X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حالا نحوه ی مسابقه چطوریه؟ دانته و کریتوس و Bayonetta و Leon رو می رسونیم به نیمه نهایی بازیسنتر منفجر بشه! :d

آخرین ویرایش:
به قرآن اگه جول باشه و بهش راي ندين به خودم ديناميت ميبندم ميام وسط تاپيك خودم رو منفجر ميكنم:d

برای شادی روح شوهر هارلی اجمائا صلوات:دی
دوست داشتم اسپویل کنم اقا:دی
"ستاد حمایت از هارلین کوئینزل"

حالا از بحث منحرف نشیم ! در نصویر زیز لیدی سلینا رو میبینید که ایشون در مهارت رزمی توانیی بالایی دارند ! و همانطور که میبینید به جای شیشه میتوانند فک بعضی ها رو بشکنند!

و در تصویر زیر هارلی کویین را میبینیم که در اتاقش نشسته ! اگر به تصویر با دقت نگاه کنید میبینید او یک تابلو در دست ! که نشان دهنده نداشن تعادل روانی در او میباشد ! زیرا همچنان فکر میکند میتواند بتمن را شکست دهد !

آخرین ویرایش:
بچه ها همه آماده باش باشید که قراره اون یکی تاپیک رو بترکونیم! من که یه دینامیت میبندم به خودم میپرم وسط تاپیک! ... احتمالا شهید بشم! ، فقط گفته باشم اگه من بن بشم 7-6 نفر دیگه رو هم همراه خودم میکشم پایین و به دیار باقی میفرستم!>:) حواستون باشه ترکش های انفجار بهتون نخوره!:d .... از همین الآن هم گفته باشم قراره دور فینال Kratos Vs. Master Chief رو بندازیم جلو همدیگه!:shrewd: ... برنامه ریزی و هماهنگیش دیگه با من! ...
اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد!:d

حالا بحث اون مسابقه اینجا نیست ولی خدایی اگه همه با بازیهای بلیزارد آشنا بودن محال بود شخصیتی غیر ساخته ای این شرکت به فینال برسه!!:d

به به چه بشه کارکتر بتل :دی البته من که میدونم احتمالا دانته و شخصیت های DMC توی همون دور اول حذف میشن ولی چه کنیم دیگه هواداریم :| :دی

@ امیر

بازی هنوز نیومده که نمیان شخصیتاش رو بزارن توی نظرسنجی :دی خیالت جمع خبری از شخصیت های TLOU نیست ، به امید قهرمانی Shepard :x ( هرچند تا وقتی بزرگانی مثل Master Chief و کریتوس هستن خیلی بعیده اینطور بشه :| :دی )

من طرفدار هر دو تاشونم اما بیشتر کت وومن:d

حالا یه سوال بحث تابیک تموم شده؟؟؟:d

بچه ها عذر می خوام وسط پستهای گهر بارتون در مورد کاراکتر بتل اسپم میدما ! ولی توجه داشته باشین اینجا تاپیک بحث و گفتگو در مورد کاراکتر بتل نیست
اینجا بحثش جداست
ممنون از توجه شما :دی

پ.ن: واقعا من هدف این ادمین و مدیرا رو از کساد کردن کار و کاسبی ما نمی فهمم ، واقعا چرا ؟ :دی

من طرفدار هر دو تاشونم اما بیشتر کت وومن:d

حالا یه سوال بحث تابیک تموم شده؟؟؟:d
اوهو! آرمین! از اینورا؟؟!:d
خب اول از همه = :| به خاطر طرفداری از کت وومن
دوم هم بحث به قوت خود باقیست منتها همه در یک جریان همگرا افتادن و ناخودآگاه به سمت اونور جذب شدن!>:d

واقعا من هدف این ادمین و مدیرا رو از کساد کردن کار و کاسبی ما نمی فهمم ، واقعا چرا ؟ :biggrin1:
مي خواي با نارنجك برم تو دلشون؟:dبعدا برم به من ميگين اميرحسين فهميده 8->:d

به به برادر آرمين بعد يك سال ما خلاصه شمارو زيارت كرديم بعد داستان DMC ديگه نديدمت داداش:d:x

بله Harley Quinn كه فعلا 48 به 30 جلو هستش>:)

از آرشیوه پسرم دی اوقات بیکاری نت رو زیر و رو میکنم از این عکس ها جمع میکنم دی
ان شاالله نِت ملي بياد ديگه بايد خواب آرشيو ببيني:d

آتوسا شرمنده بابت اسپمم معذرت مي خوام........:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or