همه تبریک میگم برد وار رو به تک تک هموطنان عزیز و ارجمند:d ... خیلی رقابت نزدیک و حساس و خوبی بود ، Death هم رقیب خیلی شایسته ای بود و قبولش داریم:x
یه خبر خوب اینکه همونطور که میبینید بعد مدت ها تعداد رأی ها دوباره رفته بالای 100 تا :d دم همه شرکت کننده ها گرم:-bd ... امیدوارم دیگه کمتر نشه

در مورد نظرسنجی جدید بنظرم هنوز خیلی زوده واسه New Dante .... بزارید مثل همین دارکسایدرز یه مدت از عرضه بازی بگذره و نسخه pcش هم بیاد تا اکثرا بازیش بکنن بعد ...
الآن بدجور هوس کردم به این پرنس رأی بدم!:d آقا یکی رو پیدا کنید بندازید جلو Prince of Persia تا من برم به رفیق خودم رأی بدم!:d بیچاره تاحالا تو هیچ نظرسنجی نبوده:-s
نظرتون چیه Dante رو بزاریم جلوی Prince of Persia ؟؟؟؟ :d

59vthuv8s959w5p7k4nn.jpg

اگه قراره prince تو نظرسنجی ای باشه، تو رو خدا بزارید واسه بعد از امتحان های من [-o<
اگه می خواهید این ترم من واحدهام تموم میشه نکنید این کار رو...
( هر چند می دونم در غیاب من هم برنده مشخصه:d )

اول از همه تبریک میگم برد وار رو به تک تک هموطنان عزیز و ارجمند:d ... خیلی رقابت نزدیک و حساس و خوبی بود ، Death هم رقیب خیلی شایسته ای بود و قبولش داریم:x
یه خبر خوب اینکه همونطور که میبینید بعد مدت ها تعداد رأی ها دوباره رفته بالای 100 تا :d دم همه شرکت کننده ها گرم:-bd ... امیدوارم دیگه کمتر نشه

در مورد نظرسنجی جدید بنظرم هنوز خیلی زوده واسه New Dante .... بزارید مثل همین دارکسایدرز یه مدت از عرضه بازی بگذره و نسخه pcش هم بیاد تا اکثرا بازیش بکنن بعد ...
الآن بدجور هوس کردم به این پرنس رأی بدم!:d آقا یکی رو پیدا کنید بندازید جلو Prince of Persia تا من برم به رفیق خودم رأی بدم!:d بیچاره تاحالا تو هیچ نظرسنجی نبوده:-s
نظرتون چیه Dante رو بزاریم جلوی Prince of Persia ؟؟؟؟ :d

59vthuv8s959w5p7k4nn.jpg

هرچی کیان بگه ...
منم میگم پرنس رو به جون دانته بندازیم .. رقابتی میشود بس خفن و غیر قابل پیش بینی ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or