مرتضی با این عکسی که از Lady گذاشتی توقع هم داری که مردم بیان به Bayonetta رای بدن؟؟:d
خودش رفته تو جناح LADY انتظار هم داره کسی پیدا بشه که به Bayonetta رای بده

ادامه بدم؟!![]()
نیکی و پرسش!؟
آخرین ویرایش:
مرتضی با این عکسی که از Lady گذاشتی توقع هم داری که مردم بیان به Bayonetta رای بدن؟؟:d

ادامه بدم؟!![]()
خودش رفته تو جناح LADY انتظار هم داره کسی پیدا بشه که به Bayonetta رای بده![]()
سایت شیلتر میشه میره ها!
خب مجبورم نکنین عکس خفن از Bayonetta بذارم.سایت شیلتر میشه میره ها!
![]()
یه نمونه:
![]()
ادامه بدم؟!![]()
سلام
من چجوری میتونم اینجا شرکت کنم
من بلد نیستم نوبتش چجوری هست
نخندینا:d
من چجوری میتونم شرکت کنم؟نه بابا خنده چیه دوست عزیز![]()
هنوز نظرسنجی عوض نشده ولی تا چندساعت دیگه نظرسنجی بالای همین تاپیک عوض میشه و میتونید به گزینه مورد نظرتون رای بدید ( قبلا هر مسابقه یه هفته طول میکشید الان دیگه نمیدونم چطوری شده)
هنوز هم همون جورهنه بابا خنده چیه دوست عزیز![]()
هنوز نظرسنجی عوض نشده ولی تا چندساعت دیگه نظرسنجی بالای همین تاپیک عوض میشه و میتونید به گزینه مورد نظرتون رای بدید ( قبلا هر مسابقه یه هفته طول میکشید الان دیگه نمیدونم چطوری شده)
من چجوری میتونم شرکت کنم؟![]()
هنوز هم همون جوره![]()
@ میلاد
همونطور که علی دانته ی عزیز اشاره کرد وقتی نظرسنجی اون بالا فعال شده شما رای میدید و شرکت می کنید و بعد اینجا نظرتون در مورد کاراکتر مورد علاقتون رو میگید![]()
من فکر میکردم من باید عکس بذارم برای همین پرسیدم:dهنوز نظرسنجی عوض نشده و هیچکس نمیتونه شرکت کنه ، تا چندساعت دیگه وقتی عوض شد میتونید توی همین تاپیک به شخصیت مورد نظرتون رای بدید![]()
پ.ن : اِ آتوسا هم همین رو گفته بود![]()
ما که از این ضعیفه ها خوشمان نمی آید،در قبال یک کیسه طلا ، رای خود را می فروشم:d
اقا دو طرف بهترین عکس های دو تا بانو رو برای من PM کنن هر کدوم بهتر بود من به اون رای میدم و تا اخر رای گیری ازش دفاع سر سخت میکنم :d
البته میدونید منظورم چجور عکس هایی هست:d
هر چقدر دلت میخواد از بیونتا دفاع کن