X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جان من دوباره مثل نظر سنجی تام وجری ضعیف کشی شد.
خوب معلوم بودLiaraبرنده می شود.....من که بهTali دادم بخاطر این که دلم براش سوخت....:d

کتومن و هارلی کویینم بوق...10 تا لایک خورد پست....اونو باید میذاشتین...:|
من هیچکدومو نمیشناسم تو نت سرچ کردم از قیافه تالی بیشتر خوشم اومد رای دادم بش...اینا کین دیگه باوD:

نظر سنجی رو نگاه کن تو رو خدا شد همون تام جری :|
سر نظر سنجی قبلی رو چقدر بحث کردیم اینو کیلویی یه چیزی گذاشتین :|
نظر سنجی باحال سایت همون نمسیس و کله هرمی بود....

من هیچکدومو نمیشناسم تو نت سرچ کردم از قیافه تالی بیشتر خوشم اومد رای دادم بش...اینا کین دیگه باوD:
بازم از اون نظرسنجی هایی شد که گندش در اومد! :| یه روز هم نشده نتیجش این شد!
وقتی میدونین دوتا کاراکتر این همه با هم اختلاف فاحش دارن چرا میذارین؟!

دوستانی که این دوتا شخصیت رو نمیشناسن یه نگاهی هم به صفحه قبل بکنند بد نیست

Tali'Zorah

files_articles__69319711[w270h228mresizeByMaxSize].jpg

Tali'Zorah یک Quarian با استعداد و نابغه در امور مکانیکی و الکتریکی می باشد که علی رغم سن کم ، تجربه زیادی بدست آورده است. او در سال 2161 در کشتی فضایی Rayya به دنیا آمد و به همین دلیل پسوند nar Rayya را بر خود دارد. Tali در جریان سپری کردن Pilgrimage خود ، به گزارش هایی در مورد حضور Geth ها در کهکشان برخورده و به علت کنجکاوی ، به دنبال تحقیق در مورد آن ها می رود. او بعد از بدست آوردن یک فایل صوتی در مورد حضور Saren در پشت ماجرای حمله Geth ها ، توسط نیروهای Geth مورد حمله قرار گرفته و تیر می خورد. بعد از بهبود یافتن به دنبال فروش اطلاعات به Shadow Broker می رود ولی تله ای برای او گذاشته می شود و در اینجاست که Shepard به کمک او آمده و با نجات Tali ، او را به گروه خود منتقل می کند. Tali به علت در اختیار داشتن مدارک مورد نیاز ، کمک بزرگی به متهم شناخته شدن Saren می کند و در طول مآموریت نیز همکاری های زیادی با Shepard انجام می دهد.

در جریان Mass Effect 2 ، در ابتدا خبری از Tali نیست و او فکر می کرده که دیگر Shepard را بعد از مرگ نمی بیند. ولی بعد از دیدار دوباره با او ، باز هم به گروه می پیوندد و این بار به علت پشت سر گذاشتن Pilgrimage ، پسوند جدید Neema را داشته و با نام Tali'Zorah vas Neema شناخته می شود. Tali اینک پوشش محافظ جدیدی در اختیار دارد که نشان دهنده تبدیل شدن او به فردی بالغ در جامعه Quarian ها می باشد.
مآموریت Loyalty او در مورد پدرش با نام Rael'Zorah می باشد. پدر Tali مشکلاتی برای Migrant Fleet ایجاد کرده و در این میان Tali نیز مقصر شناخته می شود. به نظر می رسد که او تعدادی Geth غیرفعال را برای آزمایشات پدرش به Migrant Fleet فرستاده و اکنون با فعال شدن آن ها ، باید پاسخگوی مشکلات پیش آمده باشد. در طول این مآموریت مشخص می شود که قصد Rael از آزمایش روی Geth ها ، تهیه سلاحی برای از بین بردن آن ها بوده و البته در این راه کشته می شود. در نهایت Tali در این جریان بی گناه معرفی شده ولی از آن پس تحت عنوان Tali'Zorah vas Normandy شناخته می شود.

نکات جالب :

Tali همواره یک چاقوی کوچک در چکمه خود حمل می کند که البته هیچ گاه از آن استفاده نمی کند.

Combat Drone (وسایل جنگی کوچک و پرنده) مخصوص Tali با نام Chiktikka vas Paus شناخته می شود. این نام ارجاعی است به دیگر ساخته BioWare یعنی بازی Baldur`s Gate II . در آن بازی راکونی به نام Chiktikka Fastpaws به Baervan Wildwanderer کمک می کرده است.

به گفته Lukas Kristjanson (یکی از نویسندگان بازی) قرار بوده در ابتدا Tali با نام Talsi Orah در بازی حضور داشته باشد ولی بعداً به علت نامناسب بودن این نام ، تغییر کرده است.

================================================== =======================

Liara T'Soni

files_articles__107451[w270h228mresizeByMaxSize].jpg

Dr. Liara T'Soni یک محقق Asari می باشد. که در طول 50 سال گذشته عمر خود ، به تحقیق در مورد تمدن و تکنولوژی های Prothean ها و مخصوصاً علت انقراض آن ها پرداخته است. او در سال 2077 به دنیا آمده و در اوایل اولین قرن زندگی خود قرار دارد که در بین Asari ها یک نوجوان محسوب می شود.

Liara دختر Matriarch Benezia است و یکی از دلایلی که Shepard به دنبال او است ، همین موضوع می باشد. Shepard پس از پیدا کردن Liara و نجات او ، Liara را با خود به Normandy برده و او خیلی زود به یکی از اعضای تیم Shepard تبدیل می شود. Liara از قدرت های عظیم Biotic برخوردار بوده و به دلیل نیروی ذهنی خود و اطلاعات بالایی که در مورد Prothean ها دارد ، می تواند کمک بزرگی به پیشرفت مآموریت کند. او به دلیل علاقه زیاد به تحقیق در مورد Prothean ها و تصاویر عجیبی که Shepard از طریق Prothean Beacon دیده ، خیلی زود به او نزدیک می شود.

Liara در Mass Effect 2 دیگر عضوی از تیم Shepard نیست و در Illium به عنوان مآمور اطلاعاتی کار می کند. او نمی تواند مثل قبل با Shepard رابطه صمیمانه داشته باشد و صحبت های خود را به راحتی بیان کند ، زیرا در دفتر کار خود به شدت تحت کنترل می باشد. بعدها مشخص می شود که Liara بدن Shepard را به Cerberus تحویل داده و البته هدف نهایی او از کار در این تشکیلات ، مقابله با Shadow Broker و از بین بردن او است. Liara در ادامه به همراه Shepard به تشکیلات Shadow Broker رفته و بعد از کشتن یک Yahg که نقش Shadow Broker را برعهده داشته ، جایگزین او شده و از این طریق می تواند کمک زیادی به پیشرفت Shepard در رسیدن به اهداف نهایی داشته باشد.

نکات جالب :
اگر در بازی Mass Effect ، مآموریت نجات Liara را به آخرین لحظات پیش از رفتن به Ilos عقب بیاندازید ، او با دیالوگ جدید و طنزمانندی می گوید که نمی داند Shepard و هم تیمی هایش توهم هستند یا واقعیت.

زمانی که Shepard در بازی Mass Effect 2 بعد از مدت ها با Liara ملاقات می کند ، او در حال صحبت کردن با یکی مشتری های تآسیسات خود بوده و به او می گوید : "آیا تا به حال با واحد Asari های کماندو مواجه شده ای ؟ تعداد کمی از انسان ها این شانس را داشته اند." همین دیالوگ در بازی Mass Effect نیز از طرف مادر Liara یعنی Matriarch Benezia ادا می شود.

BioWare در جریان GDC 2009 اعلام کرد که در ابتدا قرار بوده Liara در سیاره معدنی Caleston اسیر شده و توسط بازیکن نجات پیدا کند و در کنار آن تعدادی مآموریت فرعی نیز برای بازیکن وجود داشته باشد. ولی بعدها این سیاره به Therum تغییر پیدا کرده است.

اصلا فکرش رو نمیکردم اختلاف این همه زیاد باشه !!!! برعکس لیارا ، تالی توی هر سه نسخه بوده و شخصیت خیلی جالبی هم داره ، به نظرم اگه جک و لیارا رو میزاشتیم روبروی همدیگه نتیجه نظرسنجی خیلی نزدیکتر میشد ، یا مثلا تالی رو میزاشتیم با اشلی

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

خب دیگه باید ستاد تبلیغاتی Tali رو راه اندازی کنم :دی آخه چطور دلتون میاد به Tali رای ندین

40640a8b797c913d219e9cdd7f267b21.jpeg

tali__zorah_vas_normandy_by_motherzombie-d4s8jap.jpg

اینم نشون دهنده جدی بودن تالی به هنگام انجام وظیفه :دی

mass_effect__she_likes_her_job_by_agregor-d346x4e.jpg

بله من واقعا متاسفم ، چون توی سایت نبودم ندیدم این پست رو !
متاسفانه از این دو شخصیت من هم نمی شناسم کسی :|

بله من واقعا متاسفم ، چون توی سایت نبودم ندیدم این پست رو !
متاسفانه از این دو شخصیت من هم نمی شناسم کسی :|

اشکال نداره آتوسا من الان قشنگ راهنماییت میکنم که به کی رای بدی :دی اون اولیه هست اسمش Liara ـست ؟! به اون رای نده :دی

یه فن آرت بسیار زیبا از Tali :

http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2...ah_by_vespaz__edit__by_cheeseycom-d4w2szy.jpg

خدایی از همون اول معلوم بود لیارا درسته تالی رو قورت میده!!!
دوستان این دوتا از شخصیتهای اصلی سری مس افکت هستنا,اگه بهترین IP معرفی شده تو این نسل نباشه مطمینا جزو سه تای برتر این نسله!!
فکر میکردم همه باهاشون آشنان!!!8-|

خدایی از همون اول معلوم بود لیارا درسته تالی رو قورت میده!!!
دوستان این دوتا از شخصیتهای اصلی سری مس افکت هستنا,اگه بهترین IP معرفی شده تو این نسل نباشه مطمینا جزو سه تای برتر این نسله!!
فکر میکردم همه باهاشون آشنان!!!8-|
آره واسه منم خیلی تعجب آوره که دوستان میگن شخصیت ها رو نمیشناسن ، ME2 حتی برنده چند جایزه بهترین بازی سال شد ، یکی از معدود IP هاییه که تمام نسخه هاش میانگین بالای 90 گرفته

نسخه 2 و 3 روی همه پلتفرم ها منتشر شده و نسخه یک هم برای PC و Xbox360 اومده ، الان اگه شما دارین این پست رو میخونید و Mass Effect رو بازی نکردین ، بدونین که یکی از بهترین IP های صنعت گیم رو از دست دادین

بگذریم ، تالی تقدیم میکند

34360bdf783496b6256ab597e4f24964-d4wvcax.jpg

اشکال نداره آتوسا من الان قشنگ راهنماییت میکنم که به کی رای بدی :دی اون اولیه هست اسمش Liara ـست ؟! به اون رای نده :دی

یه فن آرت بسیار زیبا از Tali :

http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2...ah_by_vespaz__edit__by_cheeseycom-d4w2szy.jpg
اینا عجب نژاد عجیبی اند موجودیت کامل ندارند هم انسانند هم نمیدونم !
به هر حال من مس 2 رو دو بارتموم کردم ولی مس 3 رو هنوز فرصت نکردم بازی کنم این شخصیت دیگه "لیرا" توی نسخه دوم نبود ، بود ؟
به هر حال به تالی رای میدم !

اینا عجب نژاد عجیبی اند موجودیت کامل ندارند هم انسانند هم نمیدونم !
به هر حال من مس 2 رو دو بارتموم کردم ولی مس 3 رو هنوز فرصت نکردم بازی کنم این شخصیت دیگه "لیرا" توی نسخه دوم نبود ، بود ؟
به هر حال به تالی رای میدم !

فقط در حد خیلی محدود باهاش ملاقات میکردین ولی تو DLCه Lair Of Shadow Broker باز سر و کلش پیدا میشه!!
تو نسخه های اول و سوم هم که جز شخصیتهای اصلی هست!!!
db2ohrjl5t5xss76ifb1.jpg

0f607dcab85f.jpg

علی نگران نباش منم کنارت میمیرم!!!:d
من فقط مس 2 رو بازی کردم اما چرا به تالی رای میدم:
به خاطر اینکه از این دست و پا چلفتیاست و شخصیت جالبی داره
بر خلاف لیارا که به نظر میاد خشک و مقرراتی باشه و اخلاق سنگینی میشه گفت داره!
ولی تالی دقیقا از اون شخصیتایی هست که به خودمم میخوره! اونجایی که وارد دادگاه میشن یاد خودم میوفتم که میرفتم دفتر مدرسه چون از مدرسه فرار کرده بودم!>:d

سلام
اول از همه می خوام از کیان عزیز بابت جمع بندی نظرسنجی قبلی تشکر کنم (پست اول به روز شد)
دوم اینکه از علی صلح و صفا و آریا بخاطر نظرسنجی جدید متشکرم

و در نهایت اینکه به محض اینکه امتحاناتم تموم شد فعالیت مفیدم رو در تاپیک شروع می کنم :دی
(البته شما دوستان به خصوص علی دانته ، علی صلح و صفا، کیان عزیز، آریا و و و خیلی زحمت می کشین و یه بار دیگه از شما از طرف همه ی بچه های تاپیک تشکر می کنم)

خواهش میکنم آتوسا جان ، من که کاری نمیکنم :دی زحمتا رو بقیه دوستان میکشند ، تو آسوده برو درست رو بخون که اینجا دوستان تاپیک رو سرپا نگه میدارن ;)
===============================================================================
شیطونه میگه مثل تاپیک Devil May Cry اینجا هم دست به صفحه کلید (:دی) بشم و بشینم هر شب یه مطلب در مورد تالی بنویسم :دی

LIARA T'SONI

لیارا تی سانی یکی از شخصیت های اصلی سه گانه ی مس افکت است که یکی از یاران اصلی کاپیتان شپرد بوده است .

این پست برای مقابله با تیم تالی از طرف علی دانته است .
و پیشاپیش عضرخواهی میکنم چون وقت کم است از GOOGLE TRANSLATE استفاده کردم .

================================================================

06761384159982279741.jpg
[/URL][/IMG]
46071730080392556505.jpg
[/URL][/IMG]
66304379462742986158.jpg
[/URL][/IMG]
Liara T'Soni

دکتر Liara T'Soni همراه asari است. در اولین بازی Mass Effect، او 106 ساله است به سختی یک فرد بزرگسال با استانداردهای asari. او علاقه وافری به مطالعه و کار با تکنولوژی Prothean. T'Soni متخصص در زمینه باستان شناسی Prothean است، به ویژه شواهد مربوط به مرگ Protheans ها. او، در واقع، در نابودی Prothean، به دام افتاده در زندان حباب جنبشی است. T'Soni علاقه عاشقانه ممکن است برای Shepards زن و مرد است. [2] asari فقط یک جنسیت، و می تواند با هر جنسیت یا گونه های تولید. [3] کلاس Liara منحصر به فرد خود را به عنوان یک دانشمند asari، ماهر به طور عمده در بیوتیکها، اما قادر به ایجاد مهارت در سلاح و توانایی های فن آوری است. بر خلاف انسان معادل ماهر، با این حال، T'Soni می تواند مهارت های "الکترونیکی" یاد بگیرند.

T'Soni دختر Benezia مادر، احترام و قدرتمند asari حیاتی است. دقیقا معلوم نیست که والد دیگر T'Soni است، با این تفاوت که او دیگر asari بود. در اثر جرم 2 DLC آشیانه کارگزاری سایه، در کشتی بروکر سایه های ویدئویی از asari به دنبال در یک عکس از Liara را می توان مشاهده کرد. این asari مادر است که متصدی Illium، و در بازی Mass Effect 3 است، هر دو مادر، Aethyta و Liara می توان goaded به گفتگو با یکدیگر در هيئت رئيسه است. انگ اجتماعی خاصی است که متصل به این وجود دارد، به عنوان asari بر این باورند که آنها را به خود بهبود بخشد، آنها باید با دیگر گونه ها مات به دست آوردن خواص ژنتیکی جدید. اگر دو asari همسر به عنوان پدر و مادر Liara، سپس آن را اعتقاد بر این است که به هیچ چیز از رابطه به دست آورد. اصطلاح "Pureblood" به عنوان یک توهین بی رحمانه برای کودکان متولد شده از 2 asari مورد استفاده قرار می گیرد. هنگامی که در مورد پدر و مادر دوم خود را خواسته، T'Soni تنها قادر به حدس و گمان است که پدر و مادرش احتمالا اتحادیه خجالت شد، اما او برای برخی نمی دانند.

در بازی Mass Effect 2، T'Soni در ابتدا یک شخصیت تغییر را به تصویر می کشد. در بازیگری خیلی بیشتر شبیه به Benezia مادرش، T'Soni تبدیل شده است که یک کارگزار اطلاعات در Illium در رقابت مستقیم به بروکر سایه است. پس از بهبود به عنوان یک جاندار، او با استفاده از تاکتیک های تهدید و ارعاب دیگر برای گرفتن اطلاعات است. اگر بازیکن شپرد از بازی Mass Effect اصلی که عاشق Liara وارد شده، او به شپرد استقبال با یک بوسه. Liara اختصاص شپرد تلاش اختیاری به او کمک در شکار کردن عامل بروکر سایه جاسوسی بر روی او، شناخته شده به عنوان ناظر. از خشم Liara در بروکر ناشی از وقتی که او بهبود بدن شپرد و آن را به فروش برساند به جمع در حوادث جمعی اثر آماده شد: رستگاری است. پس از انتخاب برخی از گفت و گو، بازیکن در نهایت قادر به از طریق پوسته خود را می شکند و آشکار Liara واقعی، آشکار است که تیره تر او شخصیتی است که چیزی بیشتر از یک نما. T'Soni درد در بدن شپرد از بروکر به عهده گرفت و به آن به سربروس، بنابراین آنها می توانند شپرد بازگشت به زندگی را. Liara می دانستند که سربروس شپرد برای مصارف خود استفاده کنید، اما هنوز هم به آنها بدن شپرد را به عنوان او برای مراقبت شپرد و نمی تواند اجازه فرمانده برود. او می ترسیدند که شپرد به او برای این نفرت و عذر خواهی. با وجود که مایل به پیوستن شپرد، او پیشنهاد شپرد برای پیوستن به تیم تلاش خود را به برای انتقام بروکر سایه ادامه کاهش می یابد. او بیان پشیمان که او می تواند تیم ملی شپرد پیوستن.

با این حال، او به ظاهر جدید در اثر جرم 2 DLC آشیانه کارگزاری سایه می کند و می پیوندد خدمه خود را به طور موقت به عنوان شپرد تصمیم می گیرد برای کمک به شکار خود را پایین بروکر سایه. شپرد به تدریج پوسته سخت او را می شکند پس از سخنرانی او در مورد mindlessly در حال اجرا را به جنگ است، اما در همان زمان به او می گوید که او نمی متوقف خواهد شد "مناظر برای لذت بردن از" تا زمانی که او انجام می شود. به عنوان بروکر سایه کشته شود، Liara طول می کشد فرصتی برای پر کردن در نقش او در حال حاضر خالی است. او می گوید: او خود را به تازگی عطا وضعیت را برای کمک به در حال انجام ماموریت شپرد کمک به مبارزه با درو استفاده کنید. همچنین ممکن است به از سرگیری عاشقانه شخصیت بازیکن با Liara در پایان "آشیانه بروکر سایه".

Liara T'Soni به عنوان یک عضو دائمی تیم ملی در بازی Mass Effect 3 گشت و عواقب برای بازیکنان است که بی وفا به او به عنوان یک علاقه عاشقانه در اثر انبوه / توده اثر 2 وجود خواهد داشت. [4] پس از ورود، متوجه Liara چه زمان کمی کهکشان قبل از درو رسید. دریاسالار Hackett، دانستن این نیز، برای کمک Liara کرد. با این حال، این او را در تضاد با مرد غیر واقعی به ارمغان آورد. در نهایت، از طریق یک فرایند حذف، مخلوط با ناامیدی، او برنامه ای برای Prothean superweapon در مریخ است. متاسفانه، پس از آن، حمله به ماشین درو زمین رسید. صرف نظر از اینکه آیا یا نه آشیانه بروکر سایه کامل شد، او تبدیل خواهد شد به بروکر سایه، اما اگر این نیست، او در بروکر سایه با ده ها تن از مزدوران استخدام انجام گرفت، اما با مرگ Feron است.

اگر شپرد او را در گرفتن بروکر سایه، کمک، به او اشاره که در طول زمان که شپرد در بازداشت ائتلاف، سربروس برای پیگیری کردن کشتی سایه بروکر را در Hagalaz و رزمناو در برابر آن را فرستاده است. به عنوان کشتی پیری برای سفر به فضا مناسب بود، Liara و Feron تجهیزات زیاد لود آنها می تواند بر روی یک شاتل که ممکن است، و سپس از راه دور فرستاده کشتی توفنده به رزمناو، منجر به نابودی هر دو کشتی. Liara بسیار دوست داشتن بیش از این رویداد از دست داده است، به عنوان مهم ترین بخش از عملیات بروکر شبکه جاسوسی گسترده ای کهکشان است.

او محض ملاقات Prothean بازمانده، Javik، در ابتدا به یک وعده روی نرماندی بسیار خوشحال است، اما به آرامی نا امید تر می شود، داشتن گذشته Protheans به عنوان "پاسداران خرد و روشنگری" را به دوره خود را تصور شده است، تنها برای پیدا کردن آنها را به "سرد و بی رحم جنگ سالاران". در نهایت، این رابطه به یک نقطه شکستن پس از به سقوط Thessia، که در آن Liara است در چهارم Javik، نا امید با او برای "نداشتن پاسخ" می رسد. شپرد یا می تواند این شرایط، پخش و یا اجازه می دهد Liara به راه رفتن دور. اگر سابق رخ می دهد، این دو آغاز خواهد شد به احترام و قدردانی از یکدیگر است.

Liara توسط علی Hillis ابراز شده است، و صورت و بدن خود را بعد از بازیگر جیلیان موری مدل.

کاری از تیم لیارا بردیا با کمک گوگل ترنزلیت و تمام دوستانی که لایک زدن o:-)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or