X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اتفاقا من شوکه شدم که جری رای آورده مگه کسی هم هست از جری خوشش بیاد؟:d

اتفاقا من فکر نمیکردم تام رای بیاره! هرکی دور و بر منه طرفدار جریه! :d برام عجیبه که انقدر تام طرفدار داره :d

مسخره ترین نظر سنجی که تو عمرم دیدم همین بود. تام و جری؟ برنده از همون اول مشخص بود که تام هست.
ترول رو حال کردین. :دی

تاپیک با اضافه شدن بیوگرافی ها خیلی خوب جلو می رفت و اوج گرفته بود امیدوارم دوباره به همون فضا برگرده ..
اگه امکانش هست برای شخصیت های قبلی که در نظر سنجی های گذشته هم حضور داشتند ولی بیوگرافی گذاشته نشده یک فکری بکنید ..
با نظرم اگر پست اول به بیوگرافی تمام شخصیتهایی که در نظرسنجی ها شرکت کرده اند مزین بشه، این تاپیک تاریخی و بی نظیر میشه .

تاپیک با اضافه شدن بیوگرافی ها خیلی خوب جلو می رفت و اوج گرفته بود امیدوارم دوباره به همون فضا برگرده ..
اگه امکانش هست برای شخصیت های قبلی که در نظر سنجی های گذشته هم حضور داشتند ولی بیوگرافی گذاشته نشده یک فکری بکنید ..
با نظرم اگر پست اول به بیوگرافی تمام شخصیتهایی که در نظرسنجی ها شرکت کرده اند مزین بشه، این تاپیک تاریخی و بی نظیر میشه .
درود! پیشنهاد خوبیه! خودمم همچین چیزی توی سر داشتم ولی باید برای تابستون باشه که بچه ها فرصت کمک کردن داشته باشن!

دوستان بازی کم اوردید رفتید سراغ تام و جری....;)
به هرحال من به تام رای دادم.:p

همین نظر سنجی رو سال 2000 انجام میدادی جری خیلی بیشتر رای می اورد..

ولی امروز مردم دوست دارن بر خلاف عقایدشون خودشون رو خاص نشون بدن..

خیلی ها همین الان جوکر رو به بتمن ترجیح میدن و...

همین نظر سنجی رو سال 2000 انجام میدادی جری خیلی بیشتر رای می اورد..

ولی امروز مردم دوست دارن بر خلاف عقایدشون خودشون رو خاص نشون بدن..

خیلی ها همین الان جوکر رو به بتمن ترجیح میدن و...

ربطی به خاص بودن نداره خیلیها مثل من از بدذاتیهای جری بدشون میاد و در عوض از سادگی تام خوششون میاد!!!

مجتبی جون راست میگه.
اصولا چون بیشتر ماها از قشر ضعیف جامعه هستیم!:d با تام همزاد پنداری داریم و قشر مرفه جامعه (جری) نیستیم!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or