X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه آقا بدبخت کیان کاره ای نبود ! :d من بودم که هر دفعه میومدم میگفتم تام و جری! :d
ولی کلا این نظرسنجی اگر حتی مستر چیف vs کریتوس هم بود بازم تاپیک میخوابید :d فعلا همه بحث ها و تمرکز ملت طرف E3ـه! :d

آتیشش از سر کیان بلند شد ... :دی
نه آقا بدبخت کیان کاره ای نبود ! :d من بودم که هر دفعه میومدم میگفتم تام و جری! :d
ولی کلا این نظرسنجی اگر حتی مستر چیف vs کریتوس هم بود بازم تاپیک میخوابید :d فعلا همه بحث ها و تمرکز ملت طرف E3ـه! :d
هیچ کدومشون نبودن دی کار ِ این احد بود ! (شکلک خنده) اولین بار احد این ایده ی خبیث رو مطرح کرد دی

آتیشش از سر کیان بلند شد ... :دی
من رسما تکذیب می کنم!:d این پایینی نقل قول از آخرین پستیه که در ضمینه انتخاب نظرسنجی داده بودم! به قسمت های Bold شده توجه شود!:d تا قبل این هم که کلا مخالف گذاشتن این نظرسنجی بودم . . . دیگه دیدم همه راضین و دارن موافقت خودشون رو اعلام می کنن منم مجبور شدم موافق باشم!!!:d
هنوز نظرسنجی عوض نشده!:d .... آقا هر چی گذاشتید ساپورت میشه>:d< البته بیشتر دوست دارم بین تام و جری باشه!:d...ولی نظر منو خنثی حساب کنید،هر چی بقیه دوستان گفتن;)
همش زیر سر این امیر آکیبا خودمونه!!!:d

به نظر من TinTin VS Natan Drake
هر دو تا تو سبک متجراجویی و البته پر طرفدار

آخرین ویرایش:
Tom Vs. Jerry

126 نفر شرکت کردن

تام: 110!
جری: 16!

مقاله ای من باب این کارتون

برنده : تام

r628qx51y96oam8e5xk1.jpg

چی بگم؟
:d

=======================================
: Special Thanks To

کیان .: Darkness :.

o0oawki1sj44oz7vjs1.jpg

================================
Bazicenter-2012

خب ميريم كه يه بحث طولاني و پر زد و خورد رو در انتخاب بعدي كاراكتر ها داشته باشيم :d

5 الي 6 صفحه ديگه ميبينمتون :d تا اون موقع:-*

اِ ! نظر سنجی تموم شد ! البته خیالمون راحت بود تام میبره دیگه دی
پ.ن : احد انصافاً حرکت خدایی بود که هر چی عقده سر این جری داریم خالی بشه دمت گرم دی
----------
کیان خجالت نمیکشی این چه عکسیه گذاشتی ! اون چیه توی دست راست نمسیس (شکلک خنده)

خب مشخص بود این طوری میشه ! :دی من تازه گفته بودم 80% تام ولی بیشتر هم شد ! :دی
این Nemesis و Pyramid Head جالب میشن ! البته فکر میکنم Nemesis از پیش برنده باشه ولی خودم طرف Pyramid Head هستم ! :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or