X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من که توی صفحات اخیر گفته بودم رای من کی هست ! الانم رای دادم یو ها ها ها ها دی
پشتکاری که تام داره در هیچ موجود زنده ای یافت نمیشه ! دی بنده خدا به شدت هم صاف و ساده ـس نشون به اون نشون که بعضی اوقات اون جری موذی میاد دست دوستی ول میده تام با لبخند ملیح دست میده بعد جری یه کرمی روی این بنده خدا میریزه !

من که توی صفحات اخیر گفته بودم رای من کی هست ! الانم رای دادم یو ها ها ها ها دی
پشتکاری که تام داره در هیچ موجود زنده ای یافت نمیشه ! دی بنده خدا به شدت هم صاف و ساده ـس نشون به اون نشون که بعضی اوقات اون جری موذی میاد دست دوستی ول میده تام با لبخند ملیح دست میده بعد جری یه کرمی روی این بنده خدا میریزه !

کایوتی با فاصله بیشترین پشتکار رو بین تمام اینا داره :d

این نظر سنجی صحیح نیست. از همون اول مشخص بود که تام برنده هست.

tnrm7zq7iy41z2w0xn3.jpg

خب لامصب تو عمرم نظر سنجي به اين تناتنگي نديده بودم و متاسفانه زيادي داره تنگ ميشه و بايد اچار و وصله بياريم :d

من ميدونستم اين تام راي نمياره !!!:(:-s

:d

من به جری رای دادم ! برای اینکه ....
شما همتون خیلی نامردین :d جری به این خوبی ، ترولر :d

خدا وکیلی خودتون بگین ... اگه کایوت میشد بهتر نبود؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
کدوم نظرسنجی اینطوری شده تا حالا؟!
27-1 تا این لحظه ...
یه بار ما نظر دادیما ... کلا نظر کاربرایی مثل من که فعالیت زیادی نداریم خنثی هستش!

عجب نظرسنجی باحالی شده 30 - 1 :دی =))

حداقل این یه بار رو تام میبره :دی دوستان یه چندتا از اون عکسای خشن که توش تام زده جری رو تکه تکه کرده بزارین تا بخندیم :دی

عجب نظرسنجی باحالی شده 30 - 1 :دی =))

حداقل این یه بار رو تام میبره :دی دوستان یه چندتا از اون عکسای خشن که توش تام زده جری رو تکه تکه کرده بزارین تا بخندیم :دی

بهترین حرکتی که تام انجام داد به نظرم این بود :d :

32dw7hhao7g1em89nx4z.jpg

===========
ولی نظر سنجی بهتر بود بین تام و کایوتی باشه :d

آخرین ویرایش:
کایوتی با فاصله بیشترین پشتکار رو بین تمام اینا داره :d

نه دیگه چون کایوت توی یه شماره زد رود رانر رو نفله و کباب کرد و خورد از دور خارج میشه دی چون هنوز تام موفق به نفله کردن جری نشده (جریان ساخته شدن اون قسمت رو می دونم ولی کاری هست که شده دیگه دی)
یه نکته در مورد نظرسنجی اونم اینکه این جری جنسیتش زیر سوال ـه ! یه جورایی پسر ِ دختر نماست دی

اصلا فکر نمیکردم تام طرفدار بیشتری داشته باشه.:|:d
95% ؟!
38 به 2 ؟!

اصلاً فكر نمي كردم فاصلشون اينقدر باشه !!!
بالاخره جري له شد ! :دي

نه دیگه چون کایوت توی یه شماره زد رود رانر رو نفله و کباب کرد و خورد از دور خارج میشه دی چون هنوز تام موفق به نفله کردن جری نشده (جریان ساخته شدن اون قسمت رو می دونم ولی کاری هست که شده دیگه دی)
یه نکته در مورد نظرسنجی اونم اینکه این جری جنسیتش زیر سوال ـه ! یه جورایی پسر ِ دختر نماست دی

تام هم دوبار آخرش دهن جری رو صاف کرد :d !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or