X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما دیگه از کتلت گذشتین و الان پیتزا 2 نون اونم از نوع تنوریش هستین:biggrin1:
اصلا فکرشو نمیکردم یه دفعه Nitro بزنیم و 13 رای جلو بیوفتیم:biggrin1: این کیان زهر خودشو ریخت:biggrin1:
شاعر میگه:
کلپ که Aaaaaaaaaaaan Open! میگفتی همه عمر / دیدی که چگونه ولت وانگهی دریا شد؟:biggrin1:

پیتزا که خوش مزه تره :دی ها ها ما کیفیت رو به کمیت ترجیح میدیم :دی برو بسوزیـه :دی ! اون هم تنوری دیگه عالی :دی !

1 بار جستی وتلی 2 بال جستی وتلی دیگر یک بد اس میزنه توس سرت وتلی :دی !

همین Aaaaaaaaaand Open کلی توش معنی داشت نمی فهمی دیگر :دی !

سلام به همه من تازه به این تایپک پیوستم و تقریبا از اول بیشتر صفحه ها رو دیدم و بخش لارا و ناتان خیلی عالی بود.دمه همتون گرم

عجب... دیر رسیدم انگار! مهم نیست، فعلا اینو داشته باشید که نمایانگر وضع موجود(:d)ــه:

video_games_boss_science_fiction_portal_wheatley_desktop_1920x1080_hd-wallpaper-1582488.png

جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان !!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟ ژامبارژان :d

چجوری شد؟؟ نظرسنجی یهویی عوض شد من اصلا فکر کردم از قبل این یارو ( آدم که نیست البته:d ) Clatrob برنده شده و دیگه تموم هست :-o

عجب نظرسنجی بود

یه چند تا از حرفایی که میزنه رو بذارم، بپاچیم به سقف:d:

اینا اول بازی قبل از اینکه وارد اتاق بشه:

• "Hello? Anyone in there?"
  • "Helloooo?"
  • "Are you going to open the door? At any time?"
  • "Hello? Can y--no?"
  • "Are you going to open this door? Because it's fairly urgent."
  • "Oh, just open the door! [to self] That's too aggressive. [loud again] Hello, friend! Why not open the door?"
  • "[to self] Hm. Could be Spanish, could be Spanish. [loud again] Hola, amigo! Abre la puerta! Donde esta--no. Um..." =)) (خوشم میاد با خودش زمزمه میکنه:d)
  • "Fine! No, absolutely fine. It's not like I don't have, you know, ten thousand other test subjects begging me to help them escape. You know, it's not like this place is about to EXPLODE."
  • "Alright, look, okay, I'll be honest. You're the LAST test subject left. And if you DON'T help me, we're both going to die. Alright? I didn't want to say it, you dragged it out of me. Alright? Dead. Dos Muerte."

=======================

بقیه-شو برید اینجا بخونین:d الان نگاه کردم دیدم این موجود در طول بازی خیلی فک میزنه:d:

Wheatley voice lines - Portal Wiki
یکی از قشنگ ترین بخش هایی که Wheatley زیادی حرف میزنه به نظرم اینجا بود :
یه جایی بود که میشد توش سقوط کرد و به Chell گفت برگرد اینجا ! :دی خب هیچ گیمری در حالت عادی نباید برگرده ولی Wheatley انقدر باحال صحبت میکرد که فکر کنم اکثر گیمرها برن اونجا ببینن چی میشه ! منم رفتم و بعدش Wheatley یک خزعبلاتی گفت که دل و روده ـم داشت میترکید ! :دی
گفت : پیش خودت داری میگی چرا بپرم پایین ؟! خب من بهت میگم. پدر و مادرت اون پایین منتظرت هستن !!! =)) یه آسانسور هم برای فرار اونجا وجود داره !!!!! lol
بعد اگه همین طور اونجا می ایستادی و تکون نمیخوردی ، به چرت و پرت گفتنش ادامه میداد و میگفت : چند تا پسر هم اونجا هستن و شاید حتی یه دوست پسر پیدا کنی !!! =)) =)) =))
آخرش دیگه گفتم بپرم ببینم چی میشه ، بنده خدا Wheatley کلی ذوق کرد و گفت : اصلاً فکر نمیکردم این کار رو بکنی ! :دی
البته یه Achievement مفتی هم بعد از پریدن گیرمون اومد ! :دی

یکی از قشنگ ترین بخش هایی که Wheatley زیادی حرف میزنه به نظرم اینجا بود :
یه جایی بود که میشد توش سقوط کرد و به Chell گفت برگرد اینجا ! :دی خب هیچ گیمری در حالت عادی نباید برگرده ولی Wheatley انقدر باحال صحبت میکرد که فکر کنم اکثر گیمرها برن اونجا ببینن چی میشه ! منم رفتم و بعدش Wheatley یک خزعبلاتی گفت که دل و روده ـم داشت میترکید ! :دی
گفت : پیش خودت داری میگی چرا بپرم پایین ؟! خب من بهت میگم. پدر و مادرت اون پایین منتظرت هستن !!! =)) یه آسانسور هم برای فرار اونجا وجود داره !!!!! lol
بعد اگه همین طور اونجا می ایستادی و تکون نمیخوردی ، به چرت و پرت گفتنش ادامه میداد و میگفت : چند تا پسر هم اونجا هستن و شاید حتی یه دوست پسر پیدا کنی !!! =)) =)) =))
آخرش دیگه گفتم بپرم ببینم چی میشه ، بنده خدا Wheatley کلی ذوق کرد و گفت : اصلاً فکر نمیکردم این کار رو بکنی ! :دی
البته یه Achievement مفتی هم بعد از پریدن گیرمون اومد ! :دی

sa8mzlowo9lvujx0et7r.gif

یه صحنه ای که من یادمه خیلی بهش خندیدم توی یکی از مراحل آخر بازی بود. توی یکی از اون مراحل GlaDOS به Chell توضیح میده که هوش مصنوعی اداره کننده این مرکز طوری طراحی شده که به طور دیوانه وار عاشق تست کردن سوژه ها برای تولید علم و دانش جدیده، و عمدا یه طوری طراحی اش کردند که اگر سوژه ها رو تست نکنه یه حس خیلی آزاردهنده شبیه به احساس خارش آدم ها در اون به وجود میاد و این خارش هی شدید و شدیدتر میشه و به تست های پیچیده تری برای ساکت کردنش احتیاجه! Wheatley هم که کنترل مرکز رو دستش گرفته شدیدا داره اذیت میشه و نمی دونه چه خاکی به سرش بریزه! اول یه 3-2 تا تست طراحی می کنه که چون موجود اسکلی هستش خیلی ساده از آب در میان (در حد یه پرتال زدن دم در خروجی) و در عرض 30 ثانیه حل میشن! بعد می بینه که این تست ها فایده نداره، شروع می کنه به کش رفتن تست های GlaDOS! یادمه توی یکی از اتاق های تست وارد شدم، GlaDOS شاکی شد که این تستی که به اسم خودت داری تحویل مردم میدی که مال منه! ویتلی گفت: نه خیر! به اون کلمه "TEST" روی دیوار نگاه کن! اون کلمه که کاملا جدیده و قبلا نبوده!
zpegddriu5hj9pb8k8kr.gif

آخرین ویرایش:
فقط این ویدیو رو ببینین تا به عظمت این موجود پی ببرین!!
Captrap insane mission
مجتبي اين لينكت براي من باز نميشه/:)
مرتضی تو هم به عنوان خائن سال مشخص شدی:d تبریک میگم:d
مري به حرفش گوش نده به عنوان كاربر محبوب قلب ها انتخاب شدي:d
-----
من نميدونم داستان چيه مثل اينكه راي آريا 10 تا حساب شده :-?:d آريا بيا شفاف سازي بكن:d
-----
من باز چند روز به اينجا سر نزدم و شخصيت محبوبم به خاك و خون كشيده شد:|اين بود آرمان هاي ما؟:|چطور دلتون اومد قلب يه ربات كوچيك و معصوم مثل claptrap رو بشكونيد؟ مگه نميدونيد اون قلبش از آشغال نوشابست و سريع ميشكنه؟

1351538383_claptrap_in_love_by_mattbachnick.jpg

منم تو خونه يه claptrap دارم ازش عين پسر خودم مراقبت ميكنم به خاطر تولدش هم مي خواستم نتيجه اين نظرسنجي رو بهش نشون بدم ولي قبلش رو شكونديد:(

48_stacjakultura_1353626726.jpg

به Claptrap راي بده خير دنيا و آخرت رو ميبيني:d

جدی/:)علاوه بر خیر دنیا و اخرت تروفی نمیدن؟؟؟:d
:d

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 PM ارسال شده بود ----------

به Claptrap راي بده خير دنيا و آخرت رو ميبيني:d

این یارو که عقب هست:d
پس باید به اون یکی رای بدم:d
Wheatley:d

جدی/:)علاوه بر خیر دنیا و اخرت تروفی نمیدن؟؟؟:d
:d

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 PM ارسال شده بود ----------

این یارو که عقب هست:d
پس باید به اون یکی رای بدم:d
Wheatley:d
اگر باهاش رفیق باشی،تروفی هم میدن! :d
39E.jpg

Up High, Down Low
Gave Claptrap a high five

40 تا عکس توی این 5 صفحه ی اخیر از 2تاشون رد و بدل شده :d ولی چون قراره به Claptrap رای بدی،همین عکس تروفی خودش میباشد :-" :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or