X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
attachment.php

Attachments

• Nemesis_V_Pyramid_Head_10_by_pionpi.png.jpg
    Nemesis_V_Pyramid_Head_10_by_pionpi.png.jpg
    102.9 KB · مشاهده: 57
هیچی دیگه فقط کافیه نمیسیس برنده نشه،من یکی تاپیکو به توبره میبندم.:d

82538545059488444074.jpg

آخرین ویرایش:
این که کله هرمی کشتنش سخت نبود و چالشی نداشت برمیگرده به گیم پلی بازی, و در ضمن شما کاقی هست بازی رو بذارید رو درجه سختی Hard تا به راحتی به چالش کشیده بشید!
خودت هم میدونی که سایلنت هیل بازیی بود که ترس رو نمیخواست از طریق سرسختی غول ها به بازیکن القا کنه بلکه ترس رو از طریق راههای دیگه القا میکرد!
مثلا همین موسیقی که در هنگام اومدن پرستار ها میزنه, ترسی رو وارد میکنه که صدتا نمسیس و کله هرمی هم نمیتونند وارد کنند!
خیانتکار سوم!:d
عه؟ گیم پلی؟ پس بچه ها به نظرتون نمسیس روی HARD چه شکلی میشه؟:-/
امیر جون اصلش این بود که چه روی نر مال و چه روی HARD،کشتن کله هرمی آسون بود چون تحرکش کم بود
موسیقی؟ به این عکس یه نگاه بنداز کاملا گویای مطلبه! همون یه جمله پایینش کابوس تمام بچه ها هست:

b33db2z0yogj57tlquw.jpg

================
در ضمن موسیقی سایلنت هیل به هیچ عنوان حس ترس رو منتقل نمیده بلکه حس غم و اندوه و افسردگی میده که نقطه تمایزش همینه! ولی اصلا ترسناک نیست!

عه؟ گیم پلی؟ پس بچه ها به نظرتون نمسیس روی HARD چه شکلی میشه؟:-/
امیر جون اصلش این بود که چه روی نر مال و چه روی HARD،کشتن کله هرمی آسون بود چون تحرکش کم بود
موسیقی؟ به این عکس یه نگاه بنداز کاملا گویای مطلبه! همون یه جمله پایینش کابوس تمام بچه ها هست:
مطمئنم نمسیس روی Hard به همون اندازه ای سخت میشه که کله هرمی میشه!
اون جمله هم راه داره! میتونی به سادگی صدای بلندگو رو کم کنی تا صدایی شنیده نشه!:d
هرچند همین صدایی رو هم که داری میگی به هیچ وجه تاثیر اون موسیقی رو نداره!
اما محیط رو چی میگی؟ آیا ترسی رو که که محیط و جو سایلنت هیل داره, رزیدنت داره؟ معلومه نه!
در ضمن موسیقی سایلنت هیل به هیچ عنوان حس ترس رو منتقل نمیده بلکه حس غم و اندوه و افسردگی میده که نقطه تمایزش همینه! ولی اصلا ترسناک نیست!
شرمنده علی جون, ولی دیگه اینم از اون حرفا بودا!!!
میخوای چندتا از موسیقی های ترسناکش رو آپلود کنم تا ببینی حس ترس رو مثل چی برات انتقال میده!!!

مطمئنم نمسیس روی Hard به همون اندازه ای سخت میشه که کله هرمی میشه!
اون جمله هم راه داره! میتونی به سادگی صدای بلندگو رو کم کنی تا صدایی شنیده نشه!:d
هرچند همین صدایی رو هم که داری میگی به هیچ وجه تاثیر اون موسیقی رو نداره!
اما محیط رو چی میگی؟ آیا ترسی رو که که محیط و جو سایلنت هیل داره, رزیدنت داره؟ معلومه نه!
ما Re 3 بازي ميكردم صداي زامبي ها مي امد فرار ميكردم .تو SH جو سنگين خوف بياده بود ولي تو RE 3 نسخه اول جو ترس و اينكه هرلحظه سگي زامبي چيزي بياد دنبلت مثل Mr.x يا نمسيز و ...

چقدر نزدیکن !!!!!!!!!!!!!
عجب نظرسنجی خفنی گذاشتیم این دفعه ! به به باریکلاه به خودم :d

Pyramid Head Is the Only Winner of This Compitition

دیگه من سره این موضوع بحث نمیکنم که بگم سری سایلنت هیل خیلی ترسناکتر از سری رزیدنت اویله!!!!
حتی حاضرم قبول کنم که نمسیس ترسناک تر از کله هرمیه (که به هیچ عنوان هم قبول نمیکنم:d) ولی به هیچ وجه حاضر نیستم قبول کنم که رزیدنت ترسناکتر از سایلنت هیله!!!
شما هم قبول نکنید!:d

پيروزي از ان كيست؟
Looks : winner Nemesis
Nemesis
Nemesis first appeared on Resident Evil 3:Nemesis. He’s a giant, scar-tissue covered Tyrant. He is man-made and he is big. He’s also pretty much indestructible and has the body of a wrestler. His face is all stitched up and his feet might as well be replaced with tanks. Zombies and dogs are more brutal looking but if you see Nemesis you’ll know what to do (Run).

This was hard but when it comes down to it. Having Nemesis chase you with his looks while pyramid head walks the opposite direction, Nemesis has to win.
reason be here:winner pyramid head
Pyramid Head

Ever feel useless? Depressed? Alone? Guilty? Good! That’s what pyramid head represents. He’s your guilt, your punishment, your executioner…if you will. Imagine for every time you put in the Contra code you’d have to deal with this thing. Yeah, feel guilty don’t you? Bet you’ll never do that again.
As big and scary Nemesis is, unless you’re a STARS member you really have nothing to worry about. Even in the movie he stops shooting at a civilian. Pyramid Head however will remind you of that time when you ripped wings off a fly and torture you for it! For everything bad you did in your life he’ll represent it in some way. Long guilt is even worse then death sometimes
.

First Impression: winner pyramid head
When you first see Pyramid Head it is at the long end of a dark hallway. Just lights up for a second and disappears making you thing, “what the hell was that?” Then the next time you see it up close it is raping two disturbing mannequins. Yeah… Pyramid Head is subtle about the whole situation…he’s not dancing on the cover nor is he the main focus, he’s just an extra creepy element in the background of an already creepy experience.
Nemesis would have won if he wasn’t so happy to make his appearance. It’s like knowing about your surprise birthday party and having to pretend to be impressed. Pyramid head however isn’t even featured on the cover, there are hints scattered throughout the game but when you see him you’re scared..

Weapons: winner nemesis
Nemesis-Rocket Launcher

Nemesis is man-made. He has a reason to be there. Pretty much to kill. Not only is this behemoth a behemoth but he also has a giant Rocket Launcher that too is a behemoth. A Rocket launcher people! You’re giving a zombie-type-thing a rocket launcher! This will disintegrate anything nearby! Even if he trips he might accidentally take out half a city block. He’s already big he doesn’t need more destruction.
Although a sword would hurt you more than a rocket launcher, since well, you’ll be dead already by a rocket launcher. You can easily dodge the sword. Nemesis takes this one
Indestructibility :winner pyramid head
Pyramid Head

Your first encounter with Pyramid Head is in a small room. You barely have any room to navigate while he swings his big heavy sword. Every bullet bounces of him until he gets bored and decides to drown himself. Seriously, you’re not worth his time.Your last encounter is with two pyramid heads that both get bored and decide to off themselves. That’s right you can’t kill him he can kill himself.
Although Nemesis is a beast; he is able to be brought down by a regular human. Sure he doesn’t “technically” die as all your encounters means he will be back. But the last battle YOU kill him.Pyramid Head however gets bored and offs himself. You don’t kill him. The only way to kill this thing is for this thing to kill itself, you literally have to either annoy it so much or make it so bored that it walks away, doesn’t bother, or kill himself (themselves??). Now that’s depressing.
Final Verdict :winner ؟
Pyramid Head
Sure he doesn’t have the looks or the tools but he is the scariest monster when it comes to its reason for being in the situation, first appearance and indestructibility. He’s quiet but always around the corner whereas nemesis shines the spotlight on himself and forces you to focus. Sometimes being the quiet one makes you the loudest and that’s the case with Pyramid Head.

علی جون شما با این حرفت کاملا به کله هرمی که هیچی به سایلنت هیل خیانت کردی:|. شما سایلنت هیل 2 رو بدون صدا بازی کن بیبن چقدر زود و راحت تمومش می کنی ولی با صدای بلند بازی کن ببین چقدر بازی وحشت ناک تر می شه و همین بازی کردن رو سخت تر می کند.
همون طور که گفتم به نظرم قلب سایلنت هیل موسیقی ان است.:)

امیر نماینده ی تیم ما بود ! تمام حرفاش قبوله !
طرفدارای نمسیس هم نظرشون محترمه
ولی نظر شخصی ما اینه که ترسی که در وجود خودت رخنه کنه و راهی برای دور کردنش جز جنگیدن با خودت و نفست نیست ترسناکتره !
همونطور که بقیه دوستان گفتن راهی هست برای نابودی نمسیس و اون همون سلاحهای فوق پیشرفته هستن اما برای پیرامد هد هیچ سلاحی نمی تونه یاریت بده تو باید با قدرت ذهنت با تمایلات و گناهای درونیت (که مظهرش می شه پیرامد هد) مبارزه کنی

چیزی که بچه ها بهش تو رأی گیری دقت نمی کنن اینه که به فلسفه وجودی این دوتا باس اصلا توجه نمی کنند. به امکان وجودشون توجه نمی کنن . این نظر سنجی فقط می تونه طرفدارهای دوتا رو نشون بده که کی از چی خوشش میاد اما اگه دقت کنید نمسیس نمی تونه وجود خارجی داشته باشه ( البته تاهمین لحطه که این مطلب رو می خونیم !!! ) ولی پیرامید هد می تونه وجود داشته باشه . می تونه واقعی باشه چون تو عالم واقعیته نه تخیل . ترسی که درمحیط واقعی بوجود میاد خیلی بیشتر از ترس تو محیط تخیلیه ...

ببین نمسیس همینجوریش هم سخت هست چه روی Easy چه روی Very Easy
وقتی برای اولین بار باید با کله هرمی بجنگی حتی با یه لوله خالی هم میتونی بزنیش چون کنده و قدرت نداره!
عه؟ راه داره؟ پس منم همیشه سایلنت هیل رو بدون صدا بازی میکنم! امیر جون اینا حرف نمیشه که!
اون کسایی هم که به کله هرمی رای دادن به خاطر خودش دادن نه موسیقی بازی و محیط بازی
=================
بله محیطش هم ترس داره اما ترس واقعی،ترس غریزی! ترسی که تو همه بلا استثنا وجود داره! محیط سایلنت هیل ترس روانی به آدم میده! امیر جون دیگه قدرت انکار هم حدی داره!
خداییش کجای موسیقی سایلنت هیل ترسناکه؟ خداییش میگم! اتفاقا وقتی تو سایلنت هیل موسیقی پخش میشه آدم احساس آرامش میکنه مگر اینکه توی OW باشی که اونجا موسیقی مثل اینه که هزار نفر با گچ روی تخته سیاه بکشن!
اینو گوش کن بفهمی آهنگ یعنی چی! آهنگ اتاق سیو RE2 و3!!! آهنگی که حکم مسکن برات داشت:
بقیه حرفات رو کاری ندارم!!! فقط اون تیکه ای که قرمزش کردم رو باهاش کار دارم!!!
محیط سایلنت هیل هر نوع ترسی رو که میده خیلی بیشتر از ترسی هست که رزیدنت اویل میده!!!
سایلنت هیل توی هر قسمتیش که باشی آهنگ ترسناک رو میزنه!!! چه توی Other World باشی!! چه توی Normal World باشی!!! چه توی Fog World باشی!!!
توی سایلنت هیل موسیقی آرامش بخش میزنه اما به موقعش!!! مثلا توی بیمارستان که حالت عادی داره و OW هم نیست یه پرستار میاد به نظرت آهنگ آرامش بخش میزنه؟!!! نه خداییش آهنگ آرامش بخش میزنه!!!
بعد اون آهنگی که توی اتاق سیو رزیدنت اویل برات میزنه, فقط یه دونس, ولی تا دلت بخواد سایلنت هیل از این آهنگ ها داره که خیلی قشنگتر هستند!!! بله!!!
نمیگم آهنگ اتاق سیو رزیدنت قشنگ نیست, فوق العادس این آهنگ ولی ماله سایلنت هیل فوق العادتره!!!
حالا این آهنگ SH2 رو گوش کن تا بفهمی وقتی میگیم استاد Yamaoka بیخودی نیست!!! و آهنگهای رزیدنت به هیچ وجه قابل قیاس نیستند با سایلنت هیل!!!
اگه خواستی چندتا از آهنگهای ترسناکش هم آپلود میکنم!!! چه اونایی که توی OW میزنه چه اونایی که NW میزنه!!!
Download Reprise (HD) mp3

امیر نماینده ی تیم ما بود ! تمام حرفاش قبوله !
طرفدارای نمسیس هم نظرشون محترمه
ولی نظر شخصی ما اینه که ترسی که در وجود خودت رخنه کنه و راهی برای دور کردنش جز جنگیدن با خودت و نفست نیست ترسناکتره !
همونطور که بقیه دوستان گفتن راهی هست برای نابودی نمسیس و اون همون سلاحهای فوق پیشرفته هستن اما برای پیرامد هد هیچ سلاحی نمی تونه یاریت بده تو باید با قدرت ذهنت با تمایلات و گناهای درونیت (که مظهرش می شه پیرامد هد) مبارزه کنی
نه خیر! خودتون باید بلند شین بیایین دلایلتونو بگین وگرنه دقیقا همون چیزی پیش میاد که برای احسان پیش اومد!
احسان بدبخت تنهای تنها داشت دلیل ارائه میداد و مطلب میگذاشت اما کی کمکش بود؟ هیچکس! حتی خودش هم بالاخره اعتراض کرد.شاید به خاطر همینه که دیگه کم اینجا میادش.
خب همونجور که گفتی نظر شخصیه پس قابل قبوله.
===============================
چیزی که بچه ها بهش تو رأی گیری دقت نمی کنن اینه که به فلسفه وجودی این دوتا باس اصلا توجه نمی کنند. به امکان وجودشون توجه نمی کنن . این نظر سنجی فقط می تونه طرفدارهای دوتا رو نشون بده که کی از چی خوشش میاد اما اگه دقت کنید نمسیس نمی تونه وجود خارجی داشته باشه ( البته تاهمین لحطه که این مطلب رو می خونیم !!! ) ولی پیرامید هد می تونه وجود داشته باشه . می تونه واقعی باشه چون تو عالم واقعیته نه تخیل . ترسی که درمحیط واقعی بوجود میاد خیلی بیشتر از ترس تو محیط تخیلیه ..
ببین شهام جان،نه نمسیس میتونه وجود داشته باشه و نه پیرامید هد.
شاید در چند صد سال آینده با پیشرفت تکنولوژی چیزی مثل نمسیس به وجود بیاد اما تا یه حدی میتونه پیش بره! یعنی الزاما چیزی مثل اون شکل آخرش وجود نخواهد داشت چون از از علم پاشو بیشتر گذاشت و هچین چیزی قابل قبول نیست
اما همون جور که احد گفت آیا اونایی که به کارشون افتخار میکنن و هیچ عذاب وجدانی ندارن بازم کله هرمی رو میبینن؟ جواب یه کلمه-ست: نه.
و اما،یعنی شما به انجام کارهایی که انجام میدین،شمایلی مثل کله هرمی ساخته میشه که جسم داره و همیشه دنبالتونه؟ مسلما نه! کله هرمی جسم نداره و توی ذهنتون دنبالتونه نه اینکه در عالم واقعیت همیشه و همه جا حتی توی خیابونا دنبالتون باشه.
نمسیس هم میتونه وجود داشته باشه ولی لازمه-ش اینه که علم بتونه تا اون حد پیشرفت کنه که بسیار زمان بر هستش.
===============================
بقیه حرفات رو کاری ندارم!!! فقط اون تیکه ای که قرمزش کردم رو باهاش کار دارم!!!
محیط سایلنت هیل هر نوع ترسی رو که میده خیلی بیشتر از ترسی هست که رزیدنت اویل میده!!!
سایلنت هیل توی هر قسمتیش که باشی آهنگ ترسناک رو میزنه!!! چه توی Other World باشی!! چه توی Normal World باشی!!! چه توی Fog World باشی!!!
توی سایلنت هیل موسیقی آرامش بخش میزنه اما به موقعش!!! مثلا توی بیمارستان که حالت عادی داره و OW هم نیست یه پرستار میاد به نظرت آهنگ آرامش بخش میزنه؟!!! نه خداییش آهنگ آرامش بخش میزنه!!!
بعد اون آهنگی که توی اتاق سیو رزیدنت اویل برات میزنه, فقط یه دونس, ولی تا دلت بخواد سایلنت هیل از این آهنگ ها داره که خیلی قشنگتر هستند!!! بله!!!
نمیگم آهنگ اتاق سیو رزیدنت قشنگ نیست, فوق العادس این آهنگ ولی ماله سایلنت هیل فوق العادتره!!!
حالا این آهنگ SH2 رو گوش کن تا بفهمی وقتی میگیم استاد Yamaoka بیخودی نیست!!! و آهنگهای رزیدنت به هیچ وجه قابل قیاس نیستند با سایلنت هیل!!!
اگه خواستی چندتا از آهنگهای ترسناکش هم آپلود میکنم!!! چه اونایی که توی OW میزنه چه اونایی که NW میزنه!!!
Download Reprise (HD) mp3
امیر جون فکر میکردم تا حالا برات ثابت شده باشه که من موسیقی سایلنت هیل رو یک قدم که نه چندین قدم جلوتر از موسیقی تمام بازیای موجود در بازار میدونم.;)
بله من استاد یامائوکا رو به شخصه تا بینهایت قبول دارم اما در مورد حس ترسش مخالفم چون برای من بیشتر جنبه افسردگی و نا امیدی داره و حاکی از اعمال یک سری افراد در گذشته هستن
گذشته ای تلخ

آخرین ویرایش:
اون دیگه نظر شخصیته اما خواهشا از جانب بقیه حرف نزن! اونا خودشون اگر میتونستن میومدن دفاعیه ارائه میدادن!حرف زدنت جوریه که فقط حرف خودت رو قبول داری و حرف مخالفین اصلا برات حرف حساب نمیشن!باز ما که از نمسیس طرفداری میکنیم در مورد هر دوتا حرف میزنیم و منکر نمیشیم عذر میخوام ولی بخوایی رک بگیم داری ترول میکنی!
نه داداش!!! من از جانب بقیه هیچ حرفی نمیرنم, به هیچ وجه هم ترول نمیکنم!!! همش دارم با دلیل مدرک صحبت میکنم!!!
در ضمن مگه حالا طرفدارای نمسیس فقط حرف خودشون رو قبول ندارند!!!
حرفهایی میزنی علی جون!!!
اما همون جور که احد گفت آیا اونایی که به کارشون افتخار میکنن و هیچ عذاب وجدانی ندارن بازم کله هرمی رو میبینن؟ جواب یه کلمه-ست: نه.
سایلنت هیل افرادی رو که گناه سنگینی رو برروی دوش دارند به شهر فرا میخونه!!! هم اونایی که احساس عذاب وجدان میکنند!!!
این هم یک جمله از کتاب LM که فکر نکنید از خودم حرف زدم!!!
"شهر کسانی را که بار گناه زیادی را حمل میکنند فرا میخواند, و چیزهایی که در درون قلبشان است را به آنها نشان میدهد."
The town calls to those who bear the weight of some crime and shows them what is in their hearts.
پس در نتیجه حرف احد جان مورد قبول من نیست!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or