حالا بحث خوابیدن تاپیک به کنار ولی یقین دارم رای هاشون خیلی به هم نزدیک میشد ...
شاید ولی کلاً این کارتون و اینا ایده ی خوبی نبود دی
حالا بحث خوابیدن تاپیک به کنار ولی یقین دارم رای هاشون خیلی به هم نزدیک میشد ...
آتیشش از سر کیان بلند شد ...شاید ولی کلاً این کارتون و اینا ایده ی خوبی نبود دی
دوستان امکان داره یه بار Mario VS Sonic باشه ؟!؟!!؟؟ :question:
آتیشش از سر کیان بلند شد ...![]()
هیچ کدومشون نبودن دی کار ِ این احد بود ! (شکلک خنده) اولین بار احد این ایده ی خبیث رو مطرح کرد دینه آقا بدبخت کیان کاره ای نبود ! :d من بودم که هر دفعه میومدم میگفتم تام و جری! :d
ولی کلا این نظرسنجی اگر حتی مستر چیف vs کریتوس هم بود بازم تاپیک میخوابید :d فعلا همه بحث ها و تمرکز ملت طرف E3ـه! :d
من رسما تکذیب می کنم!:d این پایینی نقل قول از آخرین پستیه که در ضمینه انتخاب نظرسنجی داده بودم! به قسمت های Bold شده توجه شود!:d تا قبل این هم که کلا مخالف گذاشتن این نظرسنجی بودم . . . دیگه دیدم همه راضین و دارن موافقت خودشون رو اعلام می کنن منم مجبور شدم موافق باشم!!!:dآتیشش از سر کیان بلند شد ...![]()
هنوز نظرسنجی عوض نشده!:d .... آقا هر چی گذاشتید ساپورت میشه>:d< البته بیشتر دوست دارم بین تام و جری باشه!:d...ولی نظر منو خنثی حساب کنید،هر چی بقیه دوستان گفتن![]()
صداش رو در نیارهیچ کدومشون نبودن دی کار ِ این احد بود ! (شکلک خنده) اولین بار احد این ایده ی خبیث رو مطرح کرد دی
شانس منهاین نظر سنجی قبلا بوده دوست عزیز!

موافقم شدید!!!! .... اتفاقا خیلی وقت پیش ها هم بحثش شده بود! یادمه خیلی هم موافق داشت!:d قرار بود که اینا رو بعدا بزاریم؛ نمی دونم چی شد که به دست فراموشی سپرده شد !Pyramid Head VS Nemesis هم بد نیستا![]()