X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV


  • مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها میگم چطوره John Marston رو یک بار دیگه وارد عرصه رقابت کنیم!:d قبلا نظرسنجی John Marston Vs. Sam Fisher بوده که به نظرم خیلی کار اشتباهی بوده!:d جناب مارستون بدون شک از بهترین کارکتر های این نسل و تاریخ گیمه>:d< حیفه به همین سادگی بیخیالش بشیم!:d چطوره یه حریف قدر مثل مکس پین یا تامی آنجلو رو بندازیم جلوش!:d نظرتون چیه؟؟
 
بچه ها میگم چطوره John Marston رو یک بار دیگه وارد عرصه رقابت کنیم!:d قبلا نظرسنجی John Marston Vs. Sam Fisher بوده که به نظرم خیلی کار اشتباهی بوده!:d جناب مارستون بدون شک از بهترین کارکتر های این نسل و تاریخ گیمه>:d< حیفه به همین سادگی بیخیالش بشیم!:d چطوره یه حریف قدر مثل مکس پین یا تامی آنجلو رو بندازیم جلوش!:d نظرتون چیه؟؟

مکس پین VS جان مارستون خیلی خوبه ...
 
مخالفم با حرف شما من خودم ساسوکه رو به ناروتو ترجیح میدم چون از استیل و منفی بودن ساسوکه خوشم میاد ولی ناروتو همیشه میخواد + باشد بدم میاد ازش من بهتون قول میدم 100% ساسوکه میبره {شاید هم ضایع شم:d/ولی اشکال نداره مهم بالا موندن تاپیک و همچنین لحضات فان داشتن است}
ولی توجه کردید کسی اینجا وقتی با نظر کسی مخالف است فش و توهین نمیکنه بلکه چند تا عکس و مطلب از شخصیت مورد علاقش میذاره و همچنین به دوست مقابل و غیر هم نظرش لایک هم میده واسه همین این تاپیک باحاله ..........

حالا بذار تایید بشه که ناروتو بیاد بعد یه خاکی تو سرمون میریزیم واسه برنده اش:d من دو روزه آواتارم رو عوض کردم فکر کردین چه خبره:d سینه چاک ناروتو ام. :d
رای من هم ارزشش بیشتره:d

دوستانی که با ناروتو vs ساسوکه موافقن، Like بدن لطفا!
دلایل من برای انتخاب این نظر سنجی:
1-عشق ناروتو هستم دیگه!
2- برای اینکه از جو جدی این تاپیک یه ذره دور شیم خوبه.
3- ناروتو بذارید تضمین می کنم عکس های فوق خنده داری بذارم واستون:d

این دلایل منه:d
 
منم با مکس پین و جان مارستون موافقم، تقریبا همه بچه ها هم میشناسنشون

@ داود

حیف که گزینه Dislike نداریم :-" :دی
===========================
پ.ن : علی چرا بن شده ؟! :-o
 
منم با مکس پین و جان مارستون موافقم، تقریبا همه بچه ها هم میشناسنشون

@ داود

حیف که گزینه Dislike نداریم :-" :دی
===========================
پ.ن : علی چرا بن شده ؟! :-o

واسه اینکه Like نداد:d تو هم نمیخوای بری مرخصی Like بده:dDislike هم به......... )x:d
 
واسه اینکه Like نداد:d تو هم نمیخوای بری مرخصی Like بده:dDislike هم به......... )x:d

عمرا اگه از من لایک بگیری :دی راستی مگه قرار نبود فقط شخصیت ها از دنیای گیم باشه ؟! اینا که بیشتر برای انیمه مشهورا تا بازیشون :| :دی
 
مثل اینکه بالاخره دارین به حرف من که چند دوره پیش گفتم بین ناروتو وساسکه بذارین میرسین!!:d
به شدت استقبال میشه!!
 
Alex Mercer VS Cole MacGrath

بنظر من نظرسنجی بعدی این مورد باشد چون هم هردو شخصیت منفی هستند و هم سبک بازی یکی است و هردو از دنیای کمیک میباشند !
Alex Mercer VS Cole MacGrath

COLE MAcGRATH

بدنام، تلطیف عنوان بدنام، جهان باز عمل ماجراجویی بازی برای پلی استیشن 3 است. پمپاژ فرآورده های پانچ توسعه داده شد منتشر شده توسط Sony Computer Entertainment در، بین المللی در ماه های مه و ژوئن 2009 منتشر شد.

در بدنام، بازیکن کنترل و شخصیت کول MacGrath، رسول دوچرخه گرفتار در مرکز انفجار که ویران بلوک های شهر های مختلف از شهر امپراطوری داستانی. انفجار شهر را به هرج و مرج را می فرستد در حالی که کول خود را میبیند با قدرت فوق العاده جدید برق مبتنی بر است. هر چند داستان بازی به دنبال کول با استفاده از توانایی های جدید خود را برای بازگرداندن برخی از صورت ظاهر نظم را به امپراتوری شهر، بازیکن داده می شود فرصت های متعددی برای استفاده از این قدرت برای مقاصد خوب یا بد در سیستم کارما بازی. این انتخاب در نهایت بر رشد شخصیت، واکنش مردم این شهر نسبت به کول، و عناصر بهتری از گیم پلی و داستان است.

پانچ پمپاژ به عنوان یک تغییر سرعت از سری های قبلی خود را حیله گر کوپر از خفا، بازی های مبتنی بر توسعه بدنام، اما با استفاده از کمیک مشابه کتاب منشا الهام گرفته از داستان برای کمک به بازیکن تر با کول متصل شده است. مهاجرت را احساس تنهایی بازی در مقدمه ای از قدرت فوق العاده و سهولت حرکت در مورد شهر به وسیله غیر متعارف، عوامل مهم در توسعه بود. فضای شهری متروک کمیک مانند DMZ و زمین هیچ انسان الهام گرفته شده بود. آمون توبین در میان هنرمندانی که در کمک به تدوین موسیقی متن آن، که هدف آن منعکس کننده محیط زیست بود.

بازی به خوبی توسط بازی مطبوعات شد. آن را برای بسیاری از عناصر آن، از جمله پیاده سازی از قدرت کول و بالا رفتن توانایی ها مورد استقبال قرار گرفت و محتوای بازی ها و ساختار ماموریت، و همچنین از مجموع این عناصر است که باعث می شود بازی بسیار جذب می کند. داوران اظهار نظر در ماهیت تکراری مبارزه با دشمنان، محدودیت های سیستم کارما، و جنبه های فنی در صفحه نمایش گرافیکی. بدنام همچنین به مقایسه و مقایسه با نمونه اولیه سرگرمی رادیکال، یک بازی ویدئویی منتشر شد، ماه بعد است که تا به حال بسیاری از عناصر مشابه به بدنام، از جمله اکتشاف شهر جهان به سبک باز با شخصیت با ابرقدرت.

این بازی که توسط سونی به عنوان یک دانلود رایگان به عنوان بخشی از خود را به بازگشت برنامه ارائه شده، پس از قطع شبکه پلی استیشن سال 2011 است. عاقبت، 2، بدنام، در تاریخ 7 ژوئن 2011 از زندان آزاد شد.



ALEX MERCER

نمونه اولیه عمل ماجراجویی باز جهان بازی های ویدئویی طراحی شده توسط سرگرمی رادیکال و توسط Activision منتشر شده است. این بازی در تاریخ 9 ژوئن 2009 در شمال امریکا منتشر شد، و در جنوب غربی بخش هایی از شمال امریکا و همچنین اقیانوسیه در 10 ژوئن، و در اروپا در تاریخ 12 ژوئن منتشر شد.

بازی در شهر نیویورک، که در آن طاعون بدخیم شناخته شده به عنوان Blacklight از طریق منهتن در حال گسترش است. افراد آلوده به هیولا های شنیع مختلف فرم، جهش با اصرار غیرقابل کنترل به کشتن تمام زندگی غیرآلوده منتقل اشکال است. در مرکز آن است، شخصیت، الکس مرسر، shapeshifter فوق العاده قدرتمند با، بدون حافظه از گذشته خود. به موازات داستان بازی توانایی بازی به عنوان گودال ماسهبازی سبک بازی ویدیو دادن آزادی بازیکن را به پرسه زدن در منهتن است.

در مقایسه با نظر بسیاری از آن را در تقابل با بدنام، ماجراجویی بازی یک اکشن دیگر جهان باز منتشر شد یک ماه قبل از نمونه اولیه، پمپاژ محصولات پانچ که ویژگی های شخصیت superpowered با قدرت در حال توسعه در جهان شهری است. با این حال، گیم پلی نمونه، بسیار شبیه به هالک باور نکردنی: تخریب نهایی، نیز توسط رادیکال سرگرمی [4].

با تشکر از خودم /دوستان / GOOGLE TRANSLATE:d


 
واسه اینکه Like نداد:d تو هم نمیخوای بری مرخصی Like بده:dDislike هم به......... )x:d

کلی حرص خوردیم که فقط شخصیت ها از دنیای گیم باشن همه اصرار کردن تام و جری گذاشتیم تاپیک به فنا رفت خواهشاً بذاریم دیگه تکرار نشه دی
به عنوان گودال ماسهبازی
این تیکه الان منظور همون sand-box ـه دی
پمپاژ فرآورده های پانچ
ساکر پانچ دی
 
آخرین ویرایش:
من با هر نظرسنجی که اسم ساسکه توش باشه مخالفم :d :-"
---
احسان نظرسنجی تام و جری کجاش بد بود؟به این خوبی :d به نظر من تا اینجا بهترین نظرسنجی بود>:) حال جری رو گرفتیم روحمون شاد شد :d

راستی این نظرسنجی هم به لیارا رای دادم>:)
 
من با هر نظرسنجی که اسم ساسکه توش باشه مخالفم :d :-"
---
احسان نظرسنجی تام و جری کجاش بد بود؟به این خوبی :d به نظر من تا اینجا بهترین نظرسنجی بود>:) حال جری رو گرفتیم روحمون شاد شد :d

راستی این نظرسنجی هم به لیارا رای دادم>:)
بابا تاپیک نابود بود اون موقع ! ناروتو که خیلی خاص تره هر کسی انیمه ـش رو ندیده باشه رسماً هیچی نمی فهمه از بازی ! دی
تو که مس افکت نزدی قطعاً برای اینکه حرص من رو در بیاری به لیارا رای دادی دی حالت رو میگیرم به موقعش دی
 
با تشکر از بچه ها برای بحث کردن {البته سالم و دوستانه} در مورد نظر سنجی ناروتو و ساسوکه بنظرتون نظر سنجی ALEX MERCER vs COLE MACgRATH چطور ؟خوب است ؟
 
تو که مس افکت نزدی قطعاً برای اینکه حرص من رو در بیاری به لیارا رای دادی دی حالت رو میگیرم به موقعش دی
خداییش لیارا کاوایی تره :x دلت میاد بهش رای ندی؟ تازه دوستان گفتن همیشه تنها یک گوشه نشسته یا ایستاده! :d که خوب بسیار با گروه خونی من جور بیده این تنهایی :d
 
دوستان برای نظرسنجی جدید کسانی که با
Naruto Vs. Sasuke موافقن پست منو لایک کنن
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or