هستم... خداییش تا الان Prince رو تو نظر سنجی شرکت ندادیم. Biography هم نمیخواد...Ezio vs Prince of Persia
------------
بخدا ازاین بهتر نمیشه.
هر 4 تا شخصیت قبلاً شرکت کردن... نه در مقابل هم اما...lara croft vs Nariko
____
john marston vs max payne
از این بهتر نداریم :d
خوب اینکه معلومه کی پیروز میشه!:dهر 4 تا شخصیت قبلاً شرکت کردن... نه در مقابل هم اما...
-----
بچه ها چرا شخصیت های قبلی رو نندازیم به جون همدیگه...؟
این هم خوبه ها
Kratos vs. War

تا الان اصلاً از شخصیت های SH کسی رو نذاشتیم... به نظر من اونا هم خیلی رقابت داغی میتونن داشته باشن، اما متاسفانه بازی Silent Hill مخاطب خاص خودش رو داره...Harry Mason VS Leon![]()
خب جلوی سایلنت هیل که یه بازی خاصه باید به بازی دیگه بذاریم که اونم خاص باشه!:dتا الان اصلاً از شخصیت های SH کسی رو نذاشتیم... به نظر من اونا هم خیلی رقابت داغی میتونن داشته باشن، اما متاسفانه بازی Silent Hill مخاطب خاص خودش رو داره...

FF هم بازی معرکه ای بود... اما خیلیا فکر نکنم بشناسنش...خب جلوی سایلنت هیل که یه بازی خاصه باید به بازی دیگه بذاریم که اونم خاص باشه!:d
مثلا Fatal Frame!![]()
نظرت محترم ولی فکر کنم با موقعیت زمانی الان ( اکثرا مشغول درس و امتحانند) بهتر باشه شخصیتی بذاریم که بیوگرافی سختی نداشته باشه !FF هم بازی معرکه ای بود... اما خیلیا فکر نکنم بشناسنش...
من میگم از خود بازی SH 2 نفر رو بندازیم به جون هم...
مثلاً
Henry vs. Harry
یا
Alex vs. Murphy
یا حتی...
Heather
vs
یکی دیگه...
امیر حسین... داری بدن این Joseph Barbera بدبخت رو تو گور میلرزونیا...آقا الان اکثریت با تام و جری موافقن! انتخابش کنید ما نیز دعاتون میکنیم :d
منم که قول دادم دیگه شخصیت های کارتونی رو پیشنهاد ندیم![]()
![]()

خُب به نظرم اینجوری بهتره دیگه ابوذر...نظتون محترم ولی بنظرم با موقعیت زمانی الان ( اکثرا مشغول درس و امتحانند) بهتر باشه شخصیتی بذاریم که بیوگرافی سختی نداشته باشه !
شدیدا با این موافقمهر 4 تا شخصیت قبلاً شرکت کردن... نه در مقابل هم اما...
-----
این هم خوبه ها
Kratos vs. War
خیلی عالیه ولی طرفدارای کریتوس اینقدر متعصب هستند که این نظرسنجی رو از نظرسنجی بین بیگ باس و سم فیشر بدترش کنند!هر 4 تا شخصیت قبلاً شرکت کردن... نه در مقابل هم اما...
-----
این هم خوبه ها
Kratos vs. War
خیلی عالیه ولی طرفدارای کریتوس اینقدر متعصب هستند که این نظرسنجی رو از نظرسنجی بین بیگ باس و سم فیشر بدترش کنند!
البته خودم طرفدار "وار" هستم ولی باید داداشش "مرگ" رو بندازیم جلو کریتوس ...