X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سری ارخامم کشک ؟

همین که اسمش رو اشتباه میگی یعنی کشک :دی

البته البته که من بتمن و بروس وین توی بازی ها خصوصاً بازی های RS خیلی دوس میدارم :x برخلاف اونی که تو فیلم های نولان و این یارو شوماخر دیدم :| :-&

3گانه نولان انقلابی توی تمام سری فیلم های بتمن بود و سری آرکام هم انقلابی توی بازیاش. هر کدوم رو که جداگونه در نظر بگیریم بازم اونقدر پتانسیل دارن که جلوی باقی رقبا وایسن:|
به دلیل حذف شدن ریو، قراره حساب چند تن از خائنین تاپیک رو برسم:|:d Brace Yourselves, Winter is Coming که هیچ ایده ای ندارم که چه ربطی داشت:d

همین که اسمش رو اشتباه میگی یعنی کشک :دی

البته البته که من بتمن و بروس وین توی بازی ها خصوصاً بازی های RS خیلی دوس میدارم :x برخلاف اونی که تو فیلم های نولان و این یارو شوماخر دیدم :| :-&
بی برو بابا :d

نولان هم بر میگرده به همون جوی که نولان رو برد به اسمون از طرف دیگه ای هم نولان رو برای بعضیا کرد مسعود ده نمکی :d

سری ارکـام یکی از بهترین سری بازی های این چند سال بوده و هست و خواهد بود و طبیعتا باید طرفدار زیاد داشته باشه :d

سری ارکـام یکی از بهترین سری بازی های این چند سال بوده و هست و خواهد بود و طبیعتا باید طرفدار زیاد داشته باشه :d
خب تو این که کسی شکی نداره :دی

ولی بنده تو این پایینی هم شکی ندارم :دی
شاید اگر فیلم های نولان نبود، الآن این نتیجه جور دیگه ای بود:d
نولان هم بر میگرده به همون جوی که نولان رو برد به اسمون از طرف دیگه ای هم نولان رو برای بعضیا کرد مسعود ده نمکی :d
خب دیگه وقتی ملت نولان رو تازه زمان TDR باش آشنا میشن همین میشه دیگه :-"
این بحث هم ربطی به اینجا نداره من هم میندازمش تو اسپویلر خواستی هم جواب بده ولی چون خیلی آفتاپیک میشه من جواب نمیدم :دی

حالا که دیگه نظرسنجی تموم شد ولی در کل واقعا رقابت خوبی بودش..بازم همین که بیشتر بچه ها میدونستن و از قدیمی ها بودن، خبر داشتن چی به چیه...
بازی رو میگم اشتباه نیگیرید، چون خیلی ها SOTC اصلا بازی نکردن،در حالی که بتمن تو این چندوقت یه سری ازش اومده و بیشتر مخاطب داره ولی در کل واقعا رقابت خوبی بود...در ادامه هم توجهتون رو به پیغامی از طرف واندر به شما عزیزان جلب مینمایم:
ای کسانی که به بتمن رای دادید،ببینید کی گفتم:no:، بزار The Last Guardian بیاد اون وقت میفهمید چه اشتباهی رو مرتکب شدید:praying::d:p
23786273150645196441.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی خب...
ببینیم بر و بچ جان مارستونی اینجا چکار میکنن/:)
39872124984524489538.png

=================
عکس باز نمیشه
کیا هستن حالا؟
هرکس هم باشه بازم جان میبره :>

مطمئنی؟:d
رقیبش Big Boss هستش...:-"

آخرین ویرایش:
عکس باز نمیشه
کیا هستن حالا؟
هرکس هم باشه بازم جان میبره :>
مطمئنی؟
yahoo_4.gif

رقیبش Big Boss هستش...
:-"
چیو ؟ عکسو ک اره برای من یکی باز نمیشه برای دوستان رو نمیدونم
اتفاقا دیشب داشتم متال گیر اسنیک ایتر رو روی ps2 بازی میکردم:d اصن شاید ب همین بیگ باس رای دادم :d:-"

آخرین ویرایش:
:(جان،کلّ دردی که تو کلّ زندگیت کشیدی یک دهم درد رییس بزرگ هم نمیشه:(

images

:xپس رای ما رییس بزرگ:x
:dاوّلین رای هم خودم دادم به رییس:d​

با نهایت تاسف نسبت به جان ولی Big Boss کلا تو یه دسته متفاوتی از کاراکتر های مورد علاقم قرار داره :bighug: تو تاپ 5 :x

بیگ باس با یه CQC ساده مارستونو تیکه پاره میکنه :دی حالا هر چقدر هم میخواد تفنگ داشته باشه!

MGS3_02_bmp_jpgcopy.jpg

انتقام ریو رو میگیرید؟! :(
خداحافظ جان :(
اما خدایی اگه جان هم مثل بیگ باس 25 سال با گیمران همراه بود بهتون قول میدادم کلاً این نظر سنجی برگذار نمیشد :d از همون اول جان برنده اعلام میکردید :>

این ویدیو زیر هم اگه شیلتر شکن دارید از y*ou tu*be ببینید, خالی از لطف نیست :d
لینک

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or