X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با دیدن نتیجه نظر سنجی، خون جلوی چشمای لارا رو گرفته;;):

97646042557853381489.png

من این لارا جدیده رو دوس نمیدارم هی هم همه ازش عکس میگذارن 8-| این چی بود همه اش دوست داشتم جفت پا برم تو کمرش :|

اون لارا شُرتی گیس بلنده خوب بید :x :دی

من این لارا جدیده رو دوس نمیدارم هی هم همه ازش عکس میگذارن 8-| این چی بود همه اش دوست داشتم جفت پا برم تو کمرش :|

لارای آخری تو نسخه نسل بعدی واقعاََ فیس دوست داشتنی ای داره . میشه باهاش زندگی کرد:x

100 درصد crash!
کلا با این شخصیت خیلی خاطره دارم(تقریبا هممون باهاش خاطره داریم روی پی اس 2 و 1)
لارا رو یادم نمیاد روی پی اس 2 یا پی اس وان هم بود یا نه؟!حالا بود؟
من ذهنم یاری نمیکنه :|
البته لارا خانومم که جایِ خودشو داره!(ولی آدم نباید تا یه دختر میبینه دستُ پاشو گم کنه:">)

بازیگر با استعداد نقش لارا جون آ.جولی که سرطان رو به کمک همسرش شکست داد

هر چی خاطره خوب داشتن با بازی آنجلینا جولی تا یه مدت مدیدی خدشه دار شده بود :| رسمن عصمت بازی رو برده بود زیر سوال :))
ولی اولین بازی بود که از روش فیلم ساختن , قبلا از رو فیلما بازی میساختن همش :دی

رای من که لارا دیگه...شاخ ترین شخصیت بَد_اَسِ مونثِ :دی اولین بازی که رو پی سی ایم نصبیدم مهاجم مقبره 4 بود :-j همون مرحله 2 ش رو 3 ماه طول کشید رد کنم =))

منم اون لارا قدیمی رو بیشتر دوست دارم. اصلا یه چیزی بود :d

این جدیدم بد نیست خیلی اسلامی هم شده همه عکساشم میشه تو سایت گذاشت 8-}:-" برای همین همه ازین جدیده عکس میزارن :-"

لارا \m/

فقط 1 ساعت مونده که8-|

لارا..:((:((:((
اقا لارا هم که داره مثل وینسنت با اختلاف حذف می شه....واقعا فن های لارا همین قدر بودن...لارایی که همه حرف هایش رو با اختلاف شکست میداد..
کجایید پس..:(

بشتابید ای فن های tomb raider
واقا کجان اون همه کاربری که دورهای قبل به لارا رای دادن [-(

:confused:

:blink:

بین لارا و کراش من کراشو انتخاب میکنم
:p
زبون درازیه هم مخاطب خاص داش
بعله
دفعه قبل دفعه قبله این دفعه این دفعس!

لارا رو یادم نمیاد روی پی اس 2 یا پی اس وان هم بود یا نه؟!حالا بود؟
من ذهنم یاری نمیکنه :|
لارا سال 1996 روی ps1 و سیستم dos اومد مثل کرش که اونم 96 اومده بود با چند ماه این ور و اون ور :d

فقط از اون معجزه هایی ک درمورد ایدا رخ داد میتونه لارا رو نجات بده:d وگرنه یک ساعت ک هیچ یک روز هم نمی تونه لارا رو بکشه بالا متاسفانه:(

آره واقعا معجزه احتیاج داریم تا لارا بالا بیاد
حالا بازم عکس میزارم از لارای قبلی که kaizershauze هم خوشش بیاد:-" و شاید از اون معجزه ها که بهنام میگه رخ بده :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or