X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خیلی عالی . من خودم به wander رای دادم و از این پیروزی خوشحالم .

تبریک به طرفداران این کاراکتر .

متاسفانه دوباره شاهد تقلب و پیام دادن تو پروفایل ها بودیم. یعنی واقعا رعایت کردن یه سری قانون ساده اینقدر سخته؟

مسئله در حال پیگیریه.

میگم با این افراد چرا برخورد نمیشه!!!؟؟:دیاسم کاربریشونو اعلام کنین همینجا براشون سیبیل میکشیم!!!:دی
...............
جدا برخورد کنین ک حق این همه ادم الکی ضایع نشه!!! و...
الآن کی برنده شده؟؟؟کدوم طرف تقلب کردن؟؟؟

رای گیری بعدی کی شروع میشه؟ بالاخره این واندر به یه جایی میرسه که دیگه نمیتونه غوله رو بکشه:d

یه چیزی می گم امیدوارم مدیران و مسئولین تاپیک ناراحت نشن
من با این که یه 47 رای دادم ولی فکر می کنم هر وقت کاراکتر مورد نظر مدیران برنده نمیشه می گن تقلب شده رای برنده رو کم می کنن

یه چیزی می گم امیدوارم مدیران و مسئولین تاپیک ناراحت نشن
من با این که یه 47 رای دادم ولی فکر می کنم هر وقت کاراکتر مورد نظر مدیران برنده نمیشه می گن تقلب شده رای برنده رو کم می کنن
یه چیزی میگم امیدوارم ناراحت نشید.

نظرتون فوق العاده بچه گانه ـست. واقعا فکر کردید ما از اول تابستون تا الان اینجا جمع شدیم این همه وقت و انرژی گذاشتیم نظرسنجی راه انداختیم تا هرکی خودمون دوستش داریم بیاد بالا؟ یعنی اینقدر مارو بچه فرض کردید؟ تو رو خدا قبل از اینکه بیاید اینطوری تهمت بزنید یکم فکر کنید.

اینکه ما داریم قضیه رو پیگیری می کنیم برای اینه که حق اون افرادی که اومدن و به شخصیت مورد علاقه شون رای دادن به خاطر چند نفر که قانون رو زیر پا گذاشتن ضایع نشه.

به خدا گاهی اوقات میاین یه چیزای میگین آدم نمی دونه چه عکس العملی نشون بده.

هی خدا...کریتوس من حذف شد، اگر قرار بود کاری کنم بتمن رو حذف میکردیم :| امضام هم که مشخصه...
اون زمان که احسان اینجا بود هم کلود حذف شد
حالا بایونتای مرتضی رو نمیگیم چون به بدکسی خورده بود :دی
مجتبی هم که عزیزان دلش ترکیدن

کلا کاراکترهای محبوب خودمون کلا حذف شدن :دی فکر کنم داریم تقلب میکنیم کاراکترهای خودمون حذف بشه =))

هی خدا...کریتوس من حذف شد، اگر قرار بود کاری کنم بتمن رو حذف میکردیم :| امضام هم که مشخصه...
اون زمان که احسان اینجا بود هم کلود حذف شد
حالا بایونتای مرتضی رو نمیگیم چون به بدکسی خورده بود :دی
مجتبی هم که عزیزان دلش ترکیدن

کلا کاراکترهای محبوب خودمون کلا حذف شدن :دی فکر کنم داریم تقلب میکنیم کاراکترهای خودمون حذف بشه =))

خوب سر کریتوس تقلب میکردی دیگه:|:d
بهترین کاراکتر حذف شد

خوب سر کریتوس تقلب میکردی دیگه:|:d
بهترین کاراکتر حذف شد
بقیه ی بچه ها توطئه کردن من بی نت شدم و زدن کریتوس من رو حذف کردن :(( حتی میخواستن کراش رو هم همینکار کنند،ولی نتیجه نداد! >:)
---
من با دیدن این آرت های چند صفحه ی اخیر،جوگیر شدم برم SOTC رو دانلود کنم و بازی کنم! نت میخوام آقا!!!!!! نت! :(( 40 تا بازی دارم،ولی نت ندارم دانلود کنم :|

این دوستمون Nevan راست میگه، کلا من خودم با تبلیغ و توصیه مخالفم، چون هیچوقت نباید سلیقه خودمون رو بر دیگران حاکم کنیم و اونها رو به انتخاب خودمون محکوم کنیم،ولی این چیزی که ایشون میگه به نظر من تبلیغ نیست، یه طرفدار کاراکتر به یک طرفدار دیگه گفته بیا به کاراکتر محبوبمون رای بدیم، حالا اگه این اسمش تبلیغ هست، دیگه من نمیدونم...
ولی به نظر من ما که بدون هیچ تقلب بردیم...:x
ولی برای اینکه همچین اتفاقایی نیفته، به نظر من باید حتما با مدیران هماهنگ بشه و بنری رو برای Charachter Battle در صفحه اول انجمن و سایت قرار بدیم،تا همه خودشون خبر دار بشن بجای اینکه کسی بیاد اونها رو با خبر کنه، چون شاید بیشتر بچه های سایت خبر نداشته باشن، که کارکتر مورد علاقه شون توی نظرسنجی هستش...

این تاپیک قوانین خاص خودش رو داره و قوانین هم توی پست اول قرار گرفتن تا همه دوستان بتونند اونا رو ببینند (حتی توی عنوان تاپیک هم ذکر شده که پست اول رو بخونید). پست اول :
4- تبلیغاتبه هر شکل و به هر نحو مطلقا ممنوع می‌باشد ( پروفایل، تاپیک، کلوپ و ... )
پس هرگونه تبلیغاتی خلاف قوانین تاپیک و مسابقاته.

اون دوستمون هم که میگه ما داریم شخصیت هایی رو که دوست نداریم خودمون حذف میکنیم. دوست عزیز اگه میبینید توی تاپیک مدرکی چیزی قرار نمیگیره دلیل بر این نیست که این اتفاقات نمیوفته و ما الکی داریم شخصیت ها رو حذف میکنیم. توی تاپیک اسمی از افراد خاطی نمیبریم چون نمیخواییم بخاطر یه مسابقه دوستانه و صرفا جهت سرگرمی خدایی نکرده کدورتی بین اعضای تاپیک پیش بیاد. وگرنه برای این اتفاقاتی که میوفته مدرک داریم و میتونیم تقلب ها رو ثابت کنیم، این یه نمونه از تقلباتی که همون ابتدای شروع مسابقات (چندین ماه پیش) اتفاق افتاد و ما باهاش برخورد کردبم : (نام کاربری و آواتارها سانسور شدن)
37546047315847919718.jpg

همونطوری که گفتم اگه ما مدرکی برای تقلب ها ارائه نمیدیم دلیل بر نبودشون نیست. این عکس رو هم برای این قرار دادم چون نه تنها نام کاربری و آواتارها در اون سانسور شدن، بلکه با توجه به پاک شدن اتوماتیک پیام های پروفایل بعد از یکماه، الان دیگه این پیام ها در پروفایل دوستان عزیزمون وجود ندارن و با این عکس هویتشون فاش نمیشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or