Armin.jrpg
کاربر سایت
بوکر شما سونی فن ها رو نداشت چی کار می کرد؟:dفن بازی این جا اون جا همه جا!:d
بتمن شما مایکرو فن ها رو نداشت میخواست چی کار کنه؟
نه مطمئن باشین خواب نیستین ..هاهاهاها ... خواب میبینم ... یا واقعا یه شخصیت مثل بتمن ... داره کریتوس کبیر رو شکست میده ؟؟؟
آقا قبلش این "هلیوس" مادر مرده رو با سلاح سرویس کرده بود که ...
مسخرههمیشه ضد قهرمان هارو به ابر قهرمان های پاک و ساده که میان تا دنیارو پر از خوبی کنن ترجیح میدادم،درسته بتمن تا حدودی فرق داره ولی تعصباتش مثل آدم نکشتن خیلی مسخرس،تو بدترین شرایط هم آدم نمیکشه.بتمن هاش رو بخونید داره جوکرو میکشه،بعدش گوردون میاد میگه نمیزارم آدم بده بشیو این داستانا اونم بیخیال میشه.به قول سوپرمن تو اینجاستیس"یه نفر میمیره،میلیون ها نفر زنده میمونن"
من نگفتم بتمن تبدیل بشه به پانیشر فقط میگم بتمن به عنوان یه آدم با گذشته تاریک بیش از حد پاک هست. پدر و مادر بتمن هم قاتل نبودن که بتمن با کشتن قاتل پدرو مادرش بخواد مثل اون شخص بشه،به علاوه بتمن به خاطر پول آدم نمیکشه.و یه سوال:چند تا آدم دیگه باید قربانی دیوونگی جوکر بشن تا بتمن به خودش بیاد؟مسخره؟ moral های بتمن کاملا هم درسته. کشتن یه ویلین، دقیقا یکسان کردن خودت با اون کسی هست که پدر و مادرت رو کشتن. یک بار که انجام بدی، کاملا غرقش میشی و دیگه نمیتونی از حس انتقامت بیای بیرون. این جمله ای که از سوپرمن گفتی دقیقا یه سوپرمنه fallen هستش که دشمن اصلی بازی بودش.
بهرحال با دستای خالی سرش رو از تن جدا کرد (البته قبلا هم با یه وسیله دیگه ای بهش ضربه زده بود نه سلاح هاشآقا قبلش این "هلیوس" مادر مرده رو با سلاح سرویس کرده بود که ...
بعدشم .. کریتوس اگرم قدرتی داشت از خدایان گرفته بود .. وگرنه خودش به تنهایی فقط یه جنگجو بود ...
ما حاظریم همین جنگجو (بدون قدرت های خدایان) با شاگرد "راس الگول" بدون تجهیزاتش مبارزه کنه ..![]()
حالا این نظرسنجی که تموم شد رفت و کاری بهش نداریم ولی خب بشخصه با این moral های بتمن (و شخصیت های مشابه) مشکل دارم. کسی که زده هزاران نفر رو قتل عام کرده دلیلی برای زنده بودنش وجود نداره، زنده نگه داشتن همچین کسی این شانس رو بهش میده تا دوباره همینکار رو تکرار کنه. در این زمینه نظر من به اُلیور کویین جوان (!) نزدیکتره.مسخره؟ moral های بتمن کاملا هم درسته. کشتن یه ویلین، دقیقا یکسان کردن خودت با اون کسی هست که پدر و مادرت رو کشتن. یک بار که انجام بدی، کاملا غرقش میشی و دیگه نمیتونی از حس انتقامت بیای بیرون. این جمله ای که از سوپرمن گفتی دقیقا یه سوپرمنه fallen هستش که دشمن اصلی بازی بودش.