عه؟ گیم پلی؟ پس بچه ها به نظرتون نمسیس روی HARD چه شکلی میشه؟این که کله هرمی کشتنش سخت نبود و چالشی نداشت برمیگرده به گیم پلی بازی, و در ضمن شما کاقی هست بازی رو بذارید رو درجه سختی Hard تا به راحتی به چالش کشیده بشید!
خودت هم میدونی که سایلنت هیل بازیی بود که ترس رو نمیخواست از طریق سرسختی غول ها به بازیکن القا کنه بلکه ترس رو از طریق راههای دیگه القا میکرد!
مثلا همین موسیقی که در هنگام اومدن پرستار ها میزنه, ترسی رو وارد میکنه که صدتا نمسیس و کله هرمی هم نمیتونند وارد کنند!
خیانتکار سوم!:d

مطمئنم نمسیس روی Hard به همون اندازه ای سخت میشه که کله هرمی میشه!عه؟ گیم پلی؟ پس بچه ها به نظرتون نمسیس روی HARD چه شکلی میشه؟
امیر جون اصلش این بود که چه روی نر مال و چه روی HARD،کشتن کله هرمی آسون بود چون تحرکش کم بود
موسیقی؟ به این عکس یه نگاه بنداز کاملا گویای مطلبه! همون یه جمله پایینش کابوس تمام بچه ها هست:
شرمنده علی جون, ولی دیگه اینم از اون حرفا بودا!!!در ضمن موسیقی سایلنت هیل به هیچ عنوان حس ترس رو منتقل نمیده بلکه حس غم و اندوه و افسردگی میده که نقطه تمایزش همینه! ولی اصلا ترسناک نیست!
ما Re 3 بازي ميكردم صداي زامبي ها مي امد فرار ميكردم .تو SH جو سنگين خوف بياده بود ولي تو RE 3 نسخه اول جو ترس و اينكه هرلحظه سگي زامبي چيزي بياد دنبلت مثل Mr.x يا نمسيز و ...مطمئنم نمسیس روی Hard به همون اندازه ای سخت میشه که کله هرمی میشه!
اون جمله هم راه داره! میتونی به سادگی صدای بلندگو رو کم کنی تا صدایی شنیده نشه!:d
هرچند همین صدایی رو هم که داری میگی به هیچ وجه تاثیر اون موسیقی رو نداره!
اما محیط رو چی میگی؟ آیا ترسی رو که که محیط و جو سایلنت هیل داره, رزیدنت داره؟ معلومه نه!
در ضمن موسیقی سایلنت هیل به هیچ عنوان حس ترس رو منتقل نمیده بلکه حس غم و اندوه و افسردگی میده که نقطه تمایزش همینه! ولی اصلا ترسناک نیست!
. شما سایلنت هیل 2 رو بدون صدا بازی کن بیبن چقدر زود و راحت تمومش می کنی ولی با صدای بلند بازی کن ببین چقدر بازی وحشت ناک تر می شه و همین بازی کردن رو سخت تر می کند.بقیه حرفات رو کاری ندارم!!! فقط اون تیکه ای که قرمزش کردم رو باهاش کار دارم!!!ببین نمسیس همینجوریش هم سخت هست چه روی Easy چه روی Very Easy
وقتی برای اولین بار باید با کله هرمی بجنگی حتی با یه لوله خالی هم میتونی بزنیش چون کنده و قدرت نداره!
عه؟ راه داره؟ پس منم همیشه سایلنت هیل رو بدون صدا بازی میکنم! امیر جون اینا حرف نمیشه که!
اون کسایی هم که به کله هرمی رای دادن به خاطر خودش دادن نه موسیقی بازی و محیط بازی
=================
بله محیطش هم ترس داره اما ترس واقعی،ترس غریزی! ترسی که تو همه بلا استثنا وجود داره! محیط سایلنت هیل ترس روانی به آدم میده! امیر جون دیگه قدرت انکار هم حدی داره!
خداییش کجای موسیقی سایلنت هیل ترسناکه؟ خداییش میگم! اتفاقا وقتی تو سایلنت هیل موسیقی پخش میشه آدم احساس آرامش میکنه مگر اینکه توی OW باشی که اونجا موسیقی مثل اینه که هزار نفر با گچ روی تخته سیاه بکشن!
اینو گوش کن بفهمی آهنگ یعنی چی! آهنگ اتاق سیو RE2 و3!!! آهنگی که حکم مسکن برات داشت:
نه خیر! خودتون باید بلند شین بیایین دلایلتونو بگین وگرنه دقیقا همون چیزی پیش میاد که برای احسان پیش اومد!امیر نماینده ی تیم ما بود ! تمام حرفاش قبوله !
طرفدارای نمسیس هم نظرشون محترمه
ولی نظر شخصی ما اینه که ترسی که در وجود خودت رخنه کنه و راهی برای دور کردنش جز جنگیدن با خودت و نفست نیست ترسناکتره !
همونطور که بقیه دوستان گفتن راهی هست برای نابودی نمسیس و اون همون سلاحهای فوق پیشرفته هستن اما برای پیرامد هد هیچ سلاحی نمی تونه یاریت بده تو باید با قدرت ذهنت با تمایلات و گناهای درونیت (که مظهرش می شه پیرامد هد) مبارزه کنی
ببین شهام جان،نه نمسیس میتونه وجود داشته باشه و نه پیرامید هد.چیزی که بچه ها بهش تو رأی گیری دقت نمی کنن اینه که به فلسفه وجودی این دوتا باس اصلا توجه نمی کنند. به امکان وجودشون توجه نمی کنن . این نظر سنجی فقط می تونه طرفدارهای دوتا رو نشون بده که کی از چی خوشش میاد اما اگه دقت کنید نمسیس نمی تونه وجود خارجی داشته باشه ( البته تاهمین لحطه که این مطلب رو می خونیم !!! ) ولی پیرامید هد می تونه وجود داشته باشه . می تونه واقعی باشه چون تو عالم واقعیته نه تخیل . ترسی که درمحیط واقعی بوجود میاد خیلی بیشتر از ترس تو محیط تخیلیه ..
امیر جون فکر میکردم تا حالا برات ثابت شده باشه که من موسیقی سایلنت هیل رو یک قدم که نه چندین قدم جلوتر از موسیقی تمام بازیای موجود در بازار میدونم.بقیه حرفات رو کاری ندارم!!! فقط اون تیکه ای که قرمزش کردم رو باهاش کار دارم!!!
محیط سایلنت هیل هر نوع ترسی رو که میده خیلی بیشتر از ترسی هست که رزیدنت اویل میده!!!
سایلنت هیل توی هر قسمتیش که باشی آهنگ ترسناک رو میزنه!!! چه توی Other World باشی!! چه توی Normal World باشی!!! چه توی Fog World باشی!!!
توی سایلنت هیل موسیقی آرامش بخش میزنه اما به موقعش!!! مثلا توی بیمارستان که حالت عادی داره و OW هم نیست یه پرستار میاد به نظرت آهنگ آرامش بخش میزنه؟!!! نه خداییش آهنگ آرامش بخش میزنه!!!
بعد اون آهنگی که توی اتاق سیو رزیدنت اویل برات میزنه, فقط یه دونس, ولی تا دلت بخواد سایلنت هیل از این آهنگ ها داره که خیلی قشنگتر هستند!!! بله!!!
نمیگم آهنگ اتاق سیو رزیدنت قشنگ نیست, فوق العادس این آهنگ ولی ماله سایلنت هیل فوق العادتره!!!
حالا این آهنگ SH2 رو گوش کن تا بفهمی وقتی میگیم استاد Yamaoka بیخودی نیست!!! و آهنگهای رزیدنت به هیچ وجه قابل قیاس نیستند با سایلنت هیل!!!
اگه خواستی چندتا از آهنگهای ترسناکش هم آپلود میکنم!!! چه اونایی که توی OW میزنه چه اونایی که NW میزنه!!!
Download Reprise (HD) mp3

نه داداش!!! من از جانب بقیه هیچ حرفی نمیرنم, به هیچ وجه هم ترول نمیکنم!!! همش دارم با دلیل مدرک صحبت میکنم!!!اون دیگه نظر شخصیته اما خواهشا از جانب بقیه حرف نزن! اونا خودشون اگر میتونستن میومدن دفاعیه ارائه میدادن!حرف زدنت جوریه که فقط حرف خودت رو قبول داری و حرف مخالفین اصلا برات حرف حساب نمیشن!باز ما که از نمسیس طرفداری میکنیم در مورد هر دوتا حرف میزنیم و منکر نمیشیم عذر میخوام ولی بخوایی رک بگیم داری ترول میکنی!
سایلنت هیل افرادی رو که گناه سنگینی رو برروی دوش دارند به شهر فرا میخونه!!! هم اونایی که احساس عذاب وجدان میکنند!!!اما همون جور که احد گفت آیا اونایی که به کارشون افتخار میکنن و هیچ عذاب وجدانی ندارن بازم کله هرمی رو میبینن؟ جواب یه کلمه-ست: نه.