X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مرتضی با این عکسی که از Lady گذاشتی توقع هم داری که مردم بیان به Bayonetta رای بدن؟؟:d

خودش رفته تو جناح LADY انتظار هم داره کسی پیدا بشه که به Bayonetta رای بده:|

ادامه بدم؟!
biggrin1.gif

نیکی و پرسش!؟
yahoo_5.gif

آخرین ویرایش:
مرتضی با این عکسی که از Lady گذاشتی توقع هم داری که مردم بیان به Bayonetta رای بدن؟؟:d

خودش رفته تو جناح LADY انتظار هم داره کسی پیدا بشه که به Bayonetta رای بده:|

خب مجبورم نکنین عکس خفن از Bayonetta بذارم. ;;) سایت شیلتر میشه میره ها! :دی
یه نمونه:
68140385371749016496.jpg

ادامه بدم؟!:دی

سلام;;)
من چجوری میتونم اینجا شرکت کنم:)
من بلد نیستم نوبتش چجوری هست:|
نخندینا:d

نه بابا خنده چیه دوست عزیز :دی

هنوز نظرسنجی عوض نشده ولی تا چندساعت دیگه نظرسنجی بالای همین تاپیک عوض میشه و میتونید به گزینه مورد نظرتون رای بدید ( قبلا هر مسابقه یه هفته طول میکشید الان دیگه نمیدونم چطوری شده :دی )

هنوز نظرسنجی عوض نشده ولی تا چندساعت دیگه نظرسنجی بالای همین تاپیک عوض میشه و میتونید به گزینه مورد نظرتون رای بدید ( قبلا هر مسابقه یه هفته طول میکشید الان دیگه نمیدونم چطوری شده :دی )
من چجوری میتونم شرکت کنم؟:)

آخرین ویرایش:

هنوز هم همون جوره :دی

@ میلاد

همونطور که علی دانته ی عزیز اشاره کرد وقتی نظرسنجی اون بالا فعال شده شما رای میدید و شرکت می کنید و بعد اینجا نظرتون در مورد کاراکتر مورد علاقتون رو میگید :دی

من چجوری میتونم شرکت کنم؟:)

هنوز نظرسنجی عوض نشده و هیچکس نمیتونه شرکت کنه ، تا چندساعت دیگه وقتی عوض شد میتونید توی همین تاپیک به شخصیت مورد نظرتون رای بدید ;)

پ.ن : اِ آتوسا هم همین رو گفته بود :دی

هنوز هم همون جوره :دی

@ میلاد

همونطور که علی دانته ی عزیز اشاره کرد وقتی نظرسنجی اون بالا فعال شده شما رای میدید و شرکت می کنید و بعد اینجا نظرتون در مورد کاراکتر مورد علاقتون رو میگید :دی

هنوز نظرسنجی عوض نشده و هیچکس نمیتونه شرکت کنه ، تا چندساعت دیگه وقتی عوض شد میتونید توی همین تاپیک به شخصیت مورد نظرتون رای بدید ;)

پ.ن : اِ آتوسا هم همین رو گفته بود :دی
من فکر میکردم من باید عکس بذارم برای همین پرسیدم:d
پس اینجوری هست:d
هر دفعه کاراکتر ها عوض میشه درسته؟

ما که از این ضعیفه ها خوشمان نمی آید،در قبال یک کیسه طلا ، رای خود را می فروشم:d

بذارید نوبت nate بشه اونوقت من میگم طرفدار یعنی چی:d

---------- نوشته 27-11-2012 در 12:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 26-11-2012 در 11:58 PM ارسال شده بود ----------

ما که از این ضعیفه ها خوشمان نمی آید،در قبال یک کیسه طلا ، رای خود را می فروشم:d

:d:d:d
ما هم با یک کیسه طلا

اقا دو طرف بهترین عکس های دو تا بانو رو برای من PM کنن هر کدوم بهتر بود من به اون رای میدم و تا اخر رای گیری ازش دفاع سر سخت میکنم :d

البته میدونید منظورم چجور عکس هایی هست :>:d

اقا دو طرف بهترین عکس های دو تا بانو رو برای من PM کنن هر کدوم بهتر بود من به اون رای میدم و تا اخر رای گیری ازش دفاع سر سخت میکنم :d

البته میدونید منظورم چجور عکس هایی هست :>:d

اشتباه اومدی وحید

Lady ما از اوناش نیست :| هر چقدر دلت میخواد از بیونتا دفاع کن :دی

پ.ن : اگه این حرفت به گوش دانته میرسید که الان تیکه بزرگت گوشت بود :دی هرچند با شناختی که من از دانته دارم احتمالا یه کپی از عکسها رو ازت میگرفت ، لول =))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or