X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب بچه ها من هم نظرات شخصیم رو میگم :

-در مورد کت و لیدی که به قول لیون، لیدی می بلعتش!:d بهتره صبر کنیم بازی بیاد بعد اینو بزاریم

-The Boss و Lightening رو 100% مخالفم! هر چند خیلی دوست دارم The Boss توی یه نظرسنجی باشه اما این دو تا که هیچ ربطی به همدیگه ندارن خو!:-/ اصلا گروه خونیشون با همدیگه فرق میکنه!:d یا یکی رو در خور و شایسته مقایسه با The Boss پیدا کنیم یا یکی دیگه رو مقابل Lightening

-هارلی کوئین و کتوومن هم نظرسنجی خوبی میشه ... موافقم>:d<

-هدر و فیونا هم نتیجه کاملا قابل پیش بینیه .... ! :d

-میگم حالا که قراره کارکتر ها خانوم باشن یه جوری Sarah Kerrigan رو وارد میدون کنیم . خیلی شخصیت خفنیه! ابهت رو حال کنید...
12924057036210464384.jpg

فقط یکی رو باید پیدا کنیم بتونه جلوش دووم بیاره! هر کی رو بزاریم درسته قورتش میده!:d Samus Aran از سری Metroid چطوره؟؟؟ اوشون هم خانوم تشریف دارن!:d

-قبلا سفیروث و کلود رو به جون هم انداختیم نظرتون چیه این سری Tifa و Aerith رو روبروی هم قرار بدیم!:d
46388814230368821590.jpg

26527701963497402498.jpg

کیان اصلا خودت هر چی میدونی رو برو بذار برا نظر سنجی!:d:>
با Tifa و Aerith موافقم! یا اصلا تیفا و لایتنینگ؟
کلا باید بریم طرف فاینال فانتزی یه دست دیگه!!!
سارا کریگان در مقابل کی مثلا؟/:)
خودمونم از ترس بهش رای میدیم!!!:d ولی خداییش خیلی با ابهته!
==================
اگر از فاینال میخواییم بذاریم باید احسان باشه چون ته و توی فاینال رو درآورده!:|:d

آخرین ویرایش:
منم یه نظر بدم!!!
با کریگان خیلی خفن موافقم ولی باید یکی رو جلوش بذارین که له نشه و لا اقل یه کم جلوش دووم بیاره!!:d

امتحانای احسان تموم شده ؟!!!
اگه شد با tifa و aerth موافقت میشه :d
-------------------
یه چیزه دیگه هم هست Jade Vs.Rayne
Jade از بازی مورتال کامبت
Rayne از بازی Blood Rayne :x

احســــــان کجایــی؟؟؟؟:(( یادمه خیلی وقت پیش بهم گفته بود تا 13ام درگیر امتحاناتشه...
اصلا میشه یه کار دیگه هم کرد!:d تنها کارکتر مؤنثی که میتونه رقیب در خور و شایسته مقام والا و نورانی The Boss بشه همین کریگانه به نظرم!:d با اینکه هیچ ربطی به هم ندارن ولی هر دو جزو خفن ترین و با ابهت ترین بانو های دنیای گیم هستن ... مطمئنم خیلی نظرسنجی جالب و هیجان انگیزی میشه!:d

احســــــان کجایــی؟؟؟؟:(( یادمه خیلی وقت پیش بهم گفته بود تا 13ام درگیر امتحاناتشه...
اصلا میشه یه کار دیگه هم کرد!:d تنها کارکتر مؤنثی که میتونه رقیب در خور و شایسته مقام والا و نورانی The Boss بشه همین کریگانه به نظرم!:d با اینکه هیچ ربطی به هم ندارن ولی هر دو جزو خفن ترین و با ابهت ترین بانو های دنیای گیم هستن ... مطمئنم خیلی نظرسنجی جالب و هیجان انگیزی میشه!:d
اره اینم بدک نیست
با اینکه از گفتن این حرف متنفرم و کلیشه ای هست اما نتیجه ش معلومه. همه میرن به The Boss رای میدن و رایی برای سارا نمیمونه!!!:((

Sarah_Kerrigan_1_by_yy6242.jpg

هیچوقت صحنه ای رو که سارا توسط زرگ ها اینجوری شد رو یادم نمیره!:( اصلا خودش فهمید بیهوده هست مبارزه و هیچکس هم نبود اونجا که کمکش کنه و تیری هم نداره،پس همونجا تفنگشو انداخت و فقط نگاه کرد .....:((

آخرین ویرایش:
همونطوری که کیان گفت احسان تا 13 ـم درگیر امتحاناته :| :دی این دفعه رو فعلا بیخیال FF بشیم تا احسان بیاد :دی

میگم تازه EC برای ME3 اومده و پایان رو درست کرده به نظرم وقت خوبیه Shepard رو به جون یه نفر بندازیم :دی اگه هم میخوایید نظرسنجی در مورد خانوم ها باشه سری ME پر از خانوم های متشخصه :دی تازه FemShep هم هست :دی

اره اینم بدک نیست
با اینکه از گفتن این حرف متنفرم و کلیشه ای هست اما نتیجه ش معلومه. همه میرن به The Boss رای میدن و رایی برای سارا نمیمونه!!!:((
والا نمیدونم علی من خودم به The Boss میخوام رأی بدم!:d ولی فکر نکنم کریگان هم به راحتی نتیجه رو واگذار کنه:-/ یادمون باشه همین سارا کریگان بهترین و خفن ترین Villian تاریخ گیم توی نظرسنجی بزرگ Gamespot شناخته شد!

میگم تازه EC برای ME3 اومده و پایان رو درست کرده به نظرم وقت خوبیه Shepard رو به جون یه نفر بندازیم :biggrin1: اگه هم میخوایید نظرسنجی در مورد خانوم ها باشه سری ME پر از خانوم های متشخصه :biggrin1:تازه FemShep هم هست :biggrin1:
به شدت موافقم!>:d< هر نظرسنجی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم هر جوری با دنیای بزرگ ME در ارتباط باشه من موافقم!:d

اینو تو یه نظر سنجی بزارید باو:d شخصیت پردازی،طراحی و غیره همه در سطح اعلا:d

با شخصیت های FF زیاد آشنا نیستم،یدونه خفنش رو بیارید:d

--------------------------------------------

هیچوقت صحنه ای رو که سارا توسط زرگ ها اینجوری شد رو یادم نمیره!:( اصلا خودش فهمید بیهوده هست مبارزه و هیچکس هم نبود اونجا که کمکش کنه و تیری هم نداره،پس همونجا تفنگشو انداخت و فقط نگاه کرد .....:((
پس باید با فداکاری های The Boss آشنا بشی تا به شرایطی که سارا داشت بگی "تعطیلات آخر هفته":d

ولی واقعا شخصیت جالبی داشت.
خب سارا فداکاری نکرد که!
منظور من شرایط و زجری که The Boss طی فداکاری هاش کرد بود:d

پس باید با فداکاری های The Boss آشنا بشی تا به شرایطی که سارا داشت بگی "تعطیلات آخر هفته":d

ولی واقعا شخصیت جالبی داشت.
خب سارا فداکاری نکرد که! گفتم که همونجا وایساد تا تیکه پاره-ش کنن!:d
منظور من شرایط و زجری که The Boss طی فداکاری هاش کرد بود
yahoo_4.gif
آهان! حالا اینا رو بیخیال! تو Starcraft II سارا حکم نمسیس رو داشت/:)#:-s

آخرین ویرایش:
چطور من سارا گریکان رو نمی شناسم !!!!!!!!! از کدوم بازیه ؟ بازیش الان برای 360 موجوده ؟>!

با چندتا ایده Mass Effect ـی برگشتم :دی

Marcus Fenix Vs Commander Shepard

John Marston Vs Commander Shepard

Liara Vs Trip

Monkey Vs Garrus

Wrex Vs Garrus

یه ایده ی دیگه:
شپرد مردVS شپرد زن
البته تابلو ه که شپرد زن میبره...

---------- نوشته در 08:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 PM ارسال شده بود ----------

John Marston Vs Commander Shepard
Dafuq?کاراکتر بی ربط تر نبود؟:دی
همینجا اعلام مخالفت می کنم با این ایده:دی
++++++++++++++++++++++
اصلا خودش فهمید بیهوده هست مبارزه و هیچکس هم نبود اونجا که کمکش کنه و تیری هم نداره،پس همونجا تفنگشو انداخت و فقط نگاه کرد .....
یعنی اشک ادم در میاد وقتی عینکشو میزنه و اون همه زرگ رو میبینه و بعدش هم تفنگشو میندازه و ....
اون CG استارکرافت 2 که مربوط به همین اتفاق بود واقعا عالی بود.هم خاطرات من و هم خاطرات رینور رو زنده کرد:دی

چطور من سارا گریکان رو نمی شناسم !!!!!!!!! از کدوم بازیه ؟ بازیش الان برای 360 موجوده ؟>!

مال بازی استارکرفته!!
نه انحصاری PCه!!
شخصیت پردازیش مثل بباقی بازیهای بلیزارد عالیه!به نظر من دست کمی از آرتاس و ایلیدان نداره!!
من که هروقت سارا و جیمز با هم روبرو میشن گریم میگیره!!:((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or