X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عاقا من زياد اينجا فعاليت ندارم ولى يه نظر بدم بد نيست.

به نظرم الان همين War vs Death رو آتيششو بزنين بعد که تموم شد چون DmC اومده بريد new dante vs new vergil يا new dante vs old dante (dmc3) يا new vergil vs old vergil...

تو هم که همش میخوای DmC رو به چالش بکشی:((
دوتا کاربر رو به نظر سنجی بذاریم :-/ :دی !

از بر و بکسی هم باشن که تو این 1 ماه اخیر از خودشون عکس گذاشته باشن:-"

تو هم که همش میخوای DmC رو به چالش بکشی:((

از بر و بکسی هم باشن که تو این 1 ماه اخیر از خودشون عکس گذاشته باشن:-"
اتفاقا توی برنامه کاریمون بود که دانته و ورجیل جدید رو بعد از عرضه بازی بندازیم به جون هم:d

نتیجه دانته قدیم و جدید که تابلویه,شاید وقتی همه بازی رو تجربه کردن نتیجه متفاوت باشه ولی الان حتی طرفدارای بازی جدید هم به دانته قدیمی رای میدن!!:d

البته اینم حرفیه. ما اگر اینا رو بندازیم جلوی هم، همه که ماشالله از قیافه دانته بدشون میاد، پس به ورجیل رای میدن. اما مشکلی که اینجا هست اینه که یه سری اصلا به عنوان نظر سنجی هم نگاه نمیکنن و فکر میکنن دانته قدیمی هست و فرتی رای میدن

Corvo vs Chell
یا
Corvo vs Dr. Freeman

(که البته توی این دومیه Corvo کتلت میشه :دی)
:دی

آخرین ویرایش:
Corvo vs Chell
یا
Corvo vs Dr. Freeman

(که البته توی این دومیه Corvo کتلت میشه :biggrin1:)
:biggrin1:

از کلوب 3 نفری Bethesda The Great اخراجت کنم؟!:-//:):|:-w:دی برا چی میخوای corvo رو لهش کنی آخه!؟:((

یه چیزی بگم؟!:دی
الآن که مرتضی گفت corvo بیایم 2 تا کاراکتر مخصوص 2012 رو با هم بگذاریم:-?

مثلاً Vaas یا Corvo یا Handsome Jack یا افراد این تیپی باشن البته از این مثال هایی که زدم 2 تا بدمن بودن یکی هم کاراکتر اصلی بازی زیاد به هم نمیخوردن،هندسام جک هم باشه دیگه 2تا بوردلندزی پشت هم نمیشه،خلاصه برای مثال این ها رو گفتم:دی

متاسفانه FC3 فقط کاراکتر منفی هاش خوب بودن Jason Brody در حد شلغم پخته هم کاراکتر نشد

ببخشید اینو میپرسم هیچوقت نظرسنجی Big Boss Vs. Solid Snake رو داشتیم؟اگه بین این دو یدونه بزارید خیلی خوب میشه.درسته سخته و اختلافشون کمه ولی تعداد رای ها زیاده و کلا" بنظرم عالیه اینجوری.خودم هم واقعا" واسم سواله که اکثریت کدوم رو بیشتر میپسندن

Corvo vs Dr. Freeman
Corvo Attano زیاد شناخته شده نیست و احتمالاً شانس Dr. Freeman با توجه به سابقش بیشتره.
به نظر من در حال حاضر Death در مقابل War می تونه بهترین انتخاب باشه.

ببخشید اینو میپرسم هیچوقت نظرسنجی Big Boss Vs. Solid Snake رو داشتیم؟اگه بین این دو یدونه بزارید خیلی خوب میشه.درسته سخته و اختلافشون کمه ولی تعداد رای ها زیاده و کلا" بنظرم عالیه اینجوری.خودم هم واقعا" واسم سواله که اکثریت کدوم رو بیشتر میپسندن

بله بوده و فک میکنم Solid بابایی رو برد:دی

الان چند دوره متوالي هست كه قراره Death و War بيوفتن مقابل هم اما قسمت نميشه باز نظر دوستان در مرحله اول قرار داره و اهميتش خيلي بيشتره ولي فكر كنم اكثريت هم با اين نظر سنجي موافق هستن و بهترين گزينه باشه.
من خودم هيچ علاقه ي خاصي به اين دوتا شخصيت ندارم ولي خوب به نظرم حقشونه كه تو نظرسنجي شركت داده بشن.

tales-from-darksiders-2-horsemen.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or