فعلا همه باید مرحله زیبای زاییدن زیر امتحانات رو پشت سر بگذارن و خودم اولین نفرشون هستم و فردا به استقبال این مرحله میرم

تونی امروز یه وقت بذار تاپیک اول رو تمیز کن خداییش حالم بد شد دیدمش!
جیسون برودی ؟ شلغم ؟!!! اونوقت چرا؟از کلوب 3 نفری Bethesda The Great اخراجت کنم؟!برا چی میخوای corvo رو لهش کنی آخه!؟
یه چیزی بگم؟!
الآن که مرتضی گفت corvo بیایم 2 تا کاراکتر مخصوص 2012 رو با هم بگذاریم
مثلاً Vaas یا Corvo یا Handsome Jack یا افراد این تیپی باشن البته از این مثال هایی که زدم 2 تا بدمن بودن یکی هم کاراکتر اصلی بازی زیاد به هم نمیخوردن،هندسام جک هم باشه دیگه 2تا بوردلندزی پشت هم نمیشه،خلاصه برای مثال این ها رو گفتم
متاسفانه FC3 فقط کاراکتر منفی هاش خوب بودن Jason Brody در حد شلغم پخته هم کاراکتر نشد

:d )برادر کشی نکنیم چیکار کنیم؟ :dچقدر بگم برادر کشی نکنین انگار ذات شماروبا برادرکشی ساختن

چقدر بگم برادر کشی نکنین انگار ذات شماروبا برادرکشی ساختناگر جنگ و مرگ بیوگرافی هاشون موجوده که من به شدت موافقم! :d
فکر میکردم آماده نیست و الان چون فصل امتحانه سخت نگیریم به بچه ها :d ولی علی بریم تو کارش
البته من پیشاپیش به جنگ رای میدم! و بیوگرافی مرگ رو هم نمیخونم چون هنوز بازی نکردم و اسپویل میشه(ولی روزی روزگاری بازی خواهم کرد:d )
دوست عزیز رضا جان چرا توحین میکنی زود تند سریع ویرایش کن .مرد باش حتی به دشمنت هم توحین نکنآقا جان من این دو تا اسکول رو نزارین(جنگ و مرگ) به شدت از darksiders بدم میاد![]()
ببخشیددوست عزیز رضا جان چرا توحین میکنی زود تند سریع ویرایش کن .مرد باش حتی به دشمنت هم توحین نکن

داداش نه دست شمائـه نه دست من. رای اکثریت از همه مهم تره. فعلا دوستان نظرشون رو میگن تا یه جمع بندی کلی داشته باشیم.آقا جان من جنگ و مرگ رو نزارین.
امير تو كه تو جبهه متحد باشي اصلا يه آرامش خاصي به آدم دست ميده نميدونم چرا:d حالا مي خواي بري به War راي بدي چي بشه مرد مومن؟:d ديدگاهت رو عوض كن به اين فكر كن كه وقتي War تو بدترين شرايط بود Death ظهور كرد و قدرت خودش رو نشون دادالبته من پیشاپیش به جنگ رای میدم! و بیوگرافی مرگ رو هم نمیخونم چون هنوز بازی نکردم و اسپویل میشه(ولی روزی روزگاری بازی خواهم کرد:d )

:d