X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب این هم راسته چون کتوومن از فیلم بتمن 2 سال 1992 وارد جریان شد که این شککلی بودش

نه آرمین جان:
The original and most widely known Catwoman, Selina Kyle, first appears in Batman #1 (Spring 1940) in which she is known as The Cat. She is an adversary of Batman, known for having a complex love-hate (often romantic) relationship with him.

مستقیما از ویکیپدیا! بدون دخل و تصرف!:d

طبق سنت تاپیک :d کسی که بیشترین لایک رو بخوره برای نظر سنجی بعدی انتخاب میشه و تا حالا پست من بیشترین لایک رو خورده :laughing::shrewd:
تبریک
Harley Quinn می برد.:dحالا برای دور بعدی سلنا گومز و جاستین بیبر :d :d

مستقیما از ویکیپدیا! بدون دخل و تصرف!:d

باو با فن بتمن رو به رو نشو :دی:d

اولین سری فیلم بتمن از سال 1989 بوده که کت وومن در اون فیلم حضور نداشته.:|

نمیدونم چرا ویکی اینو نوشته...

میتونین Ho*t ترین شخصیت های زن کمیک بوک رو هم بزارین :دی کی ه*ات تره :دی

رأی من از همین الان Emma Frost هست بعدش Blackcat :d

شما احیانا در جریان هستی که این شخصیت ها از کجا اومدن دیگه؟

منظورش از
Batman #1 (Spring 1940)
کمیک بتمن بوده نه فیلم. اینم درمورد فیلم:
The first feature film to include an adaptation of Catwoman was Batman, produced immediately after production of the first season of 1966 television series of the same name.
اولین حضورش برمی گرده به سال 1966. اولین حضور هارلی هم تو Animated Series بوده در سال 1992 :
She was first introduced on September 11, 1992, in Batman: The Animated Series, and later adapted into DC Comics' Batman comic books.
اگه بحث تاریخ باشه کلا کت وومن خیلی زودتر از هارلی معرفی شده.
توجه: این پست صرفا جهت شفاف سازی بوده و هیچ گونه نیت فن-محوری در آن دخالت نداشته است!

کمیک بتمن بوده نه فیلم. اینم درمورد فیلم:

خوب بگو چون من اشنایی چندایی با کمیک اولیه بتمن نداشتم;)

شما احیانا در جریان هستی که این شخصیت ها از کجا اومدن دیگه؟
پ ن پ: از رو هوا اومدن:d

داستان هر کدوم رو بخواین میتعریفم نیخواین از کت خانم بشروعم:d

باز هم اینترنت خراب شد و نرسیدم*:|
به هر حال بود و نبود من زیاد فرقی نداشته مثل اینکه*:d
ما داریم میبریم>:) اصلا فکرشم نمیکردم Harley Quinn این همه طرفدار داشته *باشه
دو روز دیگه مونده به اتمام، ولی دو روز خیلی زیاده !*:d

خوب تا اينجاي كار كه هارلي با 11 تا راي جلو افتاده هر دو شخصيت خيلي خوب راي آوردن جا داره به هردوطرف تبريك بگم ديگه چيزي به پايان نظرسنجي نمونده هردو شخصيت عالي بودن خيلي خوب راي آوردن بايد ببينيم تو نظرسنجي بعدي چه كسايي شركت دارن...

صرفاً به مناسبت برد هارلی:

اندر احوالات لیلای مجنون دنیای کمیک و بازی‌های رایانه‌ای آورده‌اند:

آنکه دکتر است و دانا، آنکه چهره‌اش به گل مانا، آنکه عقلش از عشق معدوم، آنکه عهدش به J معلوم، آنکه هر کجایش به یک رنگ، آنکه برپای بتمن چون سنگ، آنکه گفتارش می‌کند مغلوب، آنکه رفتارش می‌کند مجذوب، آنکه خوب رویان به پیشش هیچ، آنکه بر مغز بتمن چون پیچ، آنکه کلاً نرم و می‌زند پشتک، آنکه بر دیوار عشق ‌می‌زند جفتک، آنکه را به را میدهد کیس، آنکه آبنبات را می‌زند لیس، آنکه اسم‌ها را می‌کند ناقص، آنکه دارد نگاه نافذ، آنکه J را بُوَد طالب، آنکه B را بُوَد غالب، آنکه بر دشمنان J خشمگین، آنکه جیغ‌هایش همه سهمگین، آنکه در راه عشق مجنون، آنکه بر مرگ J محزون، آنکه دستور می‌دهد به (Twin(s، نام او شد هارلی کویین!

71931419432684778311.jpg

بدو گفتند که عده‌ای تو را با CW قیاس کردند، در پاسخ گفت: ! May be they thought I am a whore or a thief

میگم برا نظر سنجی بعدی Eli vs joel هم میتونه خوب باشه.

بابا بازی هنوز نیومده چرا اینقدر بیش از اندازه هایپ شدین آخه؟! همون Whealethy VS Johnson که من گفتم خوب بود دیگه!
1- هر دوتاشون Side-Kick هستن.
2-هردوتاشون شوخ طبعن.
3- هر دوتاشون لهجه ی انگلیسی غلیظ دارن!
4- و مهم تر اینکه هیچ کدومشون آدم نیستن!
بیوگرافی جانسون هم با من اگه کسی برای Whealethy بیوگرافی ننوشت اونم با من!
خداوکیلی نظرسنجی قشنگی می شه مخالفت نکنین.

SENATOR PALPETINE VS MASTER YODA
LUKE SKYWALKER VS ANAKIN SKYWALKER
ANAKIN VS OBI WAN KENOBI
و
LUKE SKY WALKER VS HARRY POTTER:d
پ.ن:ANAKIN همون Darth Vader ه.یه JEDI خفن بوده که بعد از اینکه زنش(PADME)حامله میشه,به دلیل اینکه زنش مشکوک به مرگ در هنگام زایمان بوده,با SENATOR PALPETINE همکاری می کنه.چون که اون (که اول JEDI بوده بعد SITH شده) می گفته راهی برای زنده موندن داره.اونم بخاطر زنش رفیق این سناتور میشه.یه روز سناتور بهش دستور میده بره OBI WAN KENOBI رو بکشه,اونم که میزنه دست و پای آناکین رو قطع میکنه.سناتور میاد نجاتش میشه و به این حالتی ه ما میشناسیم در میاد.

صرفاً به مناسبت برد هارلی:

اندر احوالات لیلای مجنون دنیای کمیک و بازی‌های رایانه‌ای آورده‌اند:

آنکه دکتر است و دانا، آنکه چهره‌اش به گل مانا، آنکه عقلش از عشق معدوم، آنکه عهدش به J معلوم، آنکه هر کجایش به یک رنگ، آنکه برپای بتمن چون سنگ، آنکه گفتارش می‌کند مغلوب، آنکه رفتارش می‌کند مجذوب، آنکه خوب رویان به پیشش هیچ، آنکه بر مغز بتمن چون پیچ، آنکه کلاً نرم و می‌زند پشتک، آنکه بر دیوار عشق ‌می‌زند جفتک، آنکه را به را میدهد کیس، آنکه آبنبات را می‌زند لیس، آنکه اسم‌ها را می‌کند ناقص، آنکه دارد نگاه نافذ، آنکه J را بُوَد طالب، آنکه B را بُوَد غالب، آنکه بر دشمنان J خشمگین، آنکه جیغ‌هایش همه سهمگین، آنکه در راه عشق مجنون، آنکه بر مرگ J محزون، آنکه دستور می‌دهد به (Twin(s، نام او شد هارلی کویین!

71931419432684778311.jpg

بدو گفتند که عده‌ای تو را با CW قیاس کردند، در پاسخ گفت: ! May be they thought I am a whore or a thief
هی وای من! هی وای من ......
علی منتظر این ابیات پر گهر از دیوان اشعارت بودم>:d< دیگه جای بحثی باقی نمیمونه همه اشعار وصف حال بانوی گرامی ما رو میگن.>:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or