X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
47 تیا باید افتخار کنن تا اینجا پیش امدند من فکر هم نمی کردم 47 این تعداد رای بیاره

من به حسن کچل رای دادم واندر مال کدوم بازیه (من به اسم شخصیت ها زیاد دقت نمی کنم :d)

بعضی قله ها فتح خواهند شد
بقیه هم ویران...
98440346529490068022.jpg

:bighug:بچه ها پیروز شدیم...​

آقا تبریک . فکرشو نمی کردم بتونیم از پس کچل بر بیایم . خسته نباشید ، خدا قوت:d

شاید حماسه سازترین کاراکتر تاریخ X vs Y واندر لقب بگیره .. :دی
همونطور که با از بین بردن غول ها حماسه ساز شد اینجا هم یه غول کچل (با جثه ای ناچیز :دی) رو شکست داد ... :دی
تبریک ...

آخه هیتمن از طرف سه جبهه جمایت می شد . PC فن Xbox فن و حتی PS فن . ولی واندر فقط یه جبهه داشت که حمایتش می کردن
:d
دقیقا، دوست عزیز
برا همین این میتونه ارزش و شخصیت پردازی این کاراکتر رو بسیار بسیار قوی تر نشون بده با اینکه خیلی از تاریخ انتشار این بازی میگذره...

شاید حماسه سازترین کاراکتر تاریخ X vs Y واندر لقب بگیره .. :دی
همونطور که با از بین بردن غول ها حماسه ساز شد اینجا هم یه غول کچل (با جثه ای ناچیز :دی) رو شکست داد ... :دی
تبریک ...
جالبیش این جاست که واندر داشت دور اوّل کاملاً حذف میشد،(که به لطف چند متقلّب که با تبلیغ برای کاراکتر خدشون و حذفشون راه رو برای واندر هموار کردند)توسنت بیاد بالا و حالا یهو به لطف همگی این جا رو هم رد کرده
به این میگن حماسه :دی

متاسفانه دوباره شاهد تقلب و پیام دادن تو پروفایل ها بودیم. یعنی واقعا رعایت کردن یه سری قانون ساده اینقدر سخته؟

مسئله در حال پیگیریه.

متاسفانه دوباره شاهد تقلب و پیام دادن تو پروفایل ها بودیم. یعنی واقعا رعایت کردن یه سری قانون ساده اینقدر سخته؟
مسئله در حال پیگیریه.
نمیدونم چرا بعد از این همه مدتی که از شروع دور جدید character battle میگذره و چند تا شخصیت هم بخاطر همین تقلب و ... حذف شدن بازم یه عده این کارو میکنن :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or