X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مقاماتی که Death رو انتخاب کردن بیشتر هستن, شما هم به مرگ رای بدید تا رستگار بشید:دی

ID های یدکیم را نمی خوام رو کنم :d ، خودتون بیاید به WAR رای بدید تا تو کسری از ثانیه نتیجه را 90 به 10 نکردم :-l

چون War خشن تره من بهش رای دادم. >:d<
تو چهره اش ابهت عجیبی داره که Death نداره. خیلی دوستش دارم.
Darksiders_War_Wallpaper-by_marioluevanos.jpg

واای(!!!) بر شما انسان‌های فانی که دل‌مشغولی‌های زندگی مادی، چشمتون رو بر حقایق زندگی بسته. لحظات آخر به پاش خواهید افتاد. وقتی مردمک چشماتون به بالا میچرخه و زبونتون به کف دهنتون می‌چسبه، جونتون رو میگیره... و شما به "وار" رای دادید.
:d

اول از همه تبريك ميگم به طرفداراي گل War كه به مراد دلشون رسيدن و شخصيت محبوبشون پيروز شد.
دوم تشكر ميكنم از بچه هاي عزيز جبهه خودي ( Death ) كه انقدر زحمت كشيدن و تا لحظه آخر از شخصيت محبوبشون دفاع كردن و اجازه ندادن كه كمر DeaTH بشكنه. اميدوارم كه تو نظرسنجي هاي بعدي شانس باهاشون يار باشه و به پيروزي هايي بزرگ برسن.
و در آخرم تشكر ميكنم از تمامي دوستان گلم كه با 108 راي تاپيك رو به جنب و جوش انداختن و رقابتي زيبا و جذاب رو رقم زدن.

منم بنابر رسم احترام اين بار چيزي پيشنهاد نميدم و سعي ميكنم تا از ايده هاي دوستان بهره ببرم.

فقط يكي دوتا از دوستان كه حسابي برادركشي كردن طرف حسابشون با آرشه. مي تونن به پروفش رجوع كنن كه مي خواد حسابي سوپرايزشون كنه:d:-"

در آخرم تشكر ميكنم از تمامي دوستان گلم كه با 108 راي تاپيك رو به جنب و جوش انداختن و رقابتي زيبا و جذاب رو رقم زدن
کدوم جنب وجوش کدوم رقابت برادر کشی که رقابت نیست . والا ما نه بحثی دیدیم نه به چالشکشیدنی دیدیم نه چیز دیگه .من بخشی از داستان رو گفتم و بخشی رو از روی حدسیاتم گفتم ولی کسی نیومد حرفی بزنه خودمو خفه کردم بهترین عکسهارو پیدا کردم و گذاشتم کسی ندید . چند تا عکس طنز گذاشتم کسی کاری نکرد . کدوم جنب و جوش یادمه اون اوایل صاحب اصلی تاپیک گفت من دیگه به تاپیک نمی رسم خودتون یه کاریش بکنید انتخاب کاراکترارو گرفتم دستم و اصلا ولش کنید من چیزی یادم نمی اد (نه شکلکی نه ترولی)

نظرسنجی تمام شد پیروزی war این کاراکتر تسلیت عرض می کنم و به طرفدارانش تبریک می گم :دی
به زودی جمع بندی می کنیم
می ریم سراغ پیشنهادات شما دوستان برای سری بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or