X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Emma Frost Vs Jean Grey Vs Wonder Woman Vs BlackCat Vs Catwoman

Who Is The Ho*ttest :d ?

Emma Frost, Hands Down!!!! :o

خودشو نمی شناسم اما از گوگل کمک گرفتم! :dفکر نکنم بچه ها قبول کنن چون شخصیت های انتخابی باید تو دنیای گیم هم حضور داشته باشن و همه باهاشون آشنایی داشته باشن.

اگر اینجوریه که دخترهای ناروتو رو میزاریم تو بازیه ناروتو هم حضور دارن
yahoo_65.gif
yahoo_4.gif

ولی در کل فکر نکنم پیشنهاد قبول بشه!
yahoo_4.gif

پس :
النا Vs کلوئی
yahoo_4.gif
دو تا شخصیت مونث پشت سر هم اشکال نداره؟! اگه مشکلی نیست من دلم می خواد Chun-Li رو بندازیم به جون یه نفر! (نتیجه که مشخصه!:d)

آخرین ویرایش:
اگر اینجوریه که دخترهای ناروتو رو میزاریم تو بازیه ناروتو هم حضور دارن :-" :d
ولی در کل فکر نکنم پیشنهاد قبول بشه! :d

پس :
النا Vs کلوئی
:d

خوب ما كه نمي تونيم تصميم بگيريم بايد ببينيم دونفر بعدي چه كساني هستن من كه خودم خيلي دوست دارم Nathan Drake vs Joel باشه:d

علی ما رو نابودیدی با شعرت دی
----------------------
آقایون این نظر سنجی مربوط به دو نسخه ی بتمن توی این نسل و سری گیم های پیشین بتمن ـه , نظرسنجی از شخصیت کمیک و فلان کجا بوده ؟!!! دی
گزینه 5 - هارلی شخصیتیه که توی این چند ساله به وسیله سری Arkham Games بیشتر دیده شده و بعضا ( دقت کنید گفتم بعضا! ) کسایی هستن که از طرفداران قدیمی بتمن نیستند و کمتر کتومن رو دیدن.

این نظرسنجی رو بعد از عرضه The Dark Knight Rises میذاشتید کتومن با اختلاف 2 برابر هارلی رو له میکرد.
بله بله ! یحتمل می خواستی توی تاپیک مقایسه ی شخصیت های گیم از انواع کمیک و فیلم و سریال حرف بزنیم ؟ شهاب جان داریم میگیم کت وومن و هارلی کویین توی بازی حالا شما خودت رو سطح بالا می دونی دیدن چند تا فیلم مطرح نظرت رو برنمی گردونه به بزرگرواریت ما رو ببخش !

آخرین ویرایش:
اما فراست و بلک کت و اینا همشون تو بازی های سوپرهیرویی بودن قبلا .

بردن هارلی رو به طرفداراش تبریک میگم ! امیدوارم همونطور که کارکتر مورد علاقه شون پیروز شد ، خودشون هم همیشه پیروز باشن !
به عنوان آخرین دفاع میگم : گربه ها موجوداتی هستند که با همه مهربون نیستند با کسانی مهربونند که اونها رو دوست بدارند و بهشون محبت ورزیده بشه به عبارتی گربه ها با هر کسی راه نمیان ! ولی یه جغ جغه رو به هر کی بدی ازش استفاده میکنه ! (البته اینو برای شوخی گفتم)
به هر حال چیزی که مهمه دوستی و رفاقته ! به عکس زیر دقت کنین ! سلینا و هارلی و Poisen Ivy.....

لطف كنين اگه اشكالي نداره حتما تو نظرسنجي بعدي ناتان درك رو بزاريد چون به شخصيتهاي NG كم پرداخته شده:d

Wheatly Vs. IKE
IKE یه sidekick صامت تو Quantum Conundrum هستش
IKE رو من می نویسم اگه ویتلی رو کسی ننوشت اونم من می نویسم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or