X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Ryu واقعا به بد کسی خورد ! حالا شاید SF تو ایران زیاد طرفدار نداشته باشه ولی این بازی و همین طور شخصیت Ryu برای خودشون غولی هستن تو فن داشتن !

آقا یه نظر سنجی بین شخصیتای مکمل ام بذارید...همیش نقش اول شد که :دی
مثلا Alyx Vs. Elizabeth :دی

CJ و ترور هم جالب میشه :D

ببخشیدا ولی شاید ما ندونید! این نظر سنجی ها از دور گروهی شروع شده و اومده بالا! و به صورت رندوم بین دو کارکتر و چند کارکتر برگذار نمیشه!

55064688779662632379.png

یا خداااااااا دونودروردور موسیقی فوق حماسی* با همت بریبچ واندر بتمن رو هم شکست میده! خودم با بتمن بزرگ شدم ولی واندر....ای خدا....جزو 5 باز برتر PS2 و عمرم هست!

من Shadow of the Colossus رو یادم نمیاد رو پی اس 2 بازی کرده باشم ولی مطمئنم بازی نکردم!!!
پس در نتیجه به بتمن رای دادم:d
پـــــــــــرچـــــــــــم بالاس (صرفا جهتِ شور دادن به مسابقه:whistling:)

اوه اوه با چه کسی افتادیم...:|جفتشون کارکترهای مورد علاقه ام هستن ولی هیچی مثل...
عجیبه،بعضی ها واقعا این شاهکار رو تجربه نکردن...اصلا این کارکتر رو نمیشناسن..:-/
11012239576691442588.jpg

آخرین ویرایش:
ای بابا ، بعضی دوستانم هی سعی دارن تو مغز بقیه فرو کنن که این شخصیت واندر رو نمیشناسن و برای همین به رقیب رای میدن ، خوب شاید یکی (مثل من!) از این شخصیت واندر خوشش نیاد اقاجون :| نظرات متفاوته دیگه!

با اینکه بتمن رو خیلی خیلی دوست دارم اما واندر یک چیز دیگه س ! بهش رای میدم انشاالله بره بالا !! :d

منم به بتمن رای میدم:bighug: با اینکه PS2 یه زمونی داشتم... ولی هیچ وقت قسمت نشد واندر بازی کنم :(:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or