ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,732 نظر سنجی تموم شد معجزه ای رخ نداد جان مارستون الان رقیبش کراشه؟:d
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,733 خب Iconic ترین کاراکتر مونث صُنعت گیم هم حذف شد اشکال نداره به بد کاراکتری خورده بود
U n i t e d کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,734 این Crash خیلی خوفه :crying1: میترسم max payne رو حذف کنه:crying1:
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,736 هی در میوفتن با کرش. نمیدونن عواقبش وحشتناکه... ========================= Spoiler: Semi Finals I
arnino کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,738 واسه چی با آدم اینکارا رو میکنید آخه بروس و جان اگه تو یه دنیا زندگی میکردن حتما رفیق فاب میشدن ویرایش : لارای منو حذف میکنید بذا کرش به پستِ یه شخصیتِ گولاخ بخوره ,بتون میگم
واسه چی با آدم اینکارا رو میکنید آخه بروس و جان اگه تو یه دنیا زندگی میکردن حتما رفیق فاب میشدن ویرایش : لارای منو حذف میکنید بذا کرش به پستِ یه شخصیتِ گولاخ بخوره ,بتون میگم
Armin.jrpg کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,739 مطمئنم کراش جان رو شکست میده. مکس رو نمیدونم ولی احتمالش خیلی زیاده! رای من بتمن درسته واندر رو شکست داد ولی بازم قهرمان شماره 1 بچگیمه!
مطمئنم کراش جان رو شکست میده. مکس رو نمیدونم ولی احتمالش خیلی زیاده! رای من بتمن درسته واندر رو شکست داد ولی بازم قهرمان شماره 1 بچگیمه!
Dante .D.H کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,740 لارای ما که حذف شد ! اکثر کارکتر های مورد علاقه م هم به همین ترتیب . حالا این دور شاید شخصیتی که دوستش دارم بیاد بالا که اگه نیاد بالا دیگه .... !! :d فقط بتمن !! :bighug:
لارای ما که حذف شد ! اکثر کارکتر های مورد علاقه م هم به همین ترتیب . حالا این دور شاید شخصیتی که دوستش دارم بیاد بالا که اگه نیاد بالا دیگه .... !! :d فقط بتمن !! :bighug:
lich-king کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,742 نوشته شده توسط 655: خب فن های راکستار اماده شید ! پیش به سوی رستگاری :d بیشتر... ببینم میتونید از دست PC GAMER جماعت در برید یا نه فقط بتمن:bighug:
نوشته شده توسط 655: خب فن های راکستار اماده شید ! پیش به سوی رستگاری :d بیشتر... ببینم میتونید از دست PC GAMER جماعت در برید یا نه فقط بتمن:bighug:
Death Mentor کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,743 خب فن های راکستار اماده شید ! پیش به سوی رستگاری :d بیشتر... خب فنای راک استار اماده باشید که بتمن تک تک میاد سراغتون بتمن که هیچی بزرگتر از بتمن هم نمیتونه جلوی مارستون کبیر قد علم کنه بیشتر... بهتر یکم واقع بین باشی مارستون هیچ شانسی جلوی بتمن کبیر نداره آخرین ویرایش: Dec 20, 2013
خب فن های راکستار اماده شید ! پیش به سوی رستگاری :d بیشتر... خب فنای راک استار اماده باشید که بتمن تک تک میاد سراغتون بتمن که هیچی بزرگتر از بتمن هم نمیتونه جلوی مارستون کبیر قد علم کنه بیشتر... بهتر یکم واقع بین باشی مارستون هیچ شانسی جلوی بتمن کبیر نداره
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,744 بتمن که هیچی بزرگتر از بتمن هم نمیتونه جلوی مارستون کبیر قد علم کنه
mdtnt کاربر سایت Dec 20, 2013 #14,745 خوب آماده باشیم مارستون کبیر یکی دیگه از نماینده های کنسول بازها بتمن رو نابود کنه :d