.: Darkness :.
کاربر سایت
خوب بچه ها من هم نظرات شخصیم رو میگم :
-در مورد کت و لیدی که به قول لیون، لیدی می بلعتش!:d بهتره صبر کنیم بازی بیاد بعد اینو بزاریم
-The Boss و Lightening رو 100% مخالفم! هر چند خیلی دوست دارم The Boss توی یه نظرسنجی باشه اما این دو تا که هیچ ربطی به همدیگه ندارن خو!
اصلا گروه خونیشون با همدیگه فرق میکنه!:d یا یکی رو در خور و شایسته مقایسه با The Boss پیدا کنیم یا یکی دیگه رو مقابل Lightening
-هارلی کوئین و کتوومن هم نظرسنجی خوبی میشه ... موافقم>:d<
-هدر و فیونا هم نتیجه کاملا قابل پیش بینیه .... ! :d
-میگم حالا که قراره کارکتر ها خانوم باشن یه جوری Sarah Kerrigan رو وارد میدون کنیم . خیلی شخصیت خفنیه! ابهت رو حال کنید...
فقط یکی رو باید پیدا کنیم بتونه جلوش دووم بیاره! هر کی رو بزاریم درسته قورتش میده!:d Samus Aran از سری Metroid چطوره؟؟؟ اوشون هم خانوم تشریف دارن!:d
-قبلا سفیروث و کلود رو به جون هم انداختیم نظرتون چیه این سری Tifa و Aerith رو روبروی هم قرار بدیم!:d
-در مورد کت و لیدی که به قول لیون، لیدی می بلعتش!:d بهتره صبر کنیم بازی بیاد بعد اینو بزاریم
-The Boss و Lightening رو 100% مخالفم! هر چند خیلی دوست دارم The Boss توی یه نظرسنجی باشه اما این دو تا که هیچ ربطی به همدیگه ندارن خو!
اصلا گروه خونیشون با همدیگه فرق میکنه!:d یا یکی رو در خور و شایسته مقایسه با The Boss پیدا کنیم یا یکی دیگه رو مقابل Lightening -هارلی کوئین و کتوومن هم نظرسنجی خوبی میشه ... موافقم>:d<
-هدر و فیونا هم نتیجه کاملا قابل پیش بینیه .... ! :d
-میگم حالا که قراره کارکتر ها خانوم باشن یه جوری Sarah Kerrigan رو وارد میدون کنیم . خیلی شخصیت خفنیه! ابهت رو حال کنید...
فقط یکی رو باید پیدا کنیم بتونه جلوش دووم بیاره! هر کی رو بزاریم درسته قورتش میده!:d Samus Aran از سری Metroid چطوره؟؟؟ اوشون هم خانوم تشریف دارن!:d
-قبلا سفیروث و کلود رو به جون هم انداختیم نظرتون چیه این سری Tifa و Aerith رو روبروی هم قرار بدیم!:d

:d
یادمه خیلی وقت پیش بهم گفته بود تا 13ام درگیر امتحاناتشه...
اصلا خودش فهمید بیهوده هست مبارزه و هیچکس هم نبود اونجا که کمکش کنه و تیری هم نداره،پس همونجا تفنگشو انداخت و فقط نگاه کرد .....